Chaos Is Me Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Videćemo. Danas je jedan izraziti kvalitet poprilično na ceni u odnosu na od svega po malo igrače, Punter je najbolji primer za to, svi elementi igre osim trpanja sa perimetra su mu skromni a trenutno je jedan od najhot igrača u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 pj najbolji stranac koji je dolazio, da dovoljno mi je bilo par pripremnih da se usudim ovo reci 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 To važi za javnost, treneri ipak vole kad igrači mogu malo više toga da urade. Takođe, da Panter nije unapredio još neke elemente igre (pregled, saradnju, pa i odbranu kad se iscima) ne bi bio toliko cenjen. 2 minutes ago, Ne sam Safete said: pj najbolji stranac koji je dolazio, da dovoljno mi je bilo par pripremnih da se usudim ovo reci Ja sam slabo gledao pripremne ali mi je baš dobro izgledao u Denveru. Ako se ispune svi oni "ako" već neko vreme mislim da bi mogao da bude opak u Evropi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 1 hour ago, Chaos Is Me said: Videćemo. Danas je jedan izraziti kvalitet poprilično na ceni u odnosu na od svega po malo igrače, Punter je najbolji primer za to, svi elementi igre osim trpanja sa perimetra su mu skromni a trenutno je jedan od najhot igrača u EL. ovo je zanimljiva opservacija i poprilično mi pomaže da odgovorim sebi na pitanje zašto smatram da je Punter vrlo precijenjen košarkaš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 ^meni je zanimljiva vise na nivou "punter radi jednu stvar", sto je apsolutno tacno kada se gleda boxscore, posto je suri bucket-getter, medjutim, sve sto on radi da bi postigao kos, od handlovanja lopte u izolaciji, preko demarkiranja i finti je ipak jedan impozantan napadacki opus. na stranu to sto sam ga vidjao da igra dobru odbranu ali mu je karijera trenutno u fazonu, ne moras kevine i to da radis. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 (edited) Od precenjenog do potcenjenog igrača za samo jednu (i po) sezonu. Kevin Punter je trenutno Kevin Durant evropske košarke. Edited September 28, 2023 by DameTime slovce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted September 28, 2023 Author Share Posted September 28, 2023 16k sezonskih! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 16124 prodatih sezonskih, prihod 69000000000000 miliona dinara. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Taman za Dajkitea Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 1 minute ago, Cooper said: 16124 prodatih sezonskih, prihod 69000000000000 miliona dinara. sa porezom ili bez 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Budzet bio 14,5 miliona, ove 25% veci, drzava ucestvuje u budzetu sa 30%, bez kojih mozemo svakako, ali smo ih zasluzili!!! Prosiren UO sa nekoliko privrednika. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 69000000000000 miliona dinara.69 triliona dinara? Zamantaće mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Ciljevi za ovu sezonu top8 EL, ABA titula i da vratimo KLS pod KSS. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 3 hours ago, Chaos Is Me said: Videćemo. Danas je jedan izraziti kvalitet poprilično na ceni u odnosu na od svega po malo igrače, Punter je najbolji primer za to, svi elementi igre osim trpanja sa perimetra su mu skromni a trenutno je jedan od najhot igrača u EL. Apsolutno se slažem. Jedino što Panter radi na visokom nivou je šut za tri iz driblinga, šut za tri iz spot-up situacija, šut za tri iz tranzicije, šutevi sa poludistance iz svih mogućih uglova, iz driblinga, izlaznih kretnji bez lopte, šutevi sa jedne noge iz kretnje, flouteri sa raznih razdaljina, klač šutevi... Dodao bih tu još vrhunski ballhandling za jednog čistog beka šutera, verovatno top3 u EL, ako ne računamo plejmejkere, mada možemo i većinu njih. Takođe i jedan od najboljih igrača u EL kada su udvajanja u pitanju, pored sve skoncentrisanosti odbrana na njega, 30 minuta na terenu, 15+ šuteva po tekmi, gubi samo neverovatnih 1.3 lopti po meču. Ali osim toga, nema on ništa posebno. 17 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Jel to klub ocekuje slabe rezultate, pa je skoro ceo kapacitet otisao na sezonske? 😢 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Izgleda su me poslušali i pustili u prodaju sve. Sveeee. Sad samo još preprodaju da srede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Zar nisu rekli 11k obnovljenih, pa pustili 1k online i 1k offline, pa naknadno još 1k online. Kako sad preko 16? Biće zajebano doći do dnevnih ulaznica i biće manje ljudi na Aba ako ne srede preprodaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 (edited) Panter je najbolji primjer koliko sam promasio u njegovoj procjeni, kad je dolazio u kkcz mislio sam odlicno ovoga ce Pop da stavi u dzep...stvarno sam to mislio gledajući ga u grčkoj....iznenadio me potpuno i priznajem da sam kiksao Edited September 28, 2023 by Nemam_ti_kad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 32 minutes ago, realno *w said: Apsolutno se slažem. Jedino što Panter radi na visokom nivou je šut za tri iz driblinga, šut za tri iz spot-up situacija, šut za tri iz tranzicije, šutevi sa poludistance iz svih mogućih uglova, iz driblinga, izlaznih kretnji bez lopte, šutevi sa jedne noge iz kretnje, flouteri sa raznih razdaljina, klač šutevi... Dodao bih tu još vrhunski ballhandling za jednog čistog beka šutera, verovatno top3 u EL, ako ne računamo plejmejkere, mada možemo i većinu njih. Takođe i jedan od najboljih igrača u EL kada su udvajanja u pitanju, pored sve skoncentrisanosti odbrana na njega, 30 minuta na terenu, 15+ šuteva po tekmi, gubi samo neverovatnih 1.3 lopti po meču. Ali osim toga, nema on ništa posebno. Šut za 3 iz spot upa mu uopšte nije neki, bolje gađa iz driblinga i preko ruke. Ja sam rekao perimetar, misleći na poludistancu i trojku. Floater je zanemarljiv deo njegove igre kao i bilo šta bliže od poludistance. Šut za 3 iz tranzicije nisam znao da je neka posebno bitna kategorija. Dribling ima dobar al ja dribling računam kao oružje kad prođeš čuvara a ne kad driblaš u mestu i opališ preko ruke. Njegov daleko daleko najveći kvalitet je što lagano pogađa sa distance preko ruke, nešto što bi za većinu igrača bio jako loš šut ali za njega je to omiljeni šut. Značajno je unapredio snalaženje kod udvajanja i mnogo je manje sebičan al nije neka pretnja dodavanjem u pikenrolu. Zaboravih jedan važan segment, bacanja skoro da ne promašuje a iznuđuje dosta faulova. Na kraju balade 16 poena po meču, nije kao da postiže 25 ppg. Za mene i dalje igrač koji ima dosta mana ali koji je u vrhunskoj formi, a gledao sam ga i kad je hladan, tad ne doprinosi na drugi način. Svaka mu čast, svakako je postao EL elita i sa jednom i po dimenzijom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Zar nije ovo poslednja god sa desetogodisnjim licencama? OstojaH pominje jos 2 god... Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Frenk odlično priča srpski 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 1 hour ago, Chaos Is Me said: Na kraju balade 16 poena po meču, nije kao da postiže 25 ppg. igra manje od 28mins, posto euroleage tekma traje 40 a ne 48; broj suteva i minuti su vise za porediti sa nekim sestim ili sedmim igracem u nba. drugim recima, 16pts je taman. prvi strelac euroleague jd bio vezenkov, 17.6pts za 29ikusur mins. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 12 minutes ago, božija noga said: Frenk odlično priča srpski Ako je istina da ima neki procenat srpskog porekla, vidi se da krv nije voda 🙂 Hipotetička situacija: Frenk porobi ovu sezonu, ali onako ljudski pokida i Kari odluči da ga pozove na pripreme za OI. Da li bi taj njegov procenat srpske krvi, ma koliko mali, bio dovoljan da ga ne smatramo za stranca u reprezentaciji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 2 minutes ago, Stiletto said: Hipotetička situacija: Frenk porobi ovu sezonu, ali onako ljudski pokida i Kari odluči da ga pozove na pripreme za OI. Da li bi taj njegov procenat srpske krvi, ma koliko mali, bio dovoljan da ga ne smatramo za stranca u reprezentaciji? jokic, milutinov, jovic, pokusevski, kalinic i mozda lucic = pricaju bolje srpski tako da nem potrebe da ga kari zove. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 (edited) 6 minutes ago, uini said: mozda lucic slusao sam ja par lucicevih intervjua, nije to neki vokabular, ali prica skroz ok srpski Edited September 28, 2023 by threepwood 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts