Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Mi smo veceras jos i odgrali najbolju tekmu ove polusezone, ako ne racunamo pripreme i onih par prvih u prvenstvu. I pored toga nismo zasluzili vise. Kaznjeni smo za jajarenje i Terzine kombinacije. Prodaju prvog stopera pred sam pocetak LS, krpljenje na obe bekovske pozicije i na kraju dovodjenje Serifa koji je najveca prevara koja je hodala ovim terenima jos od bugarskog Bebeta.

  • Like 16
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, No name said:

Ih, ima jos tu lelemuda. Stamenic , Ivanic, ovako na prvu.

Katai dosao na termin za fudbal. Hoce batica da igra, a da ne potrči. Bas ga briga. Klaj-klaj.

 

Rodić prvi (ja ne znam na koju mađiju se on još suklja kod vas, u stvari čuo sam u čemu je stvar, ali ajd sad...) a ni mladi desni bek nije bolji, ne zbog voljnog momenta, nego ne vidim da ima nekog ekstra kvaliteta. 

 

Mijatović ima naznake nekog kvaliteta koji nije baš uobičajen za naše livade, Bukari je dobar, Hvang najbolji, golman je solidan, Mića Ivanić je dobar, ali već poznat kao mek igrač, ostali vrlo tanko... Lučić nešto pokazuje, ali je to na nivou Simon Vukčević, beskorisno i privatnički. 

Link to comment
Share on other sites

Sipkasi umesto da jos veceras najure ove skotove, oni planiraju kako da se obracunaju sa ovim mamlazima iz Rima. Vec se pravi strategija

2 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Trazicu bolovanje do kraja sedmice,taman u petak Efes da me dotuce

U to budi siguran

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

meni je glavni utisak kakvo djubre od ekipe je jang bojs.

posle sitija mene terali odavde kad sam govorio da ndiaje nije nista odigrao, bilo je sacuvao par lopti i dobro se gradi.

nikad jaci tim od barija kako neki rekose. 

drago mi je sto ce terza i drugari ostati bez kesa. neki bi rekli da su ovi promasaji nesto sto se zove karma.

 

 

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Čočo said:

Em što je večeras Terza izgubio skoro 5m(za pobedu i prolaz u LE) još treba da plati ratu od 1.5m za Šerifa. Nazdravlje!

Dabogda izgubio svaki dinar koji je ikad zaradio/pokrao u zivotu, dabogda rasformirali citav tim i strucni stab i dabogda zbog dugova ispali u beton ligu. Pa lagano i posteno, korak po korak. 
E, i da, dabogda Barak Bahar zavrsio trenersku karijeru, jer ovo kako nas je ukanalio, ne bih pozeleo ni drugarima iz Humske.

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

realno ovakav Dragovic je goli prosek, ali pored ovog rasklimatanog I dezorjentisanog Djige ipak deluje kao igrac

kada se doda Nedeljkovic, pokojni Rodic I nestabilni I kiksevima sklon Glazer+Micko kao osigurac ovo je jedna od gorih odbrana u poslednjih 10 godina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Crni said:

Kakvi luzeri, drazi su mi Brigel, Guma, Ninkov, Mikic i ostali momci iz vremena nemastine, nego svi ovi nazovi fuzbaleri sa trenerom koji odavno glavom nije u klubu.

 Poset 50-50

Sutevi u ovir gola 6-3 u korist YB

Sutevi ukupno 21-18 za YB

8-6 u kornerima takodje za YB.

Eto koliko smo bili bolji.

Šta misliš na kojoj utakmici su bili sledeći parametri:

 

Posed: 61:39

Šutevi okvir: 7:2

Šutevi: 26:12

Korneri 10:5

 

Link to comment
Share on other sites

Uff bas frustrirajuca utakmica, sta reci...

 

Sa YB smo tu negde 50-50, ali je utisak da svi kompletno u klubu nisu zasluzili da prezime u Evropi. Imali smo mi u evropskim utakmicama dosta gorih izdanja gde smo ipak uspevalui da ostvarimo zeljeni rezultat. Ovo veceras zaista nije lose, iako defanziva jeste za osudu naravno, ali igra se od noge do noge, opasni smo i iz kontre i iz pozicionog napada, ali jbg veceras nije htela u gol. Ovo bi recimo mogla biti dobra osnova za nadogradnju. Dovedes na zimu jos sta ti fali i spremas se za novi pokusaj u LS. Mi jesmo ulozili nesto vise novca u tim ove sezone, ali je to i dalje mizerno na nivou LS i ne mozes ocekivati instant rezultat u ovom takmicenju. Medjutim jasno je da od nadogradnje nema nista. U ovom momentu niko nikome ne veruje u klubu, niti mi verujemo u Terzica ili Bahara. Jednostavno, klub nam nije zdrav. Ali ce nazalost samo trener da najebe, sve ostalo ce ostati isto.

 

Baharu zameram igranje Serifa. Ako si moderan trener ne moze ti takav profil biti prvi spic. Nije ni Mijatovic LS nivo, ali je bolji. Jeste i on promasio dve sanse, ali mu je svaki potez fudbalski, dok Serif ni ne lici na fudbalera.

 

Ne znam ni sta bih rekao vise. Znam da ce sve biti onako kako se kosi sa normalnoscu. Trener ce otici, uprava ostati, ponovo nece naci bekove i napadaca, verovatno ce postaviti nekog batadjoristu za trenera i svu paznju skrenuti ka osvajanju titule. Mi cemo naravno to sve ponovo nekako svariti i prihvatiti da je za sada najbolje da se uzme titula, pa cemo posle videti sta cemo. A onda ce za godinu dana ponovo doci novo razocarenje, i tako u krug...

Link to comment
Share on other sites

Ova skupina fudbalera verovatno je najodvratnija za gledanje iz vizure timske hemije, sloznosti, homogenosti i slicno. Skup placenika dovedeni da odradjuju posao. Da bar odradjuju posao na top nivou, pa da te bude bas briga za njihove odnose, hemiju, druzenje, a ono dunsteri na kub. Ne zna se ko je gori, smesniji, bahatiji, bezobrazniji, sebicniji. 

Cast izuzecima, ali mi ovo gledamo odavno, od leta, nista nema slucajno u svemu ovome. 

Manite se propustenih sansi, sa ovakvim timom je bilo realno da ovakvom YB stvorimo sanse, mi smo i Lajzpigu i Sitiju napravili neke gol sanse, a necemo ovima, problem je u svemu ostalom. 

 

Nisu zabijeni golovi - jer ne znas 

Primas golove - jer ne znas 

 

A ne znas jer si totalno promasio profil pojacanja, dovedeni zbrda zdola, ovde je mnogo toga bilo jasno jos nakon Cukarickog, sve nakon toga je slobodan pad. Krcag ide na vodu dok se ne razbije, za LS se razbio, mada to nije iznenadjenje, videcemo koliko ce se osteti u domacoj ligi, jos nije kasno da se i tamo sve sjebe u ovih par kola do prvog snega. 

 

Terzic i Marin su vrhunske neznalice, imali su po prvi put malo jaci budzet i pokazali su JEDNO veliko nista. Sa 4 mil spremljenih za spica, doveo si spica koji je pre dve,tri sezone igrao za HNK Goricu. Nemam nista protiv tog momka zaista, ali ako si placen koliko si placen, ako sa radoscu primas toliki kesh svakog prvog u mesecu, onda moras da crvenis pred ogledalom nakon svih promasaja ove jeseni. 

 

I ne samo on, vec i vise od polovine ovog tima, posebno stranci. 

Ali najveci krivci su Terzic i Marin, od njih sve ide. 

 

 

Edited by Ljubitelj baklave
Link to comment
Share on other sites

Ova ekipa nema srce,muda i dusu. Kakvi god bili voljeli ih ili ne, u doba Milojevica makar su oni "balvani" imali to ( ne mislim na taktiku). Toga vise nema... Ovaj Bukari je najskrtije stvorenje sto je krocilo u kopackama dresa Crvene Zvezde, svaka njemu cast kvalitetan je igrac, al zasluzuje svojom sebicnostcu da mu ovo bude plafon karijere. Kolko sam bio srecan sa Baharom,toliko se sad nadam da je od veceras bivsi. Totalni promasaj

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Dugogodišnje pilićarenje i razne mahinacije Terzića i kompanije dolazi na naplatu.

Neki bi to nazvali karmom.

 

Bahar će otići,i to verovatno pre nego što smo očekivali jer je žestoko podbacio,ali doći će neki kvazi stručnjak koji će klimati glavom i gurati po naredbi neke nove antitalente koji osećaju klub i koji se bore.

U ovom klubu neće ništa krenuti na bolje dok smo na državnoj sisi i dok nam klub vode dokazani lopovi.

 

Sve ovo pišem hladne glave,odmah posle utakmice,ni sam ne mogu da poverujem.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...