Romantik Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 6 hours ago, Helena said: Sa tvitera-nijedan meč do sad na turniru nije predat, a igrano ih je 240. Toliko o tome. Mogu zamisliti kakvi bi komentari pljustali da je ovo napisao @Dracarys Ribakina u polufinalu, idemo do titule 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 26 minutes ago, Miki28 said: Odlican turnir, ko da je ATP 500 Oooodličan...😃 Iz ovog delu žreba nadam se Lehečki u finalu, eeeventualno Kačanovu (ako baš mora)... Kakva će to kuknjava da bude, jedva čekam...🤭 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 6 minutes ago, Pangea said: Oooodličan...😃 Iz ovog delu žreba nadam se Lehečki u finalu, eeeventualno Kačanovu (ako baš mora)... Kakva će to kuknjava da bude, jedva čekam...🤭 A tek Rubljov i neki Amer, hladni rat. Auuu potop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 6 minutes ago, Miki28 said: A tek Rubljov i neki Amer, hladni rat. Auuu potop You wish...😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 ...i eto...urečeno, odmah je predatb meč... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Kad krece Australian open? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 13 hours ago, Pangea said: Šlihtao se i Federeru godinama... Njemu nije važno šta piše, važno da se čita i širi njegova reč... Samo sto njega nikad nije pljuvao kao sto je Djokovica, tu je ogromna razlika Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Nadam se da Lehecka ide u finale cisto da vidimo od cega je, posto smo ostale patuljke vec upoznali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Premoćna Vika. Belorusko finale, kmon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Quote Belorusko finale, kmon jos da rybakina osvoji bilo bi prelepo. Quote David Baghdassarian Roof is open for men’s match. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 4 minutes ago, double fault said: jos da rybakina osvoji bilo bi prelepo. Ja sam za Viku. Valjda sam malo nostalgičan za tim periodom kad su na vrhuncu bile ona, Maša, Ana, Serena, Li Na, Kim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Šta se to desilo Kordi? Sviđaju mi se rezultati ženskih mečeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 2 hours ago, Miki28 said: Kad krece Australian open? Za neke je završen... 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Kordu je ruka bolela, ne znam koji deo, tu sam uhvatila momenat. Devojke su bile ekstra zanimljive, naročito Ostapenko...plus je bio vrlo fer i sportski meč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Desna šaka je zezala Kordu - što mu dođe jako bezveze. Devojke su uvek zanimljivije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 5 minutes ago, DameTime said: Za neke je završen... E jbg, valjda su neki anonimusi stigli daleko da zarade koji dinar. Najbogatiji fond ATP500 turnira ikad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Oće li Čeh nešto odigrati na BH Grku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Ovo je jako dosadan meč. Valjda je to trebalo i očekivati. Baš mi žao Korde kako li se osećao dok je prolazio kroz onaj hodnik gde piše ime njegovog oca, nestvarno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Dzabe sam se nadao u ovoga, e moj Felikse, koliko puta ces jos da cokiras ovako. Nista, gledacemo kako Cicipas skida gace Djokovicu u finalu ocigledno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Ako si ti računao na Feliksa iz ove polovine, to štošta objašnjava 36 minutes ago, Miki28 said: E jbg, valjda su neki anonimusi stigli daleko da zarade koji dinar. Najbogatiji fond ATP500 turnira ikad Ovako će izgledati turniri posle Big3, treba se navikavati na vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Just now, alcesta said: Ovako će izgledati turniri posle Big3, treba se navikavati na vreme. Zalosno ali tacno. 🤦♂️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 (edited) Navikavam se na ono što mora/treba. Hvala bogu ovde to nije slučaj, pa mogu da ignorišem i pogledam jedan meč u nekoliko meseci npr. Osim ako, i o tome sam već pričao u par navrata, ATP ozbiljnije ne poradi na promeni same igre, mete takoreći Edited January 24, 2023 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 55 minutes ago, Miki28 said: E jbg, valjda su neki anonimusi stigli daleko da zarade koji dinar. Najbogatiji fond ATP500 turnira ikad Na kraju se piše GS, ne bi ti ovako kukao da je Nadal imao šanse da ga osvoji. Bezveze troluješ temu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Kakav god da je ovaj AO, svakako je relevantniji u odnosno na prosli kada Novaku nisu dali da igra. 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Ostapenko citav mec u "svadji" sa hawk eye-om, prvih par puta je gledala u sudiju, posle ka svom boksu u neverici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts