Barkley#34 Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Što bi se reklo, da mu uđe u glavu, pa da se ovaj upita u kakav je matriks upao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 (edited) Ajde da pojačam nadu sa jednom prozivkom koja je uvek keva,jelte.... Oliver Nedeljković Vanja Marinković zapamtite to ime. Ima brzinu gipkost, može da igra dobru odbranu ali brate zna i ponekad da zaspe trojkama, neka to bude sutra. Oni ako budu flasterisali Bogija ko Luku a očekivali da su ostali naši liče na SmeltOlimpija braders+ Žiga, grdno se varaju Edited September 7, 2023 by odupri se ludilu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 (edited) Ceo današnji dan odvojio sam da pripremim mladog kolegu da sutra u 11h odradi prezentaciju umesto mene. Ja sam nabo taj termin pre desetak dana ko s'prs u oko. Kolegi za sada ne ide nikako, lažem ga za medalju da je skriveni dragulj u tom segmentu. Iskreno, vidi i on da će to izaći na naopaku rabotu ali zna da mi ovo znači koliko i njemu fudbal a skoro sam mu poklonio original FK Zvezda igrački Nike dres sa dugim rukavima (veliki mi)...onaj holandski oranž sa kragnom. Malo li je...? Edited September 7, 2023 by Wingwalker 2 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 (edited) @WingwalkerProbaj ga ucijeniti vidiš da ne ide na finjaka. Sjećam se crtanog filma u 7 i 15 sto je isao osamdesetih sa onim Bernardincem sto spašava iz lavina. Pa sjedne otvori burence i popije koktel iz campari čaše sve sa cherry 🍒 on the top. Predhodno se čuje urlanje političara "Moj glas je mek al je toljaga tvrda" Sta sam ono hteo da kažem...e da to mu citiraj. Edited September 7, 2023 by odupri se ludilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 uspeo sam da pomerim za 10h sastanajk!1 4 3 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 A šta ako se otegne? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 28 minutes ago, Wingwalker said: Ceo današnji dan sam odvojio da pripremim mladog kolegu da sutra u 11h odradi prezentaciju umesto mene. Ja sam ubo taj termin pre desetak dana ko s'prs u oko. Ne ide mu nikako, lažem ga za medalju da je skriveni dragulj u tom segmentu. Iskreno, vidi i on da će to izaći na naopaku rabotu ali zna da mi ovo znači koliko i njemu fudbal...a skoro sam mu poklonio original FK Zvezda igrački Nike dres sa dugim rukavima...onaj holandski oranž sa kragnom. Malolie...? Kolega: 1 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Sergio Hernandez: "Serbia is my favorite to win" Selektor Argentine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 14 minutes ago, Barkley#34 said: A šta ako se otegne? ja u 11h izlazim. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Shai smarac bi mogao da odigra jednu losu tekmu, ipak je red 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 17 minutes ago, Čvarkov said: Kolega: Zamalo da dobijes trajni ban! ;D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Da nisi ti kolega? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 5 minutes ago, Pero_Cameron said: Sergio Hernandez: "Serbia is my favorite to win" Selektor Argentine Odlican intervju. Izdvojio bih ovo: Quote Is there a team that has surprised you in the World Cup? Of course, Serbia is not a surprise… so I would say Canada. Not because they are not a very good team. They are. But they surprised me because they have mostly NBA players, a coach who is from Spain but who coaches in the NBA. He never coached in FIBA. And I thought before the tournament that they would have a very difficult time playing FIBA basketball. And they are playing well. This is not easy to do that. The rules are different, and the game is different. The three-second rule violation in defense alone changes the game so I’m surprised to see how well they play. Quote Who is the most challenging player you have ever coached against? I've coached against LeBron James, Kobe Bryant, Pau Gasol, and Dirk Nowitzki but I’ve never felt so bad as a coach than when we played Luka Doncic at the Tokyo Olympic Games. I did not know what to do. We tried everything. We trapped him, played double-team, switched on the pick and roll. We guarded him with the small guys, with the big guys. He scored 31 points on us… in the first half. He finished with 48 points, and 11 assists. I’ve never seen anything like that. Unbelievable. For me, he’s the best player in the world right now with Nikola Jokic. Mi isto tako ne bismo mogli da ga resimo, a ocekivao bih da CedevitaOlimpija level ekipa cepa mrezice protiv nas. Bas bi mi tesko pao jos jedan poraz od Slovenije. Kanada takodje ima evidentne nedostatke koje mozemo iskoristiti i nema unicorna poput Luke. SGA je elitni igrac, ali nije nesto sto ne mozes da ishendlujes. Luka je potpuno druga kategorija u odnosu na njega. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 8 minutes ago, uini said: ja u 11h izlazim. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 13 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Credits: Branislav Milutinov 8 1 24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Dobro umackan sa lozom, otvorim se gazdarici u utorak, na njeno pitanje šta se dešava sa mnom pošto sam na poslovnu grupu okačio Igraj i pobedi: Predlozi za sutra? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Ja najavio da sam nedostupan sutra u vreme utakmice, može sve to da sačeka, kome sam potreban tad trebaću mu i posle meča. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 (edited) Bože, svi patite sa šefovima ja sa mojom šeficom se sakrio od kolega kod domara da na miru možemo da gledamo. Inače ovaj preslatki televizorčić ima bolju sliku od svih modernih UHD 50+ inča televizora.😄 Edited September 7, 2023 by Čočo 1 7 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Dobro umackan sa lozom, otvorim se gazdarici u utorak, na njeno pitanje šta se dešava sa mnom pošto sam na poslovnu grupu okačio Igraj i pobedi:Ja sam nakon pobede protiv Litvanije uz bocu kabernea celo poslepodne kačio ovu fotku sa tim upisom ispod na svim mogućim nalozima, twitovo, viberovo...ludovo.Nakon par sati zove me šef marketinga koji ne prati ni jedan sport i pita jako čudnim tonom: ,,...je li...kada se tačno završava to svecko?" Ja mu kažem: "kako za koga...što pitaš?""Okačio si nekog košarkaša na fejs stranici firme".Bilo mi je 2 mač da aktiviram fejk paranoja mod: "hakovali nas ukrajinci, nema druge." ,,Ćao...ja sam Stef. Jebem odma." 1 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 4 minutes ago, Wingwalker said: Ja sam nakon pobede protiv Litvanije uz bocu kabernea celo poslepodne kačio ovu fotku na svim mogućim nalozima, twitovo, viberovo...sa tim upisom ispod. Nakon par sati zove me šef marketinga koji ne prati ni jedan sport i pita jako čudnim tonom: ,,...je li...kada se tačno završava to svecko?" Ja mu kažem: "kako za koga...što pitaš?" "Okačio si nekog košarkaša na fejs stranici firme". Bilo mi je 2 mač da aktiviram mistifikacija mod "hakovali nas ukrajinci, nema druge." ,,...Ćao, ja sam Stef...jebem odma." Šta znam, meni deluje da je fotka u dobrim dimenzijama za FB, tu je i kratak copy sa direktnom porukom... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Šta znam, meni deluje da je fotka u dobrim dimenzijama za FB, tu je i kratak copy sa direktnom porukom... Pa ne radim ja to od juče :) Haiku marketing.Iskreno, nije da mi se to retko dešava jer kontrolišem previše službenih naloga a živ čovek...oće da pogreši. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 3 minutes ago, Wingwalker said: Pa ne radim ja to od juče 🙂 Haiku marketing. Iskreno, nije da mi se to retko dešava jer kontrolišem previše službenih naloga a živ čovek...oće da pogreši. Znam koga da zovem kad nam zatreba copywriter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Caption moze kako hoces - Pouzdani kao Stef Jovic. Da li ste osetili euforiju dok Stef zabija trice Litvancima? Probajte nas [insert ime proizvoda] i osetite je ponovo Vec 10 godina smo sa vama, nikada nismo i necemo vas izneveriti. Bas kao Stef Jovic. I varijacije na teme. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 16 hours ago, DameTime said: Tako smo se spdali sa Macvanom i Durentom, pa znamo kako je proslo 🥴 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts