ćušpajz Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 4 minutes ago, Dobar Los Milos said: 9 minutes ago, uini said: to, nema veze sto nismo placali igrace, pa su zamrzli kampaca, vildoza je kriv. O tome ja razmisljam dok citam zelje. Ko nama uopste garantuje da ce, ma kako nam bude izgledao roster, taj isti uopste moci da igra? Sta ako opet bude "kasnjenja"? nemma pojma ali mi je bezveze da se okrivljuje jedan igrac za plasman u evroligi, kada imamo celu tu chovicevu zafrkanciju od natkurnjavanja sa radonjicem do ovoga sa kampacom i svega izmedju. mislim, ako je kriv vildoza za izgubljene tekme u seriji, onda je jako zasluzan i za pobede u seriji, koje su nas vratile iz pocetne rupcage 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 42 minutes ago, uini said: nemma pojma ali mi je bezveze da se okrivljuje jedan igrac za plasman u evroligi, kada imamo celu tu chovicevu zafrkanciju od natkurnjavanja sa radonjicem do ovoga sa kampacom i svega izmedju. mislim, ako je kriv vildoza za izgubljene tekme u seriji, onda je jako zasluzan i za pobede u seriji, koje su nas vratile iz pocetne rupcage Bilo bi bas veselo da Vildoza nije dosao. U onom momentu smo ga docekali kao ozebli sunce. Zaboravili smo malo na sta smo licili na samom pocetku sezone 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Samo vi pravite planove, ali ako se zakuva u subotu (znate ko I znate gde I zasto), nece ni jedan srpski tim da djuska EL sa budzetom vecim od nekog minimalca. I to u najboljem slucaju. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 au. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 6 minutes ago, djura.net said: Samo vi pravite planove, ali ako se zakuva u subotu (znate ko I znate gde I zasto), nece ni jedan srpski tim da djuska EL sa budzetom vecim od nekog minimalca. I to u najboljem slucaju. A sta ce da se zakuva? 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Čita se forum, i to pažljivo ... https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1786159/Luka-Vildoza-i-odbojkasica-Milica-Tasic-u-vezi.html 2 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 17 minutes ago, djura.net said: Samo vi pravite planove, ali ako se zakuva u subotu (znate ko I znate gde I zasto), nece ni jedan srpski tim da djuska EL sa budzetom vecim od nekog minimalca. I to u najboljem slucaju. Ako je to cena, ja glasam ZA. 22 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 27 minutes ago, djura.net said: Samo vi pravite planove, ali ako se zakuva u subotu (znate ko I znate gde I zasto), nece ni jedan srpski tim da djuska EL sa budzetom vecim od nekog minimalca. I to u najboljem slucaju. Daj Bobe, poslao bi i jedne u druge u beton ligu zauzvrat. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 6 minutes ago, Laki21 said: Daj Bobe, poslao bi i jedne u druge u beton ligu zauzvrat. Zasto nas? Mi uredno placamo porez.😃 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 I jedni i drugi sisaju istu sisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 14 minutes ago, Laki21 said: I jedni i drugi sisaju istu sisu. Eh da je sisa bilo bi ok. 1 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 54 minutes ago, Kankkunen said: Čita se forum, i to pažljivo ... https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1786159/Luka-Vildoza-i-odbojkasica-Milica-Tasic-u-vezi.html It's called istraživačko novinarstvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 2 minutes ago, DameTime said: It's called istraživačko novinarstvo. Copycats. -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 10 minutes ago, DameTime said: It's called istraživačko novinarstvo. Pa dobro istrazuju forum :) Mogli bismo poceti da bacamo fake news povremeno.Secam se pre, na starom forumu (nesto pre moje registracije ), mislim da je @medobrundo postavio citavu " vest" da je Aleksa Popovic done deal.Znam da sam glasno opsovao i bio u fazonu koji je kurac Covicu i Radonji :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Pa dobro istrazuju forum 🙂 Mogli bismo poceti da bacamo fake news povremeno.Secam se pre, na starom forumu (nesto pre moje registracije ), mislim da je @medobrundo postavio citavu " vest" da je Aleksa Popovic done deal.Znam da sam glasno opsovao i bio u fazonu koji je kurac Covicu i Radonji 😄 Nadam se da je jasno da sam bila ironična. Može meda da napiše nešto, deluje mi da on ima smisla za to U stvari, najbolje je @medobrundo ft. @uini 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Mondo je postao ozbiljno smece, fuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 10 hours ago, Kvaratskhelia said: Biste li pristali da Cedevita izbaci Partizan a da mi u finalu pobijedimo Cedevitu? Recite ako oćete da vam to završim. Amilj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Sta se sve pise po ovim "portalima",svasta... Bruka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Ma nek pišu šta oće samo da nam vrate Dedu i Kalinu...i Vasilija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 6 hours ago, uini said: to, nema veze sto nismo placali igrace, pa su zamrzli kampaca, vildoza je kriv. Situacija je bila takva kakva je, za to znamo ko je kriv. I jeste takodje i njihova krivica sa zabranom, upitnim”pojacanjima” itd… Koliko god nam je Vildoza dao sa svojim igrama na pocetku kad je tek dosao toliko je i usrao posle sa svojim bolomukurcu. Ne treba nam igrac koji ce da igra preko k ako mu ugine papagaj, pobegne macka ili ga ostavi devojka a placen je debelo i jedan je od nosioca. Ako je istina da mu Pana nudi onu cifru po meni ne vredi te pare i moze da ide slobodno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 11 hours ago, Sector said: Što se tiče Wildoze, navijači PAOa ga vide kao 100% završenog za narednu sezonu ili po našem, već je uvršten u titov roster. 'naci (Tito style), pakleni tandem Vildoza i Panter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Crvena Zvezda GM Nemanja Vasiljević: “We are preparing for the EuroLeague” https://www.eurohoops.net/en/interviews/1508709/crvena-zvezda-gm-nemanja-vasiljevic-we-are-preparing-for-the-euroleague/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Умемдакажемсамодверечи... Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 9 hours ago, Wingwalker said: Ma nek pišu šta oće samo da nam vrate Dedu i Kalinu...i Vasilija. плашим се да Полонара искључује могућ повратак Давидовца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 плашим се да Полонара искључује могућ повратак ДавидовцаPolonara nume na 3,4,5...i nie serpentin za komšiluk. Bude mesta za obojicu ako odu Petrušev i Bentil. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 14 hours ago, djura.net said: Samo vi pravite planove, ali ako se zakuva u subotu (znate ko I znate gde I zasto), nece ni jedan srpski tim da djuska EL sa budzetom vecim od nekog minimalca. I to u najboljem slucaju. Dao bog da se zakuva. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts