DameTime Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 @Don Dusko pardone mua, zaboravila sam da imamo live temu xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Kako je lud Aleksa. Prve četvrtina 0 dobrih poteza u napadu, airball, ispada lopta. Druga četvrtina izađe i odigra perfektno, kao da ništa nije bilo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Steta sto je napravio ona dva glupa faula pa je pokvario malo utisak ali je generalno bas dobar Petrusev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 27 minutes ago, Shonewizard said: Poletni smo, ne bi ni Italijanima bilo lako danas 🙂 Italija je dobila ove 98:65 prije tri dana. Ako ništa, da se nabije samopouzdanje mada mislim da bi više koristi imali od duela sa nekom iole pristojnom ekipom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 26 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ma koji ce nam Jovic kurac 🫣 25 minutes ago, Pero_Cameron said: Nikola Jovic sveprisutan. Imace on jednom i trojni dvojcek. 25 minutes ago, realno *w said: Sve je bolje od Gudure pleja. 22 minutes ago, realno *w said: S Jović odličan. sve je to super, tj drago mi je ali let's not quite start suckin' each others' ...što kaže harvi kajtel u pulp fiction ovi likovi su dobri da se rastrčimo i podignemo samopouzdanje 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Poezija u pokretu, i baš me briga što je protiv Portorika. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 3 minutes ago, uini said: sve je to super, tj drago mi je ali let's not quite start suckin' each others' ...što kaže harvi kajtel u pulp fiction ovi likovi su dobri da se rastrčimo i podignemo samopouzdanje Ma jasno, smešni su, ali vidiš iz aviona rođenog pleja. Pik, zagradi igrača na leđima, traži centra, baci pas igraču koji katuje, ili višak na trojku, kao da igraš igricu i sve radiš školski. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Kako davi Šarenac sa statistikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Lepo je videti Milutinova agresivnog na of.skoku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Šareni nas nije uskratio ni za info da je Toro igro za Nokiju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Nekad je Portoriko bio zajebana ekipa a sad su baš propali. Sviđa mi se angažovanje u odbrani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Ne znam da li su ovi toliko neozbiljni ili mi poprimamo obrise interesantno ekipe. Dosta disciplinovano za sada, ovo izgleda kao košarkaši protiv basketaša. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 3 minutes ago, realno *w said: kao da igraš igricu i sve radiš školski. verovatno zato što su smešni, kao što si rekao u prvom pasusu dobar je jović, valjaće nam, samo ovo je tekma na steroidima, ništa ovde ne može da se prepiše za pravog protivnika 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Kad su nasi kosarkasi u pitanju, malo mi za sricu triba. 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Stef on fire! [emoji108]Sent from my phone using their app Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 3 minutes ago, Wingwalker said: Šareni nas nije uskratio ni za info da je Toro igro za Nokiju... Ja gledam na Areni i ne kontam o kojoj dvojici ljudi ovde pričaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Ма Јовић је бивши играч треба звати Јована Новака имао је бољу сезону... 6 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 200 na sat uuuu krivinu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 🐍🐍🐍 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 8 minutes ago, realno *w said: kao da igraš igricu i sve radiš školski. Kao da Borisa igra Nba2k na easy. Takva mu i faca na klupi. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Nikola Jovic bas igrs dobro,alal vera decko bas se vidi napredak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 mislim, svakoj repki treba ovakva tekma u pripremama, fly like an eagle to the sea ali u svakom pojedinačnom duelu, bilo off ili def, se vidi kolika je razlika u kvalitetu a kamo kad krenu neki setovi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 +40 🙂Zahvalite @Romantik-u sto me odvukao na utakmicu. Pravicemo kampanju da nas posaljete na Filipine. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Jovići kidaju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Lepo je gledati momke koji eksuli giv ej fok za repstativni dres, ali je tekma iskljucivo zabavnog i zagrejnog karaktera i toliku joj paznju treba i pokloniti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts