Jump to content

nnn

Član foruma
  • Posts

    2,740
  • Joined

  • Days Won

    50

nnn last won the day on September 1 2023

nnn had the most liked content!

Recent Profile Visitors

7,960 profile views

nnn's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine
  • Reacting Well

Recent Badges

15.6k

Reputation

  1. Jaka sekvenca je bila kad je Bogdan pripalio par trojki i vratio u život Italijane, pa ga Kari izvukao. Verujem da su to svi pozdravili u tom momentu, jer je zaista bio glavni odgovorni da umesto 20 bude 10 razlike. Vraća Bogdana u igru posle par minuta, koji pripaljuje zatim tri trojke zaredom i promašuje ih. U dva minuta. Nakon što je izveden jer je pripalio dve trojke bez bilo kakvog rezona. Izađe Bogdan posle i kaže bio sam glup, izgoreo sam. Postoji li tu trener, koji ga opet, posle te prve pripaljene trojke opet izvede, preiredi mu fen i natera ga da ide na ulaze. U tom momentu ima 3/3 za dva, a Italijani u bonusu. Tako da: "Dva razlike, nije strasno" i "Najgluplje sam odigrao" To može da sumira naše prvenstvo. Uz to da smo bili ekipa sa najviše uigranih akcija i modernom košarkom, na momente i moćnom. Protiv Južnog Sudana, Kine, Portorika i Wakande.
  2. Pešića baš treba pljuvati, nije on samo rezultatski osakatio reprezentaciju, već napravio i presedan sa Teodosićem, pobegao u Minhen, razumeo Piksija, relativizovao sve što se dešava u i oko reprezentacije, te nekako došao do situacije i da nema koga da vodi na SP. Čovek je na prethodnom prvenstvu imao Jokića, to bi trebalo da bude dovoljno da već budeš u igri za medalju ma šta radio. Na SP ga odveo Ristić, gubio od Belgijanaca kući, od nekih grčkih pastira sa EL igračima. Ekipe mu imaju periode igre, na svakom iole značajnijem meču, koje je teško uopšte i prepričati. Pita uini šta je danas uradio pogrešno? Sve je toliko bilo pogrešno u poslednjih 13 minuta, da bukvalno svaki napad, i nas i njihov, može da se secira i predaje negde kao primer kako ne zatvarati utakmicu. Valjda se i ovaj košmar sa njim uskoro završava. Nek se udomi u neki klub, dovede MJK-a i Borišu, skuplja šampone po hotelima i prodaje nekome svoju košarkašku maglu dok je još u stanju da pravi šale po konferencijama.
  3. Prepričavaće se i pamtiti iz kakve miki maus grupe mi nismo uspeli da izađemo kao prvi. Sve ozbiljno na prvenstvu nas zaobišlo.
  4. Na kraju će biti lagano polufinale za Litvance. Sve kao nama lagan žreb, ustvari njima. Ili Italijanima. Ne pomaže matorom ni žreb kako je Salou pomagao.
  5. 3 sekunde je bila razlika između dva sata. Fontekio nam je poklonio 6-7 sekundi, a ono što svakako nismo imali pripemljeno i dogovoreno je taj poslednji napad s obzirom da maltene nismo ni bacili loptu na koš. Nema ništa posebno pametno ili glupo u takvim odlukama, uglavnom je sreća. Moglo se desiti da Fontekio kao protiv Francuza promasi oba bacanja ili da šutne na isteku napada, pa da vreme istekne u borbi za skok. Moguće i da je Kari očekivao nekakav prekid, s obzirom da je izveo bio Bogdana.
  6. Mi smo igrali potpuno besmislenu košarku poslednjih cca 13 minuta. Teško je uopšte opisati to što smo mi igrali? Evo sad Slovenci sa nekim ABA liga igračima igraju sasvim smislen basket u poslednjoj četvrtini, bez Luke Dončića. Hvataju lopte, poštuju napad, zavrte akciju, zna se ko je koja pozicija, trci se u odbranu, prave taktički faulovi.. Nije loša u kontekstu toga da je Fontekio prerano krenuo na koš, da je iskoristio ceo napad, morali bi da je bacimo sa svoje polovine Nije loša u kontekstu toga da je Fontekio prerano krenuo na koš, da je iskoristio ceo napad, morali bi da je bacimo sa svoje polovine
  7. Zašto je na kraju bio priznat onaj cilindar, delovalo je da je Davidovac regularno izbio?
  8. Trebalo da je najuriti još kad je uradio ono Teodosiću. Što se tiče pobeda u situacijama koje si naveo, dobili smo Turke u gostima Mislim na stranu što je tada imao i Jokića i plus milion i tada smo uspeli da prokockamo prednost, ali nekako da dobijemo na kraju.
  9. nema Radonja taj talenat i kilometražu da bude prodavac magle duži period, njega najure čim nešto ne valja Pre neki Saša Obradović
  10. najbolje tvog miljenika Pešića da ostavimo i za OI, iako nije moguće bolje voditi repku od ovoga Mislim, nećemo otići na OI, ali njemu možemo da kažemo da jesmo, a neće se ni iznenaditi kad mu se niko ne pojavi
  11. Najjače je što su ljudi postali kao skuvana žaba za sve, kao jbg, to je što je, ni ne može puno bolje, Italijani su majstori za to, niko nije kriv, svi su pomalo, baš nam ne leže. Mislim, nebitna stvar na kraju krajeva, košarka; a ni reprezentacija više ne zanima ljude toliko. Ali je bukvalno ekipa mogla da bude 1000x bolje i pažljivije spremljena i vođena, čak i ovakva. Ne vredi ni nabrajati. Lakše verovati da je sudbina i da je nemoguće sačuvati 16 protiv Italijana za 10ak minuta. Generalno nam i stručni štab deluje kao iz prethodnog veka, tipa ne znaju da otvore ni boxscore na telefonu.
  12. Inače, Italijani su ranije morali kao u transu da igraju i išli su na 100tku da bi nas dobijali. Danas su bili očajni. Meli i Polonara nebitni, Spissu i Tonut nakon početka pojedeni. Milutinov ih, nakon što se iznervirao, razgrnuo dole. Datome kojeg smo odlučili da ne čuvamo previše + pomahnitali Fontekio. Bukvalno igrač i po. Sledeći put će valjda biti dovoljan i samo jedan igrač. izveden iz igre, pa vraćen na nerešeno. kao da uđeš u avion na plus 40 na Maldivima, a izađeš na -30 u Sibiru. on je čovek tempa, kontrole. najzad je bio osetio igru i ovladao istom, pritom pojeo one patuljke koji su silovali Vasu
  13. Što je najgore, većinom teški šutevi, na silu, u pogrešnom trenutku. Hajde da je promašivao dok je sam i kao kruna akcije. Čisto iživljavanje. Mindset sunk cost - sve pre nije bitno, bitno je da sledeća uđe. To je NBA, regularna sezona. Veze nema sa FIBA košarkom.
×
×
  • Create New...