Jump to content

FireKeeper

Član foruma
  • Posts

    135
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FireKeeper's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • One Year In
  • Very Popular
  • Collaborator
  • First Post
  • One Month Later

Recent Badges

300

Reputation

  1. Zato mu je sad doktor servirao 'ladnu osvetu. -45 'ladnu.
  2. Znate sta je smesno, iliti zalosno: da nismo osvojili, taj nebitni trofej, Kup Srbije, ne bi bilo ni inspekcije. Ni ovde, ni tamo. Na KZM bi se pricalo o ambijentu, kosarci, o sudjenju se jelte ne prica, nije red. Cirkus.
  3. Ovo mi je jedan od najboljih poteza Tea na utakmici. Ne zato sto je nabo trojku. Da objasnim... Gledao sam vise puta ovu situaciju iz vise uglova. Sta se desava: mi smo u tim trenutcima u mini naletu. Dobra odbrana. Ide kontra. Teo je vec odlucio sta ce, i glavom teatralno (obratite paznju) kao gleda kome ce da doda i time drzi Ledeja daleko od sebe jer ovaj uspaniceno gleda da brani neki lud pas. Cim je dosao do range-a za sut - poteze jer je vec u glavi bio sprema za to. I paf! Udje! Tu smo ih, moje misljenje, nokautirali, preuzeli smo momentum skroz. Uveren sam da je Teo osetio taj momentum i da je pravo vreme da rizikuje. Sto je i pokazala i njegova reakcija nakon kosa. Jebeni genije.
  4. Na deficitarnoj poziciji koju imamo od pocetka sezone, u februaru dovodimo igraca kojeg smo (verovatno) mogli dovesti i na pocetku sezone. 🤔 Koji je ovde rezon: Ustedeti na platama? Cekali smo oporavak igraca? Nisu nam vise iste ambicije kao na pocetku sezone? Nismo nasli nikoga drugog na trzistu, a forumasi pritiscu?
  5. Koliko ste (ne svi) pristrasni oko ponasanje Ledeja, neverovatno. Ako su za podizanje energije dzukacki potezi opravdanje, onda jbg. Evo Avramovic unosi energiju a sa nikim se ne potuce, sve sportski. A bude trashtalka. Elem, bi dobar fajt. Imate taj comeback instikt i kad se cini da ste pregazeni. Bice samo tako krljanje, u blatu, ako se sretneno u ABA ponovo.
  6. Ja licno nemam problem ni sa Goldberg style roosterom, pa cak i igrali EC. To je sport. Meni smeta cirkus koji smo postali i pasivna pljacka.
  7. Ako je do AV... Cim se javno menje okrene javno protiv Covica bice silbovan od strane istog. Iako je isti zilav po tom pitanju.
  8. Forumasi, razmislite da svoj bes usmerite na uzrok problema, a to igraci nisu. To je tzv Uprava. Nije kriv ni Deda, ni Mitrovic (koji je uzgred sasvim solidno igrao i vukao na dosta utakmica). Nije kriv ni Plavsic sto favorizuje domacu (ne)osovinu. Za sve ovo stanje, cirkus koji traje (treneri, svadje, registracije igraca, Bjelica i izvlacenje para), roster i rezultate (pazite: cilj je javno izrecen F4) sa nikad vecim budzetom je iskljucivo odgovoran Covic.
  9. Taman za sledecu sezonu. Kad trenere odradi selekciju po svom ukusu. 🙂
  10. Nikad veci budzet, a nikad gore izadanje u EL sezoni. E moj Covicu. Vrtim film na pocetak sezone... Duuusko Duusko je dao dobru dijagnozu: dobri igraci, jos da postanu tim. Kup je nas!
  11. According to rumors and zajebancija at Slava table: Sto se ulaska u sledecu rundu EL tice, nismo se puno pomerili sa "setite se gde smo bili 2011". Tu smo i dalje KK Sledeca Sezona
  12. Mozda dodje i kaze: jbg zajebali smo. Prastajte Cigani. Pogresno smo odradili selekciju, nismo osigurali kontinuitet ni struke ni igraca, nece igraci kod nas, cak i ako ih platimo. Tesko da mozemo napraviti ocekivani iskorak, bez obzira na nikad veci budzet, u novijoj istoriji. Ali ipak manji od komsija (he he). Zato Bagzi, Dozet Sisa i ja podnosimo neopozive ostavke.
  13. Ovaj topic je podeljen k'o drustvo u Srbiji. Sad ovi izlaze da prozivaju neverne tome nakon zaista "to se nisam nado" pobede. Ne vidim da ikome nije stalo, i da nije drago zbog trijumfa , mozda Goldbergu. Vidim veliku isfrustriranost (myself inculded) kako se vodi klub. To mi nece promeniti ni ovo izdanje od sinoc. Momcima u svakom slucaju kapa dole za pristup i zelju. Ako puknemo od komsija samo ce se smeniti naracija. Ako pobedimo, vadice se digitroni, no i dalje ce nas voditi isti ograniceni ljudi, gde sa njima do nekog iskoraka nece doci. Sve u svemu, ostaje nam da se zadovoljimo sa tu i tamo zadovoljstine, koju je ova grupa igraca u stanju da servira. Na zalost tesko ce to moci u kontinuitetu, bas tesko. No oni za to i nisu krivi. I naravno: uprava napolje!
  14. Realno Uini, samo branis topic jer si je otvorio, a zadovoljstine dobijamo na kasikicu. 🙂
×
×
  • Create New...