Jump to content

TENNIS WARS: Episode X - RETURN OF DJOKOVIC (A.Open '23)

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, Helena said:

Sa tvitera-nijedan meč do sad na turniru nije predat, a igrano ih je 240.

Toliko o tome. Mogu zamisliti kakvi bi komentari pljustali da je ovo napisao @Dracarys :roflmao:

Ribakina u polufinalu, idemo do titule :87:

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
26 minutes ago, Miki28 said:

Odlican turnir, ko da je ATP 500

Oooodličan...😃

Iz ovog delu žreba nadam se Lehečki u finalu, eeeventualno Kačanovu (ako baš mora)...

Kakva će to kuknjava da bude, jedva čekam...🤭

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Pangea said:

Oooodličan...😃

Iz ovog delu žreba nadam se Lehečki u finalu, eeeventualno Kačanovu (ako baš mora)...

Kakva će to kuknjava da bude, jedva čekam...🤭

A tek Rubljov i neki Amer, hladni rat. Auuu potop

Posted
13 hours ago, Pangea said:

Šlihtao se i Federeru godinama... Njemu nije važno šta piše, važno da se čita i širi njegova reč...

Samo sto njega nikad nije pljuvao kao sto je Djokovica, tu je ogromna razlika

Posted
4 minutes ago, double fault said:

jos da rybakina osvoji bilo bi prelepo.

Ja sam za Viku. Valjda sam malo nostalgičan za tim periodom kad su na vrhuncu bile ona, Maša, Ana, Serena, Li Na, Kim 

• Like 2
Posted

Kordu je ruka bolela, ne znam koji deo, tu sam uhvatila momenat.

Devojke su bile ekstra zanimljive, naročito Ostapenko...plus je bio vrlo fer i sportski meč.

Posted

Ovo je jako dosadan meč. Valjda je to trebalo i očekivati.

Baš mi žao Korde :classic_sad: kako li se osećao dok je prolazio kroz onaj hodnik gde piše ime njegovog oca, nestvarno.

Posted

Dzabe sam se nadao u ovoga, e moj Felikse, koliko puta ces jos da cokiras ovako.

Nista, gledacemo kako Cicipas skida gace Djokovicu u finalu ocigledno.

Posted

Ako si ti računao na Feliksa iz ove polovine, to štošta objašnjava :classic_sad:

36 minutes ago, Miki28 said:

E jbg, valjda su neki anonimusi stigli daleko da zarade koji dinar. Najbogatiji fond ATP500 turnira ikad

Ovako će izgledati turniri posle Big3, treba se navikavati na vreme.

Posted (edited)

Navikavam se na ono što mora/treba. Hvala bogu ovde to nije slučaj, pa mogu da ignorišem i pogledam jedan meč u nekoliko meseci npr. Osim ako, i o tome sam već pričao u par navrata, ATP ozbiljnije ne poradi na promeni same igre, mete takoreći

Edited by Marko
Posted
55 minutes ago, Miki28 said:

E jbg, valjda su neki anonimusi stigli daleko da zarade koji dinar. Najbogatiji fond ATP500 turnira ikad

Na kraju se piše GS, ne bi ti ovako kukao da je Nadal imao šanse da ga osvoji. Bezveze troluješ temu. 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...