Jump to content

Recommended Posts

Posted

^meni nije jasno kako on ubaci ijednu trojku s onakvim izbacajem i "trzajem"...

kao klinci u tranziciji iz puberteta u odraslo doba, kada zamene tehniku dvorucnog bacanja kugle sa kosarkaskim izbacajem, ali nemaju tehniku kojom bi generisali snagu izbacaja iz nogu, pa sav teret padne na ruke, a posledicno preciznost (a i domet, jer niko nema tako jake ruke) trpe. Iz driblinga/step backa i nekako, ali catch and shoot iz blagog naskoka...arealno.

• Like 1
Posted

Što se šuta tiče i meni izgleda da je trenutno ''pod srećnom zvijezdom''. :s_d: Ali, ulazi i završavanje na obruču su mu fantastični cijelo vrijeme. :thumbsup: Boston noćas mnogo bolji, konačno su ''shvatili'' da postoji nešto što se zove ball movement i timska igra. Za ovu sezonu je nažalost kasno, zato je tu sljedeća...:classic_tongue:

Posted

Ne verujem da ce ici u 7, ali valjalo i trebalo bi Boston ovo da vrati u Majami, po svaku cenu. 
Cim ne ide sut, Majami u velikim problemima. Ipak im fali unutrasnja igra a i "star power", ako cemo realno.

Posted

Tatum fantastičan u drugom poluvremenu, :thumbsup: JB opet loš. On mora da poradi na svom decision making-u, inače mrka kapa. Ako bi se eventualno pridužio u svom najboljem izdanju u nastavku serije, možda Boston ispiše istoriju kao prva ekipa koja se vratila nakon 0:3?

Posted
23 hours ago, jabadabaadu said:

Što se tiče protivnika u finalu, ako bi kojim čudom Boston pobijedio četvrtu  ne bih ja rekao da je gotovo tu. Ali smatram da je to nemoguće i očekujem ubjedljivu pobjedu Majamija jer je Boston psihički propao. 

Kao što rekoh, sad ovdje ništa nije gotovo. Nisam vjerovao da se Boston prije svega može psihički izvući, vjerovatno i ne bi da je Majami u prvom poluvremenu pogađao šuteve koje su inače pogađali. Utisak je da je Majami sa premalom razlikom otišao na odmor, to je i dalo Bostonu volju da konačno jedno poluvrijeme odigraju odbranu kako treba i to je dalo rezultat.

Zaključali su Batlera u 4/4, baš su stegli odbranu da Majami nije mogao pogoditi ništa. 

Ovdje me ne bi me začudilo da Boston preokrene, isto tako ne bih se iznenadio da Majami dobije sledeću. 

Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Sorry i tebi i @Big Ticket-u. 😄 Izvukoste ovo nekako, na mišiće. 

Ако се добије 5.меч, онда ће 6. у Мајамију за њих бити у ствари 7. 

Отприлике 

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Milos 3.14 said:

Jokić definitivno menja ligu, makar kratkotrajno dok mu traje prajm.

Nakon ovog PO mnogi krupniji , klasični centri mogu da se nadaju ugovorima

Vid sad narativa - đe mu Embid?

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Milos 3.14 said:

Slažem se, ali znaš kako i to je dvosjekli mač. Neko je Stef, a neko je Trajče. Moraće da pokažu neuporedivo više od krupnoće da bi uopšte bili povezivani sa Nikolom - šut spolja, šut iznutra, post igra, levi i desni horog, teardrop, floater, a o asistencijama i kreaciji da ne pričamo...

• Like 5
Posted
3 minutes ago, stefan81888 said:

Pa u Kankunu valjda

Ne verujem, davno je on otišao tamo, mislimda je spuco 2 nedelje - sad stiže druga tura, ovi momci iz Los Anđelesa

• Like 2
Posted
41 minutes ago, Milos 3.14 said:

Ima li ih uopste u tolikoj mjeri? 

Ok, Brook, Vucevic, Poeltl, Naz ce dobiti fine ugovore ali tih krupnijih, klasicnih centara i nema nesto puno da se ja mogu sjetiti?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...