Čočo Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 1 minute ago, Nate said: Nadam se da je makar na 2+1! Ja se nadam da je ono naše što najviše volimo 1+1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 2 minutes ago, Sector said: Ovaj transfer je vjerovatno odavno završen ali se čekao odlazak Fakua. Zapravo se cekao ostanak Fakua jer se tako Teo vise uklapa u tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 4 minutes ago, uini said: ne moze ni umesto dzonija, posto je teo kosarkas a ne basketas npr. Ako ne grešim, imao si razumevanja prošlog leta i kad smo Raduleta doveli. Apsolutno si subjektivan za sve legende reprezentacije, pa bi ti dolazak Teodosića bio ok i u 43. godini, jer...njegova igra nikad nije zavisila od fizikalija. A i bez Džonija... Kampaco, Vildoza, Pefi > Kampaco, Teo, Top 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Ja samo zelim konkurentan tim za top 8. Ali ne konkurentan tim za top 8 iz Covicevog ugla. Vec iz ugla struke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 (edited) 27 minutes ago, quentin said: Povjerovaću da je Teo drugi plej kad se zapravo pojavi prvi plej koji to jeste. Do tada, mi smo zvanično u banani. Ne da smo u banani, već smo u trista k..... Ne sastavlja se tim koji pretenduje na titule ili F8 tako što imaš samo one way igrače, bilo napred bilo pozadi. Mi za sada imamo one way ofanzivu; Teo Nedović Simonović (Petrušev) Defanziva: Lazić Lazarević To ti je već 6 igrača, tj pola rostera. Ilića i ne računam, biće van 12. Mimo toga tu su two way igrači, Davidovac i Luka, koji su opet ogroman liability odbrambeno, dakle nisu krateri kao ovi gore nabrojani ali opet su ispodprosečni za svoje pozicije u EL. Mi bi bukvalno za preostala mesta u timu morali da dovedemo Embida, Pipena, Milera i Džordana da bi se ovo nekako stabilizovalo na nivou ekipe. Edited July 10, 2023 by Laki21 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 10, 2023 Author Share Posted July 10, 2023 11 minutes ago, Webad said: Svaka cast teu ali nisam nesto za njega. Sve u svemu dobro nam dosao Taj rad 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ako ne grešim, imao si razumevanja prošlog leta i kad smo Raduleta doveli. Apsolutno si subjektivan za sve legende reprezentacije, pa bi ti dolazak Teodosića bio ok i u 43. godini, jer...njegova igra nikad nije zavisila od fizikalija. A i bez Džonija... Kampaco, Vildoza, Pefi > Kampaco, Teo, Top Ovo se zaboravlja, fakticki je Vildoza uletao kao rezervni plej posle dolaska Fakua , iako je to bila ucveljena verzija istog. Tako da Teo nije zamena za Dzonija ili Pefija, a i pitanje je ko ce nam uopste biti taj drugi plej. U Covicevom cirkusu se zna samo to da nista nije sigurno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Jos Darkelju i Gurovica i Bog da nas vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Just now, Dropkick Murphys said: Ako ne grešim, imao si razumevanja prošlog leta i kad smo Raduleta doveli. Apsolutno si subjektivan za sve legende reprezentacije, pa bi ti dolazak Teodosića bio ok i u 43. godini, jer...njegova igra nikad nije zavisila od fizikalija. A i bez Džonija... Kampaco, Vildoza, Pefi > Kampaco, Teo, Top imao sam razumevanja za dolazak igraca koji je trebalo da bude treci centar. ispostavilo se da lik ne igra kosarku. razlika izmedju mene i tvojih istomisljenika je sto cu ja komotno reci da sam pogresio ako teo ne ispuni svoje a vi cete da hejtujete svaki napad i odbranu na lajvu & da se pravite da se nista nije desilo ako ispadne dobro, jer, sistem opruge ili na sta se vec partizanovo lozite ovih dana. a inace je najvaznije ko od forumasa je bio u pravu sve vreme. zna se sta teo moze da donese a na klubu je da napravi kompatibilan duo koji nece odnositi defanzivno. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 A mi ga vazda ovde tupili : " ...da ipak sačekamo narednu sezonu kada Duško sam selektuje svoj tim pa onda da donosimo zaključke".Kakav danak neiskustvu... 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 48 minutes ago, Laki21 said: Kakvi debili vode ovaj klub. Једнина. Остали су небитни. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Mozzart pise da su Dusko i Teo danas imali sastanak i dogovorili sve detalje. Kako se onda tu Dusko nista ne pita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Sve mi ovo vuce da cemo u novembru cuti "igrajte sta hocete"! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Just now, necke said: Mozzart pise da su Dusko i Teo danas imali sastanak i dogovorili sve detalje. Kako se onda tu Dusko nista ne pita? Tako sto forumasi znaju ko se pita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Kad je Dusko rekao da su mu Facu i Topic prioriteti , Teo se prirodno nametao da dopunu selekciju. To znaci mnogo prostora za Topa a i generalno ocekijem Tea uz Fakunda/Topa na terenu. Dovodimo kao da su nam Facu i Kalina sigurni, pa ce da izbalasiraju ovo mesano meso koje imamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 2 minutes ago, necke said: Mozzart pise da su Dusko i Teo danas imali sastanak i dogovorili sve detalje. Kako se onda tu Dusko nista ne pita? Pa ako kažu insajderi da je Duško protiv Tea, i da Dušku Čović dovodi igrače, šta ima tu da ne bude jasno. Nema Mozzart pojma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 (edited) 10 minutes ago, Laki21 said: Ne da smo u banani, već smo u trista k..... Ne sastavlja se tim koji pretenduje na titule ili F8 tako što imaš samo one way igrače, bilo napred bilo pozadi. Mi za sada imamo one way ofanzivu; Teo Nedović Simonović (Petrušev) Defanziva: Lazić Lazarević To ti je već 6 igrača, tj pola rostera. Ilića i ne računam, biće van 12. Mimo toga tu su two way igrači, Davidovac i Luka, koji su opet ogroman liability odbrambeno, dakle nisu krateri kao ovi gore nabrojani ali opet su ispodprosečni za svoje pozicije u EL. Mi bi bukvalno za preostala mesta u timu morali da dovedemo Embida, Pipena, Milera i Džordana da bi se ovo nekako stabilizovalo na nivou ekipe. Колико год у ЕЛ једнодимзионални играчи више боду очи, толико краљ сујете више товари. Edited July 10, 2023 by Константин 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Форум, не штуца, неће ни да падне, а Тео је ту? Где смо погрешили?... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 10, 2023 Author Share Posted July 10, 2023 Šalu na stranu. O potpisu Tea ću suditi kad/ako se dovede odgovarajući prvi plej. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Nebojsa covic je kosarkaski analfabeta, ali je vrhunski politicar. Svestan da je ko zna koji put pusten niz vodu, a mozda i da je nemocan da se izbori sa fantasticnim kosarkaskim radnikom iz prislonice, izvodi jos jedan populisticki trik kojim kupuje dobar deo zvezdasa, a jbg kad kola krenu nizbrdo opet ce neko drugi biti kriv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 30 minutes ago, Brat od Korneta said: ❤️T❤️E❤️O❤️ u više od pola situacija u ovom klipu virtus je gubio 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 2 minutes ago, uini said: imao sam razumevanja za dolazak igraca koji je trebalo da bude treci centar. ispostavilo se da lik ne igra kosarku. razlika izmedju mene i tvojih istomisljenika je sto cu ja komotno reci da sam pogresio ako teo ne ispuni svoje a vi cete da hejtujete svaki napad i odbranu na lajvu & da se pravite da se nista nije desilo ako ispadne dobro, jer, sistem opruge ili na sta se vec partizanovo lozite ovih dana. a inace je najvaznije ko od forumasa je bio u pravu sve vreme. zna se sta teo moze da donese a na klubu je da napravi kompatibilan duo koji nece odnositi defanzivno. Kad mi nađeš 3 moja hejt komentara na lajv temi za celu prošlu sezonu, onda možemo da kažemo da si u pravu na tu temu. Ne vidim ovo kao takmičenje ko će biti u pravu, ne znam zašto to ubacuješ u priču. Ja sam Raduleta pomenuo iz razloga što nisi bio objektivan prošlog leta, kao što, mislim, nisi ni sada. Teodosić je legenda evropske košarke i srpske reprezentacije, ali...u 37. godini mislim da nam stvarno nije potreban koliko smo mi njemu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Biće manje hrkljuša a više košarke, na sve se čovek navikne. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 (edited) Sta kaze fiskalni savet foruma, koliko nije puno za Milosa? Sta kaze uvek pouzdani Telegraf? Edited July 10, 2023 by Clash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Pise se da Fener juri Pengosa, ako je tacno, ja stvarno ne znam ko bi bio taj prvi plej a da budemo konkurentni za top 8. Henri mozda ako mu ne sledi neka suspenzija za duvanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts