Hernangomez Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Samo da vam javim da je Polonara i zvanicno u Virtusu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Mirotić u Žalgirisu za 5 miliona godišnje. 1 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Ovo sa aerodromom i vecerom me podseti na dolazak Milicica kod nas. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Ide u KK Pirot da završi karijeru, tu mu je valjda tast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 (edited) 11 minutes ago, grati said: https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3710807-nikola-mirotic-dosao-je-u-beograd 18 minutes ago, NMX said: Zanimljiv roster imamo na sajtu Evrolige za 2023/2024 https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/teams/crvena-zvezda-meridianbet-belgrade/roster/red/?season=2023-24 Najjace ce biti kad se za Kampaca ne pojavi nikakva informacija nego se decko pojavi uredno na pripremama za novu sezonu jer logicno ima ugovor Edited July 8, 2023 by СтелаРоса 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 2 minutes ago, Sector said: Mirotić u Žalgirisu za 5 miliona godišnje. Čekam da goldi pokrene akciju Jedan Žalgirio imamo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 3 minutes ago, Dragan Mićić said: Ovo sa aerodromom i vecerom me podseti na dolazak Milicica kod nas. niko od tada nije dobio pare na ruke, na zapadnoj tribini marakane, torimaux 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 (edited) Kažu viđen Mirota u Bgu kako izlazi iz Range Rovera. Nije dobro počelo... 😅 Edited July 8, 2023 by Čočo 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 8, 2023 Author Share Posted July 8, 2023 Just now, Čočo said: Kažu viđen Mirota u Bgu kako izlazi iz Range Rovera. Nije dobro... 😅 Je l' prekucan br šasije? 4 1 34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 5 minutes ago, MilošVB said: Ide u KK Pirot da završi karijeru, tu mu je valjda tast. Jeste mu tast ovde,odavde mu je lepsa strana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Just now, Čvarkov said: Je l' prekucan br šasije? To zna Mirota. Bio u crkvi jutros, možda ima info. 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 8, 2023 Author Share Posted July 8, 2023 1 minute ago, Čočo said: To zna Mirota. Bio u crkvi jutros, možda ima info. 😅 Sve ok. To je auto popa Ilije. 4 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 4 hours ago, Kankkunen said: Sve te brojke su čista nagađanja. Tacne su plate Asvela i Monaka, ja preneo sa eurhoopsa jer sam prvo naisao na to a francuska liga je objavila na svom zvanicnom sajtu to prosle godine plate svih igraca u ligi i svih timova. Ja i kad pisem ovde o platama pisem iz necega sto je bilo dostupno javno a ne o necemu sto sam lupio, ovo sad ne tebi, no se nadovezujem na pricu iznad. Kamo srece da to bude i u Evroligi kao sto je najavio novi direktor Evrolige, zaustavilo bi sve price i o platama vecitih i prepirke medju navijacima, usput bi videli ljudi i koliko kostaju svi igraci te bi shvatili da je cifra za Mitrovica od 450k za narednu sezonu zapravo odlicna, sto se tice Davidovca tih 700k ako je tacno to je visoko, ali bih mu sudio tek na kraju sezone, mozda covek zavredi te pare nekim novim vaznim utakmicama resenim pa da vidis kako niko tad ne bi spominjao dal vredi te pare. U svakom slucaju videcemo kad se svedu racuni na kraju sezone. Bolje i tolko dati Davidovcu nego 100k manje Martinu. Vise ces dobiti od Davidovca to je sigurno u smislu doprinosu na nivou cele sezone, s obzirom da nisu ista pozicija. Pre par meseci slao sam mejl Urbonasu zasto nisu objavili budzete plata za ovu sezonu a jesu za prethodnu (kad su potvrdili u podkastu da su imali uvid u papire svih klubova u Evroligi osim od Baskonije) i tad su objavili ovo: https://m.basketnews.com/news-159564-euroleague-team-budgets-2021-22-three-dominant-clubs.html on me je uputio na kolegu koji je zaduzen za tu vrstu pitanja da odgovora u ime basketnews-a i odgovorio mi je sledece: Naravno od toga nije bilo nista, slao sam jos jedan mejl i nisam dobio odgovor. S obzirom da prosle sezone jedino je Baskonija ostala zatvorena, a imali smo 3 nova od ove sezone i on je napisao u mnozini neki timovi, pitam li se koji to klubovi nisu hteli da daju papire na uvid i sta ih je sprecilo da objave clanak na kom su dugo radili da objave. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Just now, Čvarkov said: Sve ok. To je auto popa Ilije. Inflacija i u SPC. Sa BMW na Range Rover 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 26 minutes ago, srlepajce said: Mirota pravo sa aerodroma 😄 Sto sad mora biti u 21 i 10 a ne u 21:00 ili 21:30? Uvek sve mora biti komplikovano i umotano velom tajne. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 18 minutes ago, Dragan Mićić said: Ovo sa aerodromom i vecerom me podseti na dolazak Milicica kod nas. Steta sto nemamo onog brata iz pekare 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 7 minutes ago, Brat od Korneta said: Tacne su plate Asvela i Monaka, ja preneo sa eurhoopsa jer sam prvo naisao na to a francuska liga je objavila na svom zvanicnom sajtu to prosle godine plate svih igraca u ligi i svih timova. Ja i kad pisem ovde o platama pisem iz necega sto je bilo dostupno javno a ne o necemu sto sam lupio, ovo sad ne tebi, no se nadovezujem na pricu iznad. Pa su ih rebnuli zbog muljanja sa ugovorima ... al to nije za ovu temu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 2 hours ago, VISOKOLETAC said: Koliko sam cuo ponudili smo 3.5 m za Mirotica, ali on jos nije nista odlucio. Ne znam sta je sa Kampacom, ali posto je Pengos blizu, a Teo ipak podpisuje za nas, nesto mi ne lici da ostaje(ili je pregovaranje sa Pengosom za slucaj da odpadne Kampaco). Cek bre, pengos je blizu? Plus teo... Uf mekano do zla boga. Ona goldbergova unutrasnja linija je beton za ovo 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dule savic Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Otac Predrag zavrsava Mirotu 👍🏻🎇 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Ali neće Čoki da popusti za Tea.Tačno će ako padne kompromis svesti na minimum šanse da Duško na poziciji pleja izmisli kompatibilnog iskusnog nosioca sa prodorom i odbranom...pa nek je i ispod 185cm. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 @uinijesam ti rekao de je trebalo lajv prelazni rok da otvoris za svakog igraca, vidis kako je dinamicno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гаучо Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Недостаје ми шутер из блока са неком песимистичном изјавом да направи баланс овде 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Ja mislim da fali Liske. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireKeeper Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Sta znam cudan "prelazni rok", al' dobra zajebancija na zadnje stranu-dve ovog svetog™️ topika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 12 minutes ago, Clash said: @uinijesam ti rekao de je trebalo lajv prelazni rok da otvoris za svakog igraca, vidis kako je dinamicno. ma jok, ja sam za proverene vrednosti, domaću osnovu, eventualno mimi mercedes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts