Miki28 Teoljub Posted February 7, 2023 Author Share Posted February 7, 2023 (edited) 2 hours ago, Dracarys said: Bron sada ima 38 godina. Ne moze vise da vuce g ligase do velikog finala kao sto bi Miki hteo 10to mjesto vodi do playina. Polako sa finalem. @Horium zasto mislis da trolujem Delgada? U 4 godine 2 neulaska u plejof, jedan ulazak kroz playin i sada u 5toj sezoni teska borba za taj playin opet. Edited February 7, 2023 by Miki28 typo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 7, 2023 Author Share Posted February 7, 2023 2 hours ago, Milos 3.14 said: Mi Džordanovi svedoci odavno pratimo i priznajemo prosek po tekmi tako da nam je ukupan broj poena nebitan podatak. Ima li šta trejdova, kakvi rekordi, kakvi bakrači Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 3 minutes ago, Miki28 said: Šta dobijaju ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 7, 2023 Author Share Posted February 7, 2023 (edited) 9 minutes ago, propolis said: Šta dobijaju ? Makli sa platnog spiska 4,7 miliona. Smanjili luxury tax Edited February 7, 2023 by Miki28 typo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Haha, dali im The Mechanica i pride drugi pik da ga se otarase 😄 Lakersi bi mogli da probaju da dovuku nekog sutera poput Gordona, Evana ili Dagija McDermotta - ako su uopste dostupni, ali taj tip/kvalitet igraca. Mada to vec imamo u Rivsachi, ali jos jedan suterski specijalac bi legao svakako ovoj ekipi. To je sve u ovom trenutku, kakvo davanje Westbrooka i pikova za les Konlija, neozbiljnog Malika Bizlija i ostale Jutine proseke, to jedino ako hocemo da ih direktno ukopamo da ne budu ispred nas tabeli ;D Ma ja sam ok sa tim da je apsolutni neuspeh ako se ove sezone ne udje kroz plejin u plejof, Davisa standardno nema, ali Wbrook igra neuporedivo bolje, pa ne bi sad bili u prilici da se "trkaju" za plejin da je Wbrook igrao ocajno kao prosle godine sigurno. Eto statse nisam ni gledao, kao sto Fritra prica za Wigginsa i verujem mu, bez obzira na statse (imao je RW dosta tD prosle godine ove godine slabo) --> Russ ove godine igra kvalitetnije makar 30%, prilagodio se timu, prija mu ovo ulazenje sa klupe. Nije bas da nema podrsku kao prosle godine, problem je sto i duo Sruder&Toma bio povredjen prvih metar i po dana, a i sam King je bio povredjen, mada to je standardno kod nas. Ako ne bude uskoro neka season ending povreda Jamesa/Davisa, nema izgovora za neulazak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Makli sa platnog spiska 4,7 miliona. Smanjili luxury tax Nisam znao da trejd može biti one way🙂 Čudno da Majami ne trejduje Robinsona jer im on fino skida budžet, a verujem da ima ekipa koje žele trojkasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 7, 2023 Author Share Posted February 7, 2023 “I don’t want it in a sense because I think it disrespects Wilt Chamberlain, Jerry West -- you know all the guys that prior to me I never had a chance to play against. What everybody is saying I am, I never had the chance to compete against other legends that were prior to me. When I hear it, I cringe a little bit because it’s a little bit embarrassing because no one knows. I never had the chance to, once again, to play against those guys,” Jordan said, per ESPN. Sa druge strane 2 2 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 7, 2023 Author Share Posted February 7, 2023 (edited) 38 minutes ago, propolis said: Nisam znao da trejd može biti one way🙂 Čudno da Majami ne trejduje Robinsona jer im on fino skida budžet, a verujem da ima ekipa koje žele trojkasa. Moze jer je SA ispod salary capa. U tom slucaju moze trejd bez da ide neki igrac u drugom pravcu. Tek ako su preko salary capa onda se moraju uskladjivati plate. Uvijek timovi koji imaju prostora u salary capu budu aktivne pred trade deadline jer su potrebne timovima koji su preko salary capa, ili kao olaksica da se timovi malo rasterete sa platama ili da budu pomoc u nekim vecim trejdovima kao 3 ili 4 timnu trejdu a za to dobijaju nagradu u pikovima ili kesu. Edited February 7, 2023 by Miki28 typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 3 hours ago, Brat od Korneta said: https://www.instagram.com/p/CoQf5wdpKhi/?igshid=MDJmNzVkMjY= Sa ovakvim prezimenom, ima samo jedno mesto na kojem bi imao smisla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Da ne pise ruki, mislio bih neki matorac od 40 godina sto pika KLS kada zavrsi sa poslovima na njivi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Braćo jel pada rekord večeras? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Opalice nebesku udicu za prestizanje rekorda da ponizi Karima, a posle ce reci da je to bilo iz postovanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 14 minutes ago, stefan81888 said: Tu je razlog zasto su pustili da procuri ponuda za Irvinga. Mislim da je od letos sigurno bilo sa nase strane tamperinga, vrbovanja, raznoraznih neformalnih razgovora i ubedjivanja. Tako da ne cudi sto su napravili ovaj uvredjena mlada[/] potez. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Gde je šta radi Ruža rumena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 21 minutes ago, Milos 3.14 said: Gde je šta radi Ruža rumena Ovo mi se bas ne dopada. Koji ce nam djavo ovaj sto ni u Niksima ne vidja redovne minute? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Sta je fora sa Cam Reddishom? Zbog cega je na marginama NBA kosarke? Meni je i pre drafta, a bogami i posle jedno vreme izgledao kao legit NBA starter (uz neku poklopljenu kockicu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 5 minutes ago, Sombor Shuffle said: Ovo mi se bas ne dopada. Koji ce nam djavo ovaj sto ni u Niksima ne vidja redovne minute? To je više pitanje za Tibodoa,a korektno je krilo,pitanje je šta bi dali za njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 1 minute ago, bosMan_jr said: Sta je fora sa Cam Reddishom? Zbog cega je na marginama NBA kosarke? Meni je i pre drafta, a bogami i posle jedno vreme izgledao kao legit NBA starter (uz neku poklopljenu kockicu) igrao je vrlo korektno, da ne kazem vrlo dobro, od trenutka ispadanja fourniera iz rotacije, do povrede. nekih 6-7-8 tekmi. nakon sto je ozdravio, vise nije usao u igru, mozda jednom par minuta. vrlo cudno, pogotovo sto je bio jedan od najboljih defanzivaca na terenu a imao je i par tekmi od 15-20pts, sto nije zanemarljivo kada igras pored randlea, brunsona i barretta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 2 minutes ago, uini said: igrao je vrlo korektno, da ne kazem vrlo dobro, od trenutka ispadanja fourniera iz rotacije, do povrede. nekih 6-7-8 tekmi. nakon sto je ozdravio, vise nije usao u igru, mozda jednom par minuta. vrlo cudno, pogotovo sto je bio jedan od najboljih defanzivaca na terenu a imao je i par tekmi od 15-20pts, sto nije zanemarljivo kada igras pored randlea, brunsona i barretta. Stvarno cudno. Sirom lige obitava i igra solidne minute solidan broj igraca mnogo losijeg kvaliteta od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 7 minutes ago, propolis said: To je više pitanje za Tibodoa,a korektno je krilo,pitanje je šta bi dali za njega. stani u red za pitanja za tibodoa, ima ih 15 [pitanja]. za reddisha ide nesto jedan ili dva second round pika, svako moze to da izvede a nikome ne treba taj pik. Just now, bosMan_jr said: Stvarno cudno. Sirom lige obitava i igra solidne minute solidan broj igraca mnogo losijeg kvaliteta od njega. ne znam, bije ga glas da je tezak za saradnju a ujedno nikakva poslastica na temu nikada nije izbila. u knicksima je stvarno korektno i vise odigrao pocetak sezone i ciao, idemo trejd [info da bi ga trejdovali se pojavio jos pre nove godine] Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 17 minutes ago, uini said: stani u red za pitanja za tibodoa, ima ih 15 [pitanja]. za reddisha ide nesto jedan ili dva second round pika, svako moze to da izvede a nikome ne treba taj pik. ne znam, bije ga glas da je tezak za saradnju a ujedno nikakva poslastica na temu nikada nije izbila. u knicksima je stvarno korektno i vise odigrao pocetak sezone i ciao, idemo trejd [info da bi ga trejdovali se pojavio jos pre nove godine] To bi bilo odlično za Denver sa tim 2nd r pikovima da pojačaju klupu, pun pogodak!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Zamisli da prvi potez ko vlasnik Sunsa ti bude da Aytona trejdujes od svih mjesta u Dallas 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Da se ne zezamo, to bi bio jednako dobar upgrade kao i dolazak Irvinga. Ja i dalje imam utisak da se on vrlo potcenjuje, kao da je samo on izgubio od Dalasa u G7, lol Tu je bila i Bukerica, pa se vrlo slabo pominjao... Seriju pre je Ejton zlostavljao Nju Orleans. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Ejton bi im bio top pojačanje,ali ne verujem da su Sansi toliko ludi tako džaba da ga daju. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts