Mile1 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 7 minutes ago, spajk32 said: Davontae Cacok završio svoju epizodu u CSKA, imao je slabiju sezonu nego što se predviđalo, možda može on da se pridruži Davidovcu kod nas. Loš šut spolja ali solidan defanzivac i aktivan na skoku. Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka Imamo jednog takvog zove se Stefan Lazarevic zaista ti ne treba jos jedan takav 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 1 minute ago, uvrnuto said: 20 sati i 11 strana posle... Jebote! 😄 Jos malo pa stigosmo vasu maticnu temu od prosle godine. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Prošli put kad je Kalina došao, ja sam ga isto tako sreo i on mi kaže nema šanse da dođem... i onda tokom proslave titule, on skače sa navijačima, ja ga pitam brate što me zajeba, on gleda u zemlju, neprijatno mu i kaže izvini brate... 3 35 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 3 minutes ago, uvrnuto said: A kako i ispratiti sve što se piše ovde... edit: 20 sati i 11 strana posle... Jebote! 😄 Eto znam da sam negde video, pomesalo mi se od ove sparine 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 2 minutes ago, mille plateaux said: Uzgred, a i izvinjavam se moderaciji na off-u i i sagama o mitru, teu i miroticu, je l’ normalno da se profi igrac pred bitnu tekmu, u kasne sate, razvaljuje u krajnje nehigijenskom fastfood-u? Pitam, sa sportskog/zdravstvenog aspekta, moguca trovanja i sl.? Hvala Najgore što može da se desi je da ga iznose u invalidskim kolicima kao Pirsa kad se usro u gaće na utakmici. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 36 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam čime mogu njegov odlazak da nadomeste, jedino da uzmu nekog direktno iz NBA. will clyburn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 1 minute ago, John Terry said: Prošli put kad je Kalina došao, ja sam ga isto tako sreo i on mi kaže nema šanse da dođem... i onda tokom proslave titule, on skače sa navijačima, ja ga pitam brate što me zajeba, on gleda u zemlju, neprijatno mu i kaže izvini brate... Istina živa potvrdjujem Terijeve reči. U Maxiju u redu isto ovako bilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Just now, NikadProtivKaline said: will clyburn Antidot za njega je Fanste Lazarevic. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Gde je i sta radi stara zelja Deson Tomas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 7 minutes ago, Duh koji lebdi said: Gde je i sta radi stara zelja Deson Tomas? Jel si ovo slučajno sad napisao ili si video da se Armani oprostio od njega pre 10 minuta? 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Ja Mirotica ne bih potpisao ni za 1m. Ako imamo te pare, daj Tavaresa. Ili Klajburna i jos jednog kapitalca. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 1 hour ago, Chaos Is Me said: I da kažem ovde jednu o Partizanu, u kontekstu rivalstva, za mene je jedini njihov igrač kojeg sam se plašio bio Exum. Odlični su Punter, Leday, Nunnally, Lessort i ostali ali jedino za Exuma nemaš neko rešenje kad je u elementu jer je bio jedinstven primerak u Evropi tih gabarita, brzine i eksplozivnosti, on je bio baš specijalan igrač koji ih je izdvajao, ovi ostali su standard EL ekipa protiv koje itekako može da se igra, pa čak i sa talentom inferiornijim igračima. Ne znam čime mogu njegov odlazak da nadomeste, jedino da uzmu nekog direktno iz NBA. Goran Dragić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 22 minutes ago, Duh koji lebdi said: Gde je i sta radi stara zelja Deson Tomas? Управо је напустио Олимпију Милано, мада је то, ценим, више за тему о евролигашким трансферима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 1 minute ago, Manu said: Goran Dragić Video sam da je išao na ABA finale u Arenu. Možda i ne bi bilo toliko iznenađenje da ga optoče zlatom, mada nisam siguran koliko mu je još ostalo u rezervoaru, 37 godina a stil igre uvek bespoštedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 6 minutes ago, Losmi17 said: Ja Mirotica ne bih potpisao ni za 1m. Ako imamo te pare, daj Tavaresa. Ili Klajburna i jos jednog kapitalca. A mozda mi nemamo te pare, vec ih dobijamo ako potpise Mirotic kao i za Raduljicu + ako dobijemo pare ako potpise Teo = ustedili vec 3-4 miliona i imamo jos za Kampaca, Kalinu i Klajburna 🔥🔥🔥🔥 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 11 minutes ago, Losmi17 said: Ja Mirotica ne bih potpisao ni za 1m. Ako imamo te pare, daj Tavaresa. Ili Klajburna i jos jednog kapitalca. Mirotic mozda zakoci na f4 ali u plejof serijama je sjajan. Razbio je Real u finalu Endese a jeste se raspao na u 1/2 f4. Bez sumnje top 5 igrac EL a vrlo vrvt i top 3 sa dobrim argumentima za najboljeg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 42 minutes ago, mille plateaux said: je l’ normalno da se profi igrac pred bitnu tekmu, u kasne sate, razvaljuje u krajnje nehigijenskom fastfood-u? Normalno je ako je pre toga prepio 🤣 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Just now, Miki28 said: Mirotic mozda zakoci na f4 ali u plejof serijama je sjajan. Razbio je Real u finalu Endese a jeste se raspao na u 1/2 f4. Nama treba nesto da se ne raspadne pri ulasku u top8, od ove godine top10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Jel moze Onuralp Bitim kao starter? 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 33 minutes ago, Mile1 said: Imamo jednog takvog zove se Stefan Lazarevic zaista ti ne treba jos jedan takav Osim sto je igrao peticu u Cska kad sam ga gledao te neme dodirnih tacaka sa Lazarevicem pritom je losije defanzive od njega i boljeg napada, sve kontra. On mu dodje neka undersized petica kao Martin. Dobar igrac, ima vise resenja u napadu da postize poene a i po nesto dobro u odbrani ali nedokazan na nivou Evrolige, a nije nesto puno bljesnio u Rusiji te ga ne bi uzimao svakako cak ni za 2. opciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 4 minutes ago, Miki28 said: Mirotic mozda zakoci na f4 ali u plejof serijama je sjajan. Razbio je Real u finalu Endese a jeste se raspao na u 1/2 f4. Bez sumnje top 5 igrac EL a vrlo vrvt i top 3 sa dobrim argumentima za najboljeg Sreca pa se mi nikad nismo lozili na Evroligu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 2 minutes ago, Webad said: Jel moze Onuralp Bitim kao starter? 😁 cini mi se da sam negde procitao da cilja NBA, mada verujem da ce ga ili fener ili efes pokupiti svakako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Kakav danak neiskustvu..... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts