DameTime Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Quote Večeras u Kataru. Zagrljeni Roberto Karlos, Kafu, Kaka, Ronaldo, Toti, Del Pjero, Materaci, Zaneti, Trezege, Vijeri, Stoičkov, Drogba, Kasiljas, Pujol, Đorkaef, Teri... Najveće legende svetskog fudbala odaju počast našem Mihi. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Na 4 od 5 prvenstava na koja se nakon raspada Jugoslavije plasirala Srbija, Francuska je izborila finale. Samo je 2010. ispala u grupi. Na 3 od 4 prvenstva na koja su se plasirali i Srbija i Hrvatska, Hrvatska je igrala barem polufinale. Samo je 2006. ispala u grupi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 (edited) 1 hour ago, suptil said: Azar i Bejl zasluzili da se nadju ovde. Katardjani prosto ne umeju. Edited December 20, 2022 by Sreten Žujkić, penzioner Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 1 hour ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Azar i Bejl zasluzili da se nadju ovde. Katadjani prosto ne umeju. Imali smo najslabijeg centralnog halfa na turniru. Jednsotavno moramo da menjamo nesto u zadnjoj liniji. Za ostale repke verovatno je utisak taj koji nas opredeljuje na ovu ili onu stranu, ali statisticki verovatno je po ocenama to - to. Decimale odlucuju. Kad bi se pomerili igraci iz Katara kao skoro ameterske reprezentacije zanimljiva bi imena popunila ta mesta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 14 hours ago, suptil said: Bergwijn i više nego zasluženo tu. Katastrofalan turnir a igrao je skoro sve tekme. Lukić na interesantnoj poziciji 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluecuracao2 Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Prođe i ovaj planetarni događaj, bilo je tu svega i svačega ali ne i naročito spektakularnih golova. Utisak mi je i dalje da je najlepši gol na takmičenju prvi gol Brazila protiv Srbije, Richarlison 62 minut. Ovde se prvenstvo se dobro pratilo te me zanima viđenje ostalih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 29 minutes ago, Bluecuracao2 said: Prođe i ovaj planetarni događaj, bilo je tu svega i svačega ali ne i naročito spektakularnih golova. Utisak mi je i dalje da je najlepši gol na takmičenju prvi gol Brazila protiv Srbije, Richarlison 62 minut. Ovde se prvenstvo se dobro pratilo te me zanima viđenje ostalih... Pa verovatno da je to najlepši. Meni pada na pamet kao mogući pandam drugi gol S.Arabije protiv Argentine za top 5, ali i malo navijački gol Mitovića protiv Švajcarske. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 35 minutes ago, Bluecuracao2 said: Prođe i ovaj planetarni događaj, bilo je tu svega i svačega ali ne i naročito spektakularnih golova. Utisak mi je i dalje da je najlepši gol na takmičenju prvi gol Brazila protiv Srbije, Richarlison 62 minut. Ovde se prvenstvo se dobro pratilo te me zanima viđenje ostalih... Taj gol i Nejmarov protiv Hrvatske. Ovo je za mene čista umetnost: I moram dodati kao honorable mention Mbapeov drugi gol u finalu, ne toliko zbog lepote koliko zbog toga što je ova akcija za mene suština fudbala. Ne komplikuje se, ne mrsi se, on ne petlja nego nije pošteno ni primio loptu i šutnuo je u gol. Verovatno jer nije bilo ni vremena 😄 ali svejedno, tako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Cenim da mislite na drugi gol Brazila protiv Srbije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Bio je jedan gol Brazila protiv J.Koreje. Zbog prelepe akcije meni je najlepši na turniru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 1 hour ago, Ding Hao said: Bio je jedan gol Brazila protiv J.Koreje. Zbog prelepe akcije meni je najlepši na turniru. Richarlison. I meni se taj svideo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Jel neko gledao kompilacije šta su sve radili juče ljudi na ulicama u Argentini? Skoro nisam video veću količinu gluposti na jednom mestu 😄 Sise, dupeta, mačete, pucnjave, rušenje svega po gradu, krađa iz prodavnica, krađa točkova sa parkiranih automobila, penjenje na sve redom, padanje sa svačega redom (jedan i preminuo koliko sam video) i tako dalje i tako bliže 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 20 minutes ago, Nicklord said: Jel neko gledao kompilacije šta su sve radili juče ljudi na ulicama u Argentini? Skoro nisam video veću količinu gluposti na jednom mestu 😄 Sise, dupeta, mačete, pucnjave, rušenje svega po gradu, krađa iz prodavnica, krađa točkova sa parkiranih automobila, penjenje na sve redom, padanje sa svačega redom (jedan i preminuo koliko sam video) i tako dalje i tako bliže Je l' izašao Mesi da otpeva sa balkona Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 6 hours ago, Klotzen said: Lukić na interesantnoj poziciji 🙂 Znaš kad igrač svojim igrama nešto zasluži, a nemaš ga gde udenuti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 8 hours ago, mr clutch said: Dok sam gledao neke snimke sa terena kako se ovaj lik ponasa dok se slika sa igracima i trofejom, imao sam veliku zelju da se neko iznervira i nabode ga u glavu. Odvratno ponasanje, nekim igracima je bukvalno uzimao pehar iz ruku. Posle tamo lik bukvalno vuce Messija za ruku u fazonu alo mali, dodji da se slikas sa mnom. Ovaj ga iskulirao. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 10 hours ago, Nicklord said: Jel neko gledao kompilacije šta su sve radili juče ljudi na ulicama u Argentini? Skoro nisam video veću količinu gluposti na jednom mestu 😄 Sise, dupeta, mačete, pucnjave, rušenje svega po gradu, krađa iz prodavnica, krađa točkova sa parkiranih automobila, penjenje na sve redom, padanje sa svačega redom (jedan i preminuo koliko sam video) i tako dalje i tako bliže Di ima kompilacija da vidim to penjanje i mačete? 14 hours ago, Don Juan said: Pa verovatno da je to najlepši. Meni pada na pamet kao mogući pandam drugi gol S.Arabije protiv Argentine za top 5, ali i malo navijački gol Mitovića protiv Švajcarske. Brutalan gol. Njemu je glava u 16 što je drugim špicevima kopačka. Ni Oršićev protiv Maroka nije loš. Ima snimaka sa tribina, tamo se još bolje vidi o kakvom se felšu radilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Nakon cenzurisanja učešća Kosova na UEFA Ligi nacija i brisanja te ekipe iz pregleda i tabela, sad su na Areni počeli da brišu i pojedinačne Albance, ovog puta konkretno člana švajcarske reprezentacije Šaćirija. Naime, Arena sport je izbacila Šaćirijev gol iz pregleda svih golova na mundijalu u Kataru, prvo ide 115. gol na prvenstvu Abubakara, jedini s utakmice Kamerun-Brazil, zatim je isečen prvi gol na utakmici Srbija-Švajcarska, koji je postigao Šaćiri i bio bi 116, da bi zatim bila prikazana ostala 4 gola s te utakmice - 117. Mitrovićev, 118. Vlahovićev, 119. Emboloov i 120. Frojlerov. Arena sport 3 premium, emitovano u sredu 21.12. u 11:46:55 i još nekoliko puta ranije. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 6 hours ago, Bugl Khan said: Ni Oršićev protiv Maroka nije loš Prelep gol. Kad sam ga video kako se namešta znao sam šta će da pokuša a on je to uradio bolje nego što sam očekivao. Meni je vrhunska i akcija za Mitrovićev gol Kamerunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 1 hour ago, Barkley#34 said: Prelep gol. Kad sam ga video kako se namešta znao sam šta će da pokuša a on je to uradio bolje nego što sam očekivao. Meni je vrhunska i akcija za Mitrovićev gol Kamerunu. To je baš akcija kao da se radi o nekoj vrhunskoj momčadi klupskog nogometa. Od početka do kraja je akcija izvedena savršeno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Kao vid odjave od ovog SP, video o stadionima za SP 2026. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Lokacijski Toronto i Filadelfija bi bili najbolji ako se naši plasiraju. Ti gradovi su najbliži mestima gde ima najviše naših ljudi mada je pitanje koliko njih interesuje fudbal Kakve smo sreće završićemo u Meksiku 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts