Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Trener koji kaže da ima slabiji napad u odnosu na protivnika a onda mu najbitnije delove meča igra u prvi pet Lazarević, Lazić, Mitrović nema šta više da traži kao trener Zvezde. Ovo je pravi školski primer kako se ne vodi jedna ekipa. Uz sve nedostatke sa rosterom i EC igračima ovo nije pripremljena utakmica/e. 

Edited by Čočo
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, СтелаРоса said:

Koji posao Ivanovic ne radi i na osnovu cega to tvrdis? 

 

Posao trenera. Tvrdim na osnovu dve odgledane utakmice (ne cele jer nemam zeludac). Dva meseca je imao da pripremi ekipu za ove duele. Dva meseca. Posle dva meseca prvi mec posle 12 min minus 15 a petorka na terenu koja prvi put igra u zivotu.

Drugi mec jedan jedini nas centar i visoki nije odbranio nista jedan jedini, petorka na terenu Vildoza Lazic Lazarevic Patrusev Hasan dok Kampaco i Nedovic grickaju nokte 15 min na klupi. 

 

Mi smo razneti u ove dve tekme. Ra zne ti. Na taktickom i na energetskom planu. Ako to nije posao trenera onda prijavite i mene da budem trener samo kazem pa nisu ispadale meni lopte iz ruku ili osvajamo EL garantujem. 

 

E da cija je greska da nam grobari u prvom pol prodaju istu akciju tri puta za redom. Papapetru prima loptu na niskom postu ostaje sa nizim igracem mi tri puta primamo kos a nismo u bonusu niko i ne pomislja da pravi faul. To je trener. To su pomocnici. To je koncentracija to je nesto sto mi u ove dve utakmice nismo imali. Da li je Dusko prevazidjen ili ne dobar ili ne mene trenutno ne zanima. Cinjenica je da je rasut na komade u ove dve tekme a on bez blama izadje i kenja kako dobijamo no sikiriki. Ok. Super aj sad dobi. Pa da ti skinem kapu. Ali ako ne dobijes nema puj pike ne vazi nego pokupi prnje i vrati lovu jer si garantovao nesto sto nisi uspeo da odradis. 

  • Like 9
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, John Terry said:

Duško Ivanović nije sastavio ovaj tim. Sada bi bilo najgluplje njega terati. Treba da dobije fer šansu. Treba nam kontinuitet. Na tome smo gradili dobre rezultate i na tome treba da radimo.

 

Vidi. Luca, Facu, Neda oporavljeni su upgrade samo takav u odnosu na ono sto je neznalica na klupi imao na pocetku. Nemoj bre da se lazemo.

 

Jel gledate vi kako on vodi ekipu? Kakvo je bre ovo tretiranje Nedovica? Njemu se ne prasta 1 greska a drze se drva na terenu. 

 

Zasto cijele sezone nismo igrali sa 3 najbolja igraca na terenu? Odigrali smo u 3-4 meca svega u kratkim intervalima. To su stvari za sut u bulju. 

 

Spreman sam da izgubimo ali da mi Neda, Luca i Facu odlucuju a ne Lazarevic. Sta tu nije jasno?

Edited by Miki28
typo
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Laki21 said:

 

Precenjen trener, užasno se snalazi u situacijama pod pritiskom, ne prepoznaje stvari na terenu i sporo reaguje, ne ume da motiviše ekipu. Ima daleko boljih.

 

Evo Trinkijeri slobodan. Radonjića da ne pominjem.

Voleo bih da vidim Radonjića sa ovako defanzivno potentnim timom. Ne bismo primali preko 65 s Nedovićem, Vildozom, Dobrićem, Petruševim i Mitrovićem. 

  • Like 5
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Toliko se spominje ta domača osnova kao glavni razlog za poraze, kao da su stranci nešto bolje odigrali. Ako se izuzme Campazzo, komedija. A da se pri tome ne radi o nekim anonimusima, i mačkama u džaku koje smo dovukli za male pare iz finske lige. Ok, za neke se s pravom sumnjalo da bi mogli da budu bust. Ali ima malo i do trenera što nije više izvukao iz njih, jer toliki nemači pojma ipak nisu.

 

Meni Partizan trenutno ne igra ništa specijalno i vodi 2-0 na bazi q. ili u prevodu, zahvaljujuči tome što mi neznamo gde udaramo. Mislim da če domači teren pomoči da malo dodjemo sebi i odigramo nešto smiselno. Ide ovo u majstoricu.

  • Like 10
  • Love 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Neki su spominjali da Lazarevic treba da ostane (nikad mi nije bilo jasno zasto), zao mi momka dobar je lik ali ...

 

 

 

Ne razumem ovo? Kao kad bih rekao zalim onog sendvicara u drzavnoj firmi, koji parazitira od 8 do 3.

Tako su zalili Srnica, dobar je momak, bori se, Gobeljica-vojnik je to Zvezdin...

Jel Lazarevic prvi put promasio zicer? Drugi put? Treci? Sedmi?

Jednog Savana smo razapeli jer je omasio zicer, jednom u zivotu! Onakvog igraca! E to je greh i nepravda, a ovaj da obraza ima, sam bi otisao. 

 

Partizan je obe utakmice pobedio nasom zaslugom, posteno i cestitam im.

 

A mi sto pre da radimo na formiranju tima za narednu godinu, govnarija od letos da se nikad vise ne ponovi, dobro smo i do ovde stigli.

 

Na kraju krajeva ni Raduljica, ni Lazarevic niti Petrusev... nisu ti u koje treba upirati prstom, jedini krivac, jedini odgovorni je Covic i ja se sa.l nadam da je svesan koliko je gluposti ucinio, da mu ne padaju vise nikada na pamet ideje o trenerima pocetnicima, isluzenim igracima, igracima sa partijskim knjizicama i slicno.

Upravo njega treba najvise da boli ovo sve, ja sam uspeo u toku sezone da se zasitim, da mi se ogadi dosta toga, pa sad ne dozivljavam ovo tragicno, bukvalno sam nikad smireniji, pogotovu sto je Partizan zasluzeno slavio.

 

Kao sto fudbal ne gledam, jer mi je ogadjen, mislim da je Covic na dobrom putu, ukoliko Lazarevic nastavi da oblaci Zvezdom, tako cu i kosarku bataliti, nista nije vredno necijih zivaca, a pogotovu silovanja necije inteligencije. 

 

Jos jednom cestitke Partizanu, osim sto imaju boljeg trenera i igrace ima nesto sto nemaju, a to je rukometasa u timu.

Link to comment
Share on other sites

Just now, Dropkick Murphys said:

Voleo bih da vidim Radonjića sa ovako defanzivno potentnim timom. Ne bismo primali preko 65 s Nedovićem, Vildozom, Dobrićem, Petruševim i Mitrovićem. 

Hahahahha  Radonjicev tim u Zvezdi bi sa mnom, tobom i jos 3 igrao bolju odbranu od ovih. 

Cime vas je Dusko kupio? 

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Manu said:

 

Šta je dobacio, nisam čuo?

 

2 minutes ago, Dragan Mićić said:

Nisam cuo sta je dobacio?

 

Na tu pricu da Ivanovic oseca da mozemo da dobijemo, deluje mi da je onaj iz PRTZN.net ironicno dobacio "Ubedjeni ste, jel da?!"... posle se usrao pa nije smeo ni Obradovica nista da pita. Deluje mi da je to bio onaj debil sa PRTZN.net ali ne mogu da garantujem - tako je zvucao. 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Tamburinjo said:

Cinjenica je da je rasut na komade u ove dve tekme a on bez blama izadje i kenja kako dobijamo no sikiriki. Ok. Super aj sad dobi. Pa da ti skinem kapu. Ali ako ne dobijes nema puj pike ne vazi nego pokupi prnje i vrati lovu jer si garantovao nesto sto nisi uspeo da odradis. 

 

Čovek je doveden da trenira ekipu, ne da računa verovatnoću dobijanja naredne utakmice ako je izgubio ovu *insert mim ženska sa trigonometrijom* Ali ta demagogija prolazi na ovim prostorima, lepo kažem demagogija, jer ne služi ničemu nego da se izbegne pozivanje na odgovornost. Kao kad ja na poslu ne bih predala projekat, i kad me nadređena pita zašto, ja krenem da pričam kako ću da pokidam sledeći projekat sigurno. 

  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Ova ekipa nema pobjednicki mentalitet i tu se ne moze nista. U ocima se vidi da su unapred izgubili. Mozda je sad jasan razlog odlaska Radonjica. Jednostavno sa nekim igracima ne mozes igrati takmicarsku kosarku. Ovo bi dobila proslogodisnja ekipa. 

 

 

Energije bez....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Čočo said:

RAZGUŽENI! Ovako se priprema utakmica, ovako se koriste mane jednog tima ovako se sklapa roster za trofej. Skidam kapu Željku. A ti Čoviću, domaću osnovu pod ruku i zajedno u FMP. Hoću kombinaciju Kamerunaca i Nigerijaca u timu sa sve trenerom a ne cirkuzantom na klupi. RAZGUŽENI! 

 

Ma, nista specijalno Zeljko nije spremio, niti je ikoga razguzio. Egal mec gde smo mi promasili gomilu bacanja, zicera i otvorenih suteva, a domacinsko sudjenje napravilo bar 10 razlike. Zreli su bili za poraz i svesredno krenuli da se samoubijaju u zavrsnici, ali je Mitrovic vezao tri pickaste reakcije i to je bilo to. 

 

Sanse su nam bile 45% pre pocetka serije, sad su 15%. Ako dobijemo trecu, skacu na nekih 30% i ne bih smeo da se kladim protiv nas. Ubedjen sam da ce se, ako odbranimo domaci teren, majstorica resavati na jednu-dve lopte, gde ce oni biti pod puno vrecim pritiskom.

 

Ipak, treba dobiti trecu, to je 50-50 mec. Sad su oni rastereceni, mi pod moranjem, a publika nervozna. Ne bi me iznenadilo da dodje do praznjenja hale, posebno kad se setim da nam je delegiran Javor za glavnog sudiju.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Kooineeperk said:

 

 

Na tu pricu da Ivanovic oseca da mozemo da dobijemo, deluje mi da je onaj iz PRTZN.net ironicno dobacio "Ubedjeni ste, jel da?!"... posle se usrao pa nije smeo ni Obradovica nista da pita. Deluje mi da je to bio onaj debil sa PRTZN.net ali ne mogu da garantujem - tako je zvucao. 

Jel se k..... sa izjavama? Onda zivi sa posledicama

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

On 6/14/2023 at 12:10 PM, Drug Crni said:

Kao što sam već pisao,očekujem da Košarkaški trener u nastajanju sledeće sezone malo jače odvrne slavinu i Zvezdi,tako da novac neće biti problem.
Nisam siguran da će i to značajno popraviti krvnu sliku tima jer nam klub vodi lik kojeg je 1 Ostoja uspeo preveslati,ali eto..love neće faliti.

Topića bih već sada gledao umesto Ivanovića. I bio bi upgrade

 

Malo jace? Pa ovo sada je ogroman budzet, "malo jace" je nivo Armanija, CSKA i Fenera. No, vec smo konstatovali da ce gradjanin Srbije da proguta bukvalno sve sto mu ove nakaze na vlasti serviraju, samo da i on/ona osete da imaju neku, pa makar i simbolicnu korist.

 

Sto se tice pisanja kako je tim nekvalitetan i ima previse drva, to uopste nije tacno. Campazzo, Vildoza i Nedovic su odlicni igraci na evroligaskom nivou (verujem da se nijedna ekipa u evroligi ne bi bunila da ih ima u svom sastavu), Petrusev je pokazao koliko je mocan u napadu (sto i sada nije tako, mozda zato sto je evroliga bila bitnija), ovi ostali su godinama tu, imaju svoja primanja koja nisu mala i nije ih lako zameniti. Da ne pricamo sad da su isti ovi igraci, zajedno sa Kalinicem, Hollinsom, Woltersom i Davidovcem osvojili ABA ligu i igrali jako dobro u EL. Dakle, tesko da se radi o antitalentima.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, DameTime said:

 

A što se prihvatao posla ako nije selektirao ekipu? Mogao je da kaže neka, hvala, ja ne bih. Ali nije to rekao, došao je, bilo je lepo kad su bile vezane pobede u EL, šta je sad problem? I da, izjavio je da Partizan zna da će ih dobiti sledeću. Evo prođoše dve tekme, kad je ta sledeća? Toliko znaju da ćete ih dobiti, da je Željko Anđušića uveo na +5, a obično ga uvodi na +20...

 

Daklem, pošto si naveo sve prednosti KKP, ja mogu samo da se zapitam jbt kako ih dobiste 3x u sezoni? 

Sto se prihvatio posla ako nije selektirao ekipu, really? Ni prvi ni poslednji, u suprotnom bi jedan klub bio bez trenera do kraja sezone nakon sto uruci treneru otkaz.

 

I ne, izjavio je da ce na kraju pobediti, dakle misli se na seriju. I dalje stoji iza toga, nije jos kraj.

 

To da je bilo losih stvari u vodjenju utakmice apsolutno stoji, meni je samo problematican tvoj stav gde pokusavas da ocrnis Ivanovica na sve nacine. Cuj ne radi posao, covek o cijim treninzima se toliko pricalo, cak je islo i u tu krajnost da  je preterivao. I sad dodjes i kazes ne radi posao.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Од улаза Марковића је све кренуло. Осетио сам се као да ме је неко ударио мотком у главу.

 

Онда се десило оно са Лазаревићем и псовао сам га као никог никад у животу и како сам научен да никад у животу не смем. Молићу за опроштај, јер није он крив.

 

Сами смо све препустили. Имали смо утакмицу у егалу и својим глупостима смо је предали њима у руке. Глупости судија на страну, наше су много веће.

 

Што смо имали шансе, то нам је. Ако и узмемо ту једну, у шта сумњам, другу нећемо, јер немамо играче са херцом какви су били Ђенка у прајму, Јака и Калина.

 

О тренерима обе екипе нећу јер бих зарадио Киншасу. 

 

Било је лепо 8 година. Небојша, да се не љубимо. Јебо те Радуљица.

  • Like 1
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, PERICA!!! said:

Ova ekipa nema pobjednicki mentalitet i tu se ne moze nista. U ocima se vidi da su unapred izgubili. Mozda je sad jasan razlog odlaska Radonjica. Jednostavno sa nekim igracima ne mozes igrati takmicarsku kosarku. Ovo bi dobila proslogodisnja ekipa. 

 

 

Energije bez....

Nema pobjednicki mentalitet ekipa koja je uzela 2 trofeja i krenula da igra ozb kosarku, u naletu? 

A da, tada antikosarkas nije bio na terenu.

 

Pobjednjcka ekipa je ona koja je prosle sezone 0/3 a ove 0/2 i finale Aba? Jbt. Citam i ne vjerujem

2 minutes ago, PERICA!!! said:

Zato je i otišao.

Laz. 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Osovini domace osnove zelim povecanje plate u Lietkabelisu i Promiteasu

Da, da, stvarno su Bentil i Martin oduševili u ove dve utakmice, ekstra učinak u ofanzivi, defanzivni bedem granje ne drži, jedno 6 zakucavanja preko glave po poluvremenu, zabole njih za sve pare da se cimaju

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Partizan je osim što je oformio grupicu od 5-6 odličnih crnaca doveo i 3-4 jako kvalitetna domaća igrača. Njima je možda samo jedan solidan plej falio za titulu u evroligi, I KID YOU NOT!

 

Mi, sa druge strane imamo roster od, šaljivim tonom rečeno, 50 igrača i opet rupe na tri pozicije. To je zaista umetnost izvesti. Ko je pravio ekipu ili se sprdao ili pojma nema sa košarkom. Ne dovodiš igrače koji su slobodni već na pozicije koje su ti deficitarne.

 

Iskreno, meni je čudo kako smo do ovde i dogurali, tolike godine dominacije a mi realno od 2017 ne znamo gde bijemo po pitanju neke stabilnosti kluba i pravljenja ekipe.

 

Ne očekujem ništa posebno. Treću možda i dobijemo, očekujem užasnu, neljudsku atmosferu linča. U četvrtoj se završava finale.

 

Rekao bih da nam treba prst na čelu, ali ne verujem ni sam u to više.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...