Xpert Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 13 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Potpuno ocekivan tim,bez iznenadjenja,najbolje sto trenutno imamo. Jedino Ristic da je otišao u klub u kojem bi redovno igrao,verovatno bi bio ovde na spisku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 To je to, srecno momcima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Nek je srećno! ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Bravo Piksi ! Nije bilo bez pritisaka ali to su igrači koji su bili tim u kvalifikacijama i zasluzuju odlazak na SP. Mozda je Uroš nejaki malo upitan ali bio je uz tim pa neka ga i na SP. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Ajd pa "sa štitom ili na njemu"... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Sve ocekivano, Moguce da Racic ide posto Ivan Ilic nije odigrao ni minut posle utakmice sa Norveskom. Nema iznanadjenja nikakvih, samo da Vlahovic i Mitrovic budu dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Da li nam je ovo "zvanična" pesma za Katar? Vidim da je podeljena na profilu FSS 🙂 https://www.instagram.com/p/CkyyVGYg0XF/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 23 minutes ago, DameTime said: Da li nam je ovo "zvanična" pesma za Katar? Vidim da je podeljena na profilu FSS 🙂 https://www.instagram.com/p/CkyyVGYg0XF/ Biće tih pesama još ovih dana tako da se svaka može računati u "zvaničnu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 2 minutes ago, Perkos2 said: Biće tih pesama još ovih dana tako da se svaka može računati u "zvaničnu" Objavljena je i ova pesma a nisu je kačili (bar ne da sam videla), zato pitah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 16 hours ago, Profesor said: Igrace se protiv Brazila sa 1 spicem. Dve su dileme. Da li cemo igrati sa 2 z vezna (Gudelj i Lukic) i sa Tadicem i SMS-om napred, ili ce SMS igrati defanzivnije, a Djuricic sa Tadicem. Bilo bi zanimljivo, ako se vec Zivkovic i Radonjic menjaju na boku, da Lazovic igra pored Tadica, ali je sigurno kasno za eksperimentisanje. Ali takav igrac nam fali pored Tadicam Igrace se protiv Brazila sa 1 spicem. Dve su dileme. Da li cemo igrati sa 2 z vezna (Gudelj i Lukic) i sa Tadicem i SMS-om napred, ili ce SMS igrati defanzivnije, a Djuricic sa Tadicem. Bilo bi zanimljivo, ako se vec Zivkovic i Radonjic menjaju na boku, da Lazovic igra pored Tadica, ali je sigurno kasno za eksperimentisanje. Ali takav igrac nam fali pored Tadicam I ja bih protiv Brazila stavio jednog napadača (utisak je da je Vlahović bliži oporavku), a sa njim bih upario Nemanju Radonjića, kao sekundarnog špica koji napada gol iz dubine prostora. On to i igra u Torinu, a pošto ćemo protiv pomenutih, ionako tražiti šanse u kontrama, on bi možda bio dobro rešenje za takvu igru. Evo i gola koji je dao pre neki dan protiv Sampdorije: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 (edited) Realno ekipa evropski prosek, ako prodjemo grupu veliki uspeh. I da, smorise vise sa rep navijackim pesmama. Ovo su bile pesme 😛 Spoiler Spoiler I naravno uvek se zavrsava sa ovom Spoiler Edited November 11, 2022 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 2 hours ago, drgnk said: I ja bih protiv Brazila stavio jednog napadača (utisak je da je Vlahović bliži oporavku), a sa njim bih upario Nemanju Radonjića, kao sekundarnog špica koji napada gol iz dubine prostora. On to i igra u Torinu, a pošto ćemo protiv pomenutih, ionako tražiti šanse u kontrama, on bi možda bio dobro rešenje za takvu igru. Evo i gola koji je dao pre neki dan protiv Sampdorije: Molim? 🙂 Ja sam siguran da u sve utakmice, a naročito ovu protiv Brazila idemo onako kako jedino ova ekipa i zna da igra. A to je da se nadigrava, drži loptu u posedu, i tera protivnika da se brani. Možda kasnije u grupi, ako nam bude išlo dobro, nešto zatvorimo taktički za prolaz. Ali u osnovu, nikako ne vidim Piksija da odstupa od fudbala koji ga je doveo na prvenstvo, i koji je ljudima toliko nade vratio u reprezentaciju. Pa cjeli jebeni vek se nešto kao taktički spremamo i čekamo na šanse u kontrama i nikad ništa nismo uradili. Daj bre te brazilce da se igramo 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 5 hours ago, Shonewizard said: Tacno i da osvojimo SP ne bi mogo ljudski da se poradujem kad vidim nase u ovim dresovima... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 21 hours ago, Barkley#34 said: Kako se približava prvenstvo sve više sam fasciniran koliko je sve ovo nenormalno. Ekipa koja je donela odluku o mestu i vremenu održavanja SP je zrela za kolektivnu tužbu od strane mnogih, pre svega igrača i da na kraju debelo plate. Ali, od toga nema ništa, naravno. Mogu misliti kakav su pakao prošli oni koji su dobili zadatak da urede sve detalje i koji su morali da pregovaraju i balansiraju između igrača, saveza, liga, domaćina, sponzora... Iz mog ugla, jedino je dobro to što mi je generalno smor ovaj period pa će brzo proći ispunjen takmičenjem koje volim. Ekipa koja je dala Kataru svetsko su korumpirana bagra iz Concaf zone i Platini koga je Sarkozi ,,zamolio" da lobira za Katar jer je Sarkozi napravio dil sa njima oko gasa i Airbasa u vrednosti oko 9 milijardi dolara. Korupcija i politika su odlučili da Katar ovo dobije a ne sportski razlozi. Ima na netflixu dokumentarac o ovome u 4 epizode. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 3 hours ago, drgnk said: I ja bih protiv Brazila stavio jednog napadača (utisak je da je Vlahović bliži oporavku), a sa njim bih upario Nemanju Radonjića, kao sekundarnog špica koji napada gol iz dubine prostora. On to i igra u Torinu, a pošto ćemo protiv pomenutih, ionako tražiti šanse u kontrama, on bi možda bio dobro rešenje za takvu igru. Evo i gola koji je dao pre neki dan protiv Sampdorije: Svi exyu igrači igraju dobro kod Jurića. Mislim da je još jednog vašeg imao prijašnjih sezona, kojeg je baš digao i isto je kasnije dobro igrao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ćira Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 To su ti igrači, najbolje sto imamo. Nadam se da Pixi neće odstupiti od onoga sto smo do sada gledali i da ćemo pokušavati uvek da igramo našu igru a rezultat će valjda doći kao posledica. Važno je za srpski fudbal da nastavi sa napadackom filozofijom, da igramo fudbal, da se takmičimo i nadmećemo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 1 hour ago, Bugl Khan said: Svi exyu igrači igraju dobro kod Jurića. Mislim da je još jednog vašeg imao prijašnjih sezona, kojeg je baš digao i isto je kasnije dobro igrao. Etablirao i Lazovića u Djenovi i Ilića u Veroni. U svakom slučaju Juric je možda i glavni razlog sto su Lazovic, Ilic, Vanja i Lukic ime u Italiji. Za Radonjića je jaš rano reci ali izgleda da ce i kod njega Juric imati pozitivni uticaj na karijeru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 1 hour ago, MrTripleDouble said: Tacno i da osvojimo SP ne bi mogo ljudski da se poradujem kad vidim nase u ovim dresovima... Kada bi se to desilo,radovao bih se pa makar igrali u onim Boratovim fluorescentnim gacama. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 1 hour ago, Kosjan Willavić said: Kada bi se to desilo,radovao bih se pa makar igrali u onim Boratovim Miškovim fluorescentnim gacama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 6 hours ago, drgnk said: I ja bih protiv Brazila stavio jednog napadača (utisak je da je Vlahović bliži oporavku), a sa njim bih upario Nemanju Radonjića, kao sekundarnog špica koji napada gol iz dubine prostora. On to i igra u Torinu, a pošto ćemo protiv pomenutih, ionako tražiti šanse u kontrama, on bi možda bio dobro rešenje za takvu igru. Evo i gola koji je dao pre neki dan protiv Sampdorije: Moze i to, samo mi je Lazovic malo svestraniji igrac. Mislim da Radonjic mnogo igra pravolinijski, a ta pozicija zahteva malo vise veština. To bi moglo da bude pozitivno iznenadjenje, ako se Piksi odluci da malo nesto promeni. Ne verujem da Djuricic moze biti neki X faktor. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Odmah da vam kažem da će protiv Brazila Andrija igrati desnog wing beka, i da Mitar počinje bez obzira igrali sa jednim ili dva špica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 49 minutes ago, dekifisher said: Odmah da vam kažem da će protiv Brazila Andrija igrati desnog wing beka, i da Mitar počinje bez obzira igrali sa jednim ili dva špica. Jedino je bitno da ne igraju eraković i račić, ostali svi zaslužuju da budu na terenu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Erakovic je bolji igrac i od Mitrovica i od Babica (mada znam da si slab na njega :D). Meni on generalno uopste nije sporan, mesto mu je u reprezentaciji, ali svakako smara to sto pokusavaju jos vise da ga proguraju, od onog sto mu pripada, i cela ta medijska prica, no jebiga. Racic je zato zalutali metak. Za mene najveca misterija srpskog fudbala. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts