Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

40 minutes ago, Placebo Lone star said:

Pogledao statistiku,imas pravo.Ali je u Feneru imao 40%…Mozda me i dalje peku one trojke kad je igrao kod komsija.Dok sam gledao statistiku video sam da se bas nigde nije zadrzao sto mi je cudno jer je pravi profesionalac.

ako je istina ono sto se pricalo, nije ni cudo da se nigde ne zadrzava duze od 9 meseci 😂

  • Like 1
  • Ha-ha 9
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, kokodakalo said:

Samo da pojasnimo jednu stvar, nema nikakve komisije El koja moze da nam smanji kaznu. Ne moze se kazna smanjiti jer je slucaj zavrsen. Jedino Glikman moze da je ukine. Koliko sam ja razumeo sve i da hoce da nam smanje kaznu oni to ne mogu jer ne postoji mehanizam kojim bi se to pokrenulo. Imali smo pravo zalbe sportskom sudu u Lozani, ali po svemu sudeci ista nije podneta i ne nije taj sud tako brz. Otidjite na njihov sajt i vidite o kojim predmetima ce se tamo u januaru odlucivati. Davno zaboravljena proslost. Tako da, ako sam ja u pravu nasa jedina nada sa freefacu je da nas Glikman pomiluje. Sve ostalo bi bilo po pijacnim principima, da se kojekakve komisije sastaju na osnovu usmenih zalopojki i EL bi bila prilicno neozbiljna organizacija.

 

7 hours ago, Profesor said:

Potpuno retardirano. Ili uradis odmah ili ne uradis uopste. A ne kao aj da sacekam jos malo, kao kad kaznis malo dete pa posle nekog vremena mu ukines kaznu kad si procenio da je dovoljno. 

 

7 hours ago, Bode said:


Tako je. Samo sto se on odlucio da ne uradi to uopste.

Ako ne moze da se preinaci, vec samo ukine, mozda se ceka neki 1. februar, pa da se kaze, evo ukidamo sada. 

7 hours ago, Leonard said:

Ko je dao pare za Kampaca, nek se pod hitno otvori i za produzetak ugovora sa Petrusevim :classic_biggrin:

Pod hitno: 1 - D. Ivanovic, 2 - Vildoza i Petrusev; ako moze i Kampaco (da ostane, jer ima ugovor za sl. god.), super 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hvala Dušku i momcima na ovoj ljepota od igre koju gledamo od sredine novembra. Kada se Vildoza povrijedio na -15 protiv Barse, iskren da budem, nisam očekivao da ništa osim laganog poraza od -20. Kada smo u ovu postnovogodišnju seriju utakmica ušli bez cijele petorke, rekao sam da bi i jedna pobjeda od četiri teške utakmice bila odličan rezultat. Bogu hvala pa moje znanje o basketu ne dobacuje do onoga koje ima moj nekadašnji komšija Duško 😁 

 

Šta god da se desi u nastavku ove sezone, Duško je blago oko koga moramo graditi tim u narednim godinama. Nadam se da Čović to razumije i da je spreman da ga zadrži po svaku cijenu. Avantura sa Vladom J. nas je koštala makar dvije pobjede više u ovom trenutku, a davati dvije pobjede fore nije pametno 😁

 

Biće zanimljivo gledati TROJKU u Podgorici za vikend. Nadam se da će Glikman biti dovoljno razuman da ovu kaznu skrati za mjesec dana i da Faku od februara zaigra i EL. To bi bio elegantan izlaz i za njega i za nas. Ako ništa drugo, ovo bi trebalo uraditi zbog dobrog ponašanja koje je Čović pokazao jer nije mnogo dizao prašinu, isplatili smo dugove, a i zbog one brutalne krađe protiv Barse. Dajte nam malo popusta ljudi, da svi uživamo u basketu, pa ako budemo dobri da odigramo i taj TOP 8 kome se niko nadao nije prije samo dva mjeseca. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Naša posla 2.1 said:

Upravo gledam ponovo na 44-29, kontra 5 na 2, zavrsava Lazić za tri poenaaaaa…

 

Radonja bi tražio time out 💯😂

 

Pokazala je kamera Duška posle te kontre. Nije bio ni on oduševljen. Što je i logično, jer u takvoj kontri tražiš sigurne poene a ne šut za tri poena.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Čvarkov said:

FB-IMG-1673594102752.jpg

Leva ruka za 3 Pefijeve, desna za 3 Lazine trojke. Pa kako da ne pobedimo! Dobro da Zemlja nije prestala da se vrti posle ovoga 🙂

 

Dusko opet poluvremena krece sa rudarskim petorkama i kad ne odemo s njima u minus onda se masina za mlevenje mesa pali. Mitrovic sjajan. Koliko mu one ale iz Reala nisu odgovarale (mislim, kome oni odgovaraju, sem Kuzu), Montejunas mu je super protivnik - taman toliko sporiji, relativno mekan, sa losim fokusom i navikama. Rastavio ga je na proste cinionce. Pefi komotno da ostane za vikend u Beogradu, da mu dosecaju neko top italijansko vino i da odmori covek. Ovakve dve utakmice za redom godinama nije imao.

Sale je izjavio na konf za Lazarevica sta je izjavio i bas je lepo, ali mi nece u glavu sto je probao da ga napadne Blosongejmom tri puta za redom. Da je imao tesku cetvorkom sa skilom na postu razumeo bih, a ovo je bas bilo wtf. I primismo iz treceg napada kos, ali koji ne bi usao da jos 5 puta tako sutne. S druge strane, mislim da kontam Ivanovica za Petruseva - dva faula u prvoj cetvrtini (od toga jedna tehnicka koju nikako nije smeo da dobije), u 3 od 4 cetvrtine bez ucinka na skoku, na preuzimanjima odavno nije bio toliko nemocan (ali brate Dzejms, kako plese covece...). Ipak, one tri kapuljace su bile mocne, leti covek. Sve ce to doci na svoje, zbira se rotacija, nece on imati toliko lopti u postu, ali ce mobilnoscu dolaziti do ucinka (npr. trci tranziciju bolje od mnoooooogo cetvorki u EL). Vildozina deonica u 3/4 kad su spustili na 10 je bila cista magija, kao i Nedovicev rafal u 1/2, neodbranjivo (boze, pitanje onog novinara Saletu na kzs, 'sto ga niste udvajali'... Svaka cast Saletu na smirenosti i kulturi za odgovor, zaista su mi Dule, Kari i Dzikic izasli pres oci kako bi oni odgovorili).

 

Pisah da ove 3 tekme mogu da lome sezonu... 2-1 je mozda i iznad onog cemu smo se nadali, ostavlja nas to u prilicno dobroj situaciji (mada i konkurencija gura odlicno). Ako bi uspeli da dobijemo Zalgiris misli o playoffu bi postajale sve manje san, a sve vise zelje koje su jos i ostvative. 

  • Like 24
Link to comment
Share on other sites

Petrušev o Kampacu: "Najbolji igrač u istoriju aba lige" :lol_2:

 

Vidi ga Filip što zna da ga šukne :classic_biggrin:

 

https://mondo.me/Sport/Kosarka/a1139762/filip-petrusev-o-svojoj-partiji-protiv-monaka-i-kampacu.html

 

Bitno da je Filip shvatio Duškovu kritiku. :thumbsup:

 

Pitanje za upućenije, je l' postoji mogućnost da se produži Petrušev?

Edited by Čvarkov
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Bio sam jedan od onih koji je bio malo ljut na Sašu Obradovića ali daleko od toga da samo imao prezir. Nikako nisam bio za uvrede i zvižduke. Drago mi je da su se neke stvari razjasnile, pre svega oko bonusa za Kup. Sve je sinoć bilo na nivou, doček Obradovića, igra na terenu, atmosfera. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Green23 said:

I Pefijev komentar "Gracias" :lol_2:

 

Uvek mi je strašno drago kada vidim kakvo zajedništvo vlada u ovoj ekipi, kada vidiš kako se raduju povređeni igrači pored terena ❤️

 

Bravo Zvezdo! 

Sad vidim i komentar Tanasis Adetokumba 

Lozenje na max :classic_biggrin:

Link to comment
Share on other sites

Uvek me iznenadi kakva je sila Lazarevic. Odbranu i postavljanje dovodi do savrsenstva. Ali cisto fizicki ona sekvenca: Prvo unosi Dzona Brauna do kosa, da ga ovaj jedva i faulom zaustavlja. A onda bukvalno iznosi Montejunasa iz reketa ( nebitno sto je faul, treba pomeriti onolikog coveka). Covek ne odstupa ni centimetar protiv bilo koga.

  • Like 32
Link to comment
Share on other sites

Jako bitna stvar je sto smo uboli sa strancima sa ljudske strane, bas su gotivni i ocigledno su sjajno kliknuli sa domacom osnovom ekipe. Kada vidis kako se Martin i Kampaco iskreno raduju kao mala deca tokom utakmice iako ne mogu da daju svoj doprinos onda je jasno koliko im je tim na prvom mestu. Pa cak i ludi Holand koji svasta radi na parketu sto nas nervira ima odlicnu hemiju sa saigracima.


Jos malo da se strpimo pa da izadjemo u ovom sastavu:

1: Kampaco, Pefi

1/2: Vildoza, Dzoni

2: Nedovic

3: Dobric, Lazic

3/4: Lazarevic

4: Bentil

4/5: Petrusev

5: Martin, Mitrovic

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Sad gledam raspored, posljednja utakmica bez Fakunda je gostovanje Makabiju, a prije toga imamo gostovanje Armaniju koji će biti sa Shildsom i Pangosom do tada.

 

Kad bi nam smradina smanjila kaznu makar za te 3 utakmice u Februaru, puno bi značilo ali s obzirom da je jasna tendencija da CZ ne igra plej of, mislim da od pomilovanja nema ništa.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...