Perkos2 Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 2 hours ago, Milko Miller said: Nek ostaju do kraja ugovora bez neke značajne minutaze. To mi je sasvim ok kao rešenje. Prvo treba da se rešimo plate Srnica, Gobeljica i Falka, a i da nadjemo klub koji će da preuzme pozajmicu Viga do kraja godine. Ne treba nikako da ostaju u klubu pošto mogu da pokvare sve što Marin i Bahar dobro rade. Nemojte da verujete da ta ekipa sedi skrštenih ruku, videćete posle prve slabije utakmice i poraza kad kreenu prozivanja i naručeni tekstovi. Zato što pre da se oteraju, dosta su otimali u Zvezdi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 40 minutes ago, Perkos2 said: Ne treba nikako da ostaju u klubu pošto mogu da pokvare sve što Marin i Bahar dobro rade. Nemojte da verujete da ta ekipa sedi skrštenih ruku, videćete posle prve slabije utakmice i poraza kad kreenu prozivanja i naručeni tekstovi. Zato što pre da se oteraju, dosta su otimali u Zvezdi. Milunovic ce da naruci tekst protiv Bahara? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 3 hours ago, Milko Miller said: Milunovic ce da naruci tekst protiv Bahara? Ko je pomenuo Miluna? Podmetanje negde drugo možda ti i prođe, ovde malo teže Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Nas ladno neki ludaci godinama prozivaju da igramo namestene meceve u ligi u kojoj Tsc kao najbolja ekipa posle nas gubi 0:4 na svom stadionu od Brage za 20 minuta igre. Mi smo tu istu Bragu pobedjivali sa sve Gobeljom u postavi. Jebote. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Mi ove sezone u našoj ligi možemo da izgubimo bodove samo ako tako hoćemo ... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 2 minutes ago, mare80 said: Mi ove sezone u našoj ligi možemo da izgubimo bodove samo ako tako hoćemo ... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 8 minutes ago, mare80 said: Mi ove sezone u našoj ligi možemo da izgubimo bodove samo ako tako hoćemo ... Neko gostovanje u novembru izmedju dva kratka kola LS u nekom blatu moze svasta da se desi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 8 hours ago, Don Juan said: Kažu Zvezdi milion više ako Dinamo ne prođe. Ništa, Terza neka uplati na kaldionici da će Dinamo da prođe i win-win situacija 😄 Opa...Terza izgleda odradio sve što je bilo do njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Valjalo bi dati Cuki Pruceva na pozajmicu npr, njima bi valjao za rotaciju a igrao bi LK. Cak bi im panj poput Gobelje dobro dosao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Magiko 💪🏻💪🏻💪🏻 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 51 minutes ago, Kosjan Willavić said: Valjalo bi dati Cuki Pruceva na pozajmicu npr, njima bi valjao za rotaciju a igrao bi LK. Cak bi im panj poput Gobelje dobro dosao Može ali ko će da ih plaća? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Cuka je htela Gobelju, ali nije mogla da ga plati. Prucev nece na pozajmicu, mada mislim da ce ga ubediti na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 36 minutes ago, Perkos2 said: Može ali ko će da ih plaća? pola-pola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 (edited) 10 hours ago, Nele said: Magiko 💪🏻💪🏻💪🏻 Ja nešto sam u hajpu i zbog njega sad. Jedva čekam da vidim kakvu će ulogu njemu da dodeli Bahar. Čini mi se da može da eksplodira kao Ivanić. Katai sa svojom magijom u nogama može Bahar samo tako da iskoristi. A dosada smo videli da Bahar to odlično zna. Edited August 16, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 10 hours ago, Constantin said: pola-pola Mnogo je to za Čuku Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Ma samo neka ode Gobelja negde, makar ga mi u celosti placali. Dok god je tu, uvek ima straha da ce da uskoci u tim. Neka visa sila, povrede, kartoni... I eto njega, a jos ako dobro i vredno trenira... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 56 minutes ago, berti said: Ma samo neka ode Gobelja negde Navodno traži ga Bodrum. Lepo, na moru, plaža, zezanje.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 2 minutes ago, Don Juan said: Navodno traži ga Bodrum. Lepo, na moru, plaža, zezanje.... Taman i gospoja da odatle zapocne medjugalaktičku karijeru. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 19 minutes ago, Čvarkov said: Ovo nije tačno, mora Pao da izbaci i Bragu da bi Zvezda dobila te pare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 1 minute ago, Milko Miller said: Ovo nije tačno, mora Pao da izbaci i Bragu da bi Zvezda dobila te pare. Ma meni je smešan naslov, šta se radi zbog klika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 (edited) Valjda bi Zvezda dobila svakako te pare i da je Olimpik prošao, jer su i on i Braga ispred nje pa bi u direktnom sudaru neko svakako ispao i novac bi se prebacio Zvezdi. Ali ako Panata izbaci i Bragu, e onda se iznos množi sa dva, jer bi i Olimpik i Braga, koji su ispred Zvezde, bili eliminisani. Pa zatim čekamo i eliminaciju Dinama, koja je prilično realna posle prve utakmice sa Grcima, za novo pomeranje i nove pare na računu. Svakako nije svejedno da li ćeš dobiti nekoliko miliona više ili manje, posebno u našem slučaju kada nam finansijski nos jedva viri iznad vode. Edited August 16, 2023 by Nek grmi jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 26 minutes ago, Nek grmi jako said: Valjda bi Zvezda dobila svakako te pare i da je Olimpik prošao, jer su i on i Braga ispred nje pa bi u direktnom sudaru neko svakako ispao i novac bi se prebacio Zvezdi. Ali ako Panata izbaci i Bragu, e onda se iznos množi sa dva, jer bi i Olimpik i Braga, koji su ispred Zvezde, bili eliminisani. Pa zatim čekamo i eliminaciju Dinama, koja je prilično realna posle prve utakmice sa Grcima, za novo pomeranje i nove pare na računu. Svakako nije svejedno da li ćeš dobiti nekoliko miliona više ili manje, posebno u našem slučaju kada nam finansijski nos jedva viri iznad vode. Ukupno 6 ekipa ulaze preko kvalifikacija u LŠ: Hajfa - Jang Bojs Rakov - Kopenhagen Pao - Braga Molde - Galatasaraj Rendzers - PSV Antverpen - AEK/Dinamo Za svaku ekipu koja ulazi, a koja ima lošiji desetogodišnji koeficijent, dobićemo dodatno nešto više od milion evra. Hajfa/Jang Bojs su već sigurno lošiji, tako da ćemo preko njih svakako dobiti dodatno pare. Da je Marsej pobedio jasno bi bilo da tu ne bi dobili pare, ovako bi dobili samo ako Pao izbaci i Bragu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 (edited) Jasno, nešto sam drugo prebacio... E sad barem znamo za koga da navijamo, da ne gledamo onako na suvo. Pretpostavljam da je Rakov nacrtan da ispadne, ali me interesuje da li neko ko prati Škote misli da Rendžers može da izbaci PSV? Prošle sezone sam ih gledao samo protiv Seltika, a holandsku ligu sam potpuno prestao da pratim i nemam blage veze kako PSV izgleda. Edited August 16, 2023 by Nek grmi jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Cini mi se da nas je sjebao i prolazak Kopenhagena na guzove preko penala, inace bismo vec inkasirali milionce vise 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts