Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆

Kooineeperk

Recommended Posts

2 hours ago, Milko Miller said:

Nek ostaju do kraja ugovora bez neke značajne minutaze. To mi je sasvim ok kao rešenje. Prvo treba da se rešimo plate Srnica, Gobeljica i Falka, a i da nadjemo klub koji će da preuzme pozajmicu Viga do kraja godine. 

Ne treba nikako da ostaju u klubu pošto mogu da pokvare sve što Marin i Bahar dobro rade. Nemojte da verujete da ta ekipa sedi skrštenih ruku, videćete posle prve slabije utakmice i poraza kad kreenu prozivanja i naručeni tekstovi. Zato što pre da se oteraju, dosta su otimali u Zvezdi.

• Like 5

40 minutes ago, Perkos2 said:

Ne treba nikako da ostaju u klubu pošto mogu da pokvare sve što Marin i Bahar dobro rade. Nemojte da verujete da ta ekipa sedi skrštenih ruku, videćete posle prve slabije utakmice i poraza kad kreenu prozivanja i naručeni tekstovi. Zato što pre da se oteraju, dosta su otimali u Zvezdi.

Milunovic ce da naruci tekst protiv Bahara?

• Ha-ha 4

10 hours ago, Nele said:

Magiko 💪🏻💪🏻💪🏻

Ja nešto sam u hajpu i zbog njega sad. Jedva čekam da vidim kakvu će ulogu njemu da dodeli Bahar. Čini mi se da može da eksplodira kao Ivanić. Katai sa svojom magijom u nogama može Bahar samo tako da iskoristi. A dosada smo videli da Bahar to odlično zna. 

Edited by Čočo
  • Like 1

Valjda bi Zvezda dobila svakako te pare i da je Olimpik prošao, jer su i on i Braga ispred nje pa bi u direktnom sudaru neko svakako ispao i novac bi se prebacio Zvezdi.

Ali ako Panata izbaci i Bragu, e onda se iznos množi sa dva, jer bi i Olimpik i Braga, koji su ispred Zvezde, bili eliminisani. Pa zatim čekamo i eliminaciju Dinama, koja je prilično realna posle prve utakmice sa Grcima, za novo pomeranje i nove pare na računu.

Svakako nije svejedno da li ćeš dobiti nekoliko miliona više ili manje, posebno u našem slučaju kada nam finansijski nos jedva viri iznad vode.

Edited by Nek grmi jako

26 minutes ago, Nek grmi jako said:

Valjda bi Zvezda dobila svakako te pare i da je Olimpik prošao, jer su i on i Braga ispred nje pa bi u direktnom sudaru neko svakako ispao i novac bi se prebacio Zvezdi.

Ali ako Panata izbaci i Bragu, e onda se iznos množi sa dva, jer bi i Olimpik i Braga, koji su ispred Zvezde, bili eliminisani. Pa zatim čekamo i eliminaciju Dinama, koja je prilično realna posle prve utakmice sa Grcima, za novo pomeranje i nove pare na računu.

Svakako nije svejedno da li ćeš dobiti nekoliko miliona više ili manje, posebno u našem slučaju kada nam finansijski nos jedva viri iznad vode.

Ukupno 6 ekipa ulaze preko kvalifikacija u LŠ: 

Hajfa - Jang Bojs

Rakov - Kopenhagen 

Pao - Braga

Molde - Galatasaraj

Rendzers - PSV

Antverpen - AEK/Dinamo

Za svaku ekipu koja ulazi, a koja ima lošiji desetogodišnji koeficijent,  dobićemo dodatno nešto više od milion evra. Hajfa/Jang Bojs su već sigurno lošiji, tako da ćemo preko njih svakako dobiti dodatno pare. Da je Marsej pobedio jasno bi bilo da tu ne bi dobili pare, ovako bi dobili samo ako Pao izbaci i Bragu. 

• Like 2

Jasno, nešto sam drugo prebacio...

E sad barem znamo za koga da navijamo, da ne gledamo onako na suvo. Pretpostavljam da je Rakov nacrtan da ispadne, ali me interesuje da li neko ko prati Škote misli da Rendžers može da izbaci PSV?

Prošle sezone sam ih gledao samo protiv Seltika, a holandsku ligu sam potpuno prestao da pratim i nemam blage veze kako PSV izgleda.

Edited by Nek grmi jako

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...