Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?馃弳

Recommended Posts

Posted
Just now, 膶o膷o said:

Ne bih se slo啪io da je ovo lo拧e. Okej igramo naro膷ito poslednjih 15min. 艩ta da radimo kad imamo ovakvog beka.聽

Ovo pi拧e拧 kao da je prirodna nepogoda. Nepogoda jeste, ali sami smo krivi za nju.

• Like 3
Posted

Prelomni trenutak bio je ponisteni gol Mijatovica. Da smo imali spica, a ne ishajpovanog klinca, druga bi se pesma pevala.

Njemu se prastaju stative i ziceri u LS, ali zato kad skoci i da gol glavom izmedju igraca koji ga puste to je majstorstvo. Tih laznih talenata sam se nagledao.聽

• WOW 1
Posted

Ista pri膷a se ponavlja ve膰 nekoliko zadnjih derbija. Mi igramo i stvaramo 拧anse a oni daju golove. Nestvarno.聽

• Like 1
Posted
1 minute ago, Crni said:

Prelomni trenutak bio je ponisteni gol Mijatovica. Da smo imali spica, a ne ishajpovanog klinca, druga bi se pesma pevala.

Njemu se prastaju stative i ziceri u LS, ali zato kad skoci i da gol glavom izmedju igraca koji ga puste to je majstorstvo. Tih laznih talenata sam se nagledao.聽

Ajoj...

• Like 8
Posted
Just now, Igor_ said:

Napusis mi se kurca Bukari. Paci jebenu loptu.聽

Sebi膷njak nevi膽eni. Mo啪e komotno da gleda drugo poluvreme sa klupe. Ni拧ta nije pokazao...

Posted

Pri膷a cele sezone. Odigraju dobro jedan period, stvaraju 拧anse, imaju inicijativu i onda na svoju glupost primaju gol. Potez Rodica je blago re膷eno katastrofalan

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Crni said:

Ne blamiraj se, zamolio bih te.聽

• Like 5
Posted
Just now, L' Imperatore said:

Znam da se ponavljam ko pokvarena plo膷a, ali dal je normalan ovaj Bukari?

Na levoj strani trojica oko njega, na desnoj jedan 膷uva dvojicu i on ne膷e da doda Mijatovi膰u.聽

U啪as, sam Mijatovi膰 a i Hvang.聽

• Like 1
Posted

Daj loptu sebicnjaku jedan sebicni....da li je realno ljudi...kontra sam igrac i " covek " ne da loptu...

Pa ovo je nadrealno. Ovo je kruna bedne sezone .聽

Ja nemam reci. Rodic domaca osnova, ekvivalent davidovcu, lazarevi膰u ,kuzmicu.聽

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...