Chaos Is Me Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Tim uopšte nije loš, fali neka malo bolja trojka (jebiga obraeffect sjebao stvar jer bi Papapetru bio idealan) i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 21 minutes ago, Devil In My Pants said: Sta ne mirise, fali im jos jedan igrac. Mislim tim i nije neki..aki koliko para toliko i muzike. Po meni, fali im više od jednog igrača. Fali startna trojka, ili startna dvojka u zavistnosti od toga gde vide Grigonisa. I backup četvorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 5, 2022 Author Share Posted August 5, 2022 17 minutes ago, L' Imperatore said: Po meni, fali im više od jednog igrača. Fali startna trojka, ili startna dvojka u zavistnosti od toga gde vide Grigonisa. I backup četvorka Dosao je mali Kalicakis iz NBA, oba brata su tu..3 ili 4 fale..jbs Papapetrua..bolji je Vilijams 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 4 minutes ago, Devil In My Pants said: Dosao je mali Kalicakis iz NBA, oba brata su tu..3 ili 4 fale..jbs Papapetrua..bolji je Vilijams 🙂 Aha, nisam znao da je on projektovan za dosta ozbiljnu ulogu. A i što se tiče pozicije sam zbunjen, jer koliko vidim ima momak preko dva metra, a na wikipediji piše da je SG/PG combo. Znači on i Andrews na dva, ili kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Grigonis je po meni starter na 2. Za mene on ima igru čiste dvojke, iako će ga verovatno koristiti i na 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 (edited) 1 hour ago, L' Imperatore said: Znači on i Andrews na dva, ili kako? Na 2 imaju Grigonisa, Andrewsa, Kalaitzakisa i to jedan brat je cista dvojka a drugi 2/3, a moze i Bochoridis kao neki kombo bek. Znaci imaju verovatno najvise igraca u El koji mogu da pokriju tu poziciju a ti bi startera na 2. 😀 Na 1: Volters, Lee, Jovic ili ce da raskinu Jovica a Bochoridisa da koriste kao treceg pleja. Na 3: Sant Roos i kapiram da ce da koriste tu jednog od brace Kalaitzakis ako ne i obojicu a da Grigonis i Andrews pokrivaju gro minuta na 2. Na 4: Derik Vilijams, i tu fali bek ap. Na 5: Papajanis i Gudaitis. Kad vec nije produzio Kavadasa za treceg centra, mozda dovede Cirbesa. 😃 Imaju i 2 mlada Mancukasa i Cougkaza koji su krila i dobijali neku sansu na kasicicu prosle sezone. Al ne vidim ih jos uvek u nekoj ozbiljnijoj ulozi jako malo su pokazali. Znaci jos bek ap krilni centar, treci centar i to je to. Ima Radonja odlican tim i ne bi me iznenadilo ako napravi iznenadjenje i udje u top8 kad niko ne ocekuje. Lee-Volters je bolje od Ivanovic-Volters. Grigonis-Andrews je bolje od Holins-Dobric barem napadacki, fali Papapetru na poziciji Kaline ali Sent Ros i braca Kalaitzakis imam osecaj da ce da naprave bum, obojica su ozbiljan potencijal. Mozda ce i Grigonisa na 3 a ovog jednog brata sto je prirodnija dvojka da deli minute sa Endrjuzom. Derik Vilijams je uvek dobra opcija za krilnog centra i ukoliko dodje dobar bek ap imace i tu bolje nego Vajt-Davidovac. Na 5 bas neuporeduvo, a Papajanis-Gudaitis je jedna jacih centarskih linija u El. Edited August 5, 2022 by 1945 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Pominjao se Mitoglu, jel to dogovoreno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 5, 2022 Author Share Posted August 5, 2022 Kalatzakis je 2-3 po meni..mozda moze keca, nisam ga gledao dugi bas.. Mitoglu ima ban za upotrebu steroida ili neceg slicnog pa se nadaju da ce ga odbanovati.. Meni je Grigonis tri, ali moze i dva svakako jer je dobar sa loptom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Mogli bi Ponitku da pojure. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 On 7/29/2022 at 1:12 PM, Chaos Is Me said: Thomas je silos i 1 na 5 igrač, kakva krvava kolena, ima već Dejo sličnog samo kvalitetnijeg (Williams). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 7 hours ago, Kankkunen said: Pominjao se Mitoglu, jel to dogovoreno? Bilo je informacija da ga zbog one doping suspenzije od prosle sezone (valjda je zbog toga i ostao bez ugovora u Armaniju) ceka moguca kazna za celu narednu sezonu, a on se navodno nada da zalbom to smanji na deo naredne sezone te da ne izgubi celu godinu pauzirajuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 11, 2022 Author Share Posted August 11, 2022 Docek Deja pred prvi trening... 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 (edited) 2 hours ago, Devil In My Pants said: Docek Deja pred prvi trening... Au jebote, najezio sam se... Moze od Grka nesto i da se nauci... Svaka cast za docek, zasluzio je Dejo ovakvo postovanje u inostranstvu. A i generalno iz vizure zelenih, Dejo tamo dolazi nekon sto je (i) njihovu trenersku legendu oducio od kosarke. Radonjicu ce Atina svakako mnogo vise prijati od Minhena, poveze li par dobrih rezultata stvorice se talas pozitivne energije na kome moze uspesno da jase do kraja godine. Edited August 11, 2022 by Nenad010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 12, 2022 Author Share Posted August 12, 2022 10 hours ago, Nenad010 said: Au jebote, najezio sam se... Moze od Grka nesto i da se nauci... Svaka cast za docek, zasluzio je Dejo ovakvo postovanje u inostranstvu. A i generalno iz vizure zelenih, Dejo tamo dolazi nekon sto je (i) njihovu trenersku legendu oducio od kosarke. Radonjicu ce Atina svakako mnogo vise prijati od Minhena, poveze li par dobrih rezultata stvorice se talas pozitivne energije na kome moze uspesno da jase do kraja godine. Ma zezam se, nije ovo docek Deje, mada bi bilo lepo :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 17, 2022 Author Share Posted August 17, 2022 Malo je 110% da das kod Deja, to je za trening Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 30, 2022 Author Share Posted August 30, 2022 Uh, ovo ce biti masno. Motaj kablove..to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Dobar dan, danas igra PAO 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Дејо мајсторе па ти си Бог! 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Lukavi Dejo je uvek umeo da prepozna skart. Udavio bi Bejkona na prvom treningu. Neopevani privatnik, ali zato kamenjar - najgora kombinacija. Zato se suska da ce Ponitku da pokupi... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 6 minutes ago, fradler said: Neopevani privatnik, ali zato kamenjar - najgora kombinacija. 42% za 3 na uzorku od 105 uzetih trojki u euroleague. 46% za 2 & 80% sa penala. težak kamenjar. pri tome, kao lebron za evropu, čuva sve od SG do PF a njega otprilike niko ne može da čuva. jeste neodgovorni privatnik ali sve ostalo je za evropu svemir. pri tome nemam ništa protiv što radonjić ne želi da rizikuje sa njim, pričam samo o tvojoj percepciji. https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/players/dwayne-bacon/011286/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 (edited) Pričali smo već o Baconu detaljno. Ni ja ga ne bih uzeo u svoju ekipu uprkos svim statsima i fizičkoj moći. Mislim da je lik baždaren da igra samo 1 na 5 košarku. Ponitka bi im legao kao budali šamar kao zamena za Papapetrua. Baš im treba neki glue guy koji zna malo i sa loptom a odbrana neće da trpi. Edited September 21, 2022 by Chaos Is Me Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 pa kažem, mogu da razumem zašto ga neko ne bi hteo ali gornji argumenti su lažni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Pontika>>>Papapetru. Biće to veliki apgrejd ukoliko ga potpišu,ali će ih vrv uraditi za masnu lovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Mateusz Ponitka i Panatinaikos navodno finaliziraju dogovor o saradnji, a takodje se navodno ocekuje da ce Ponitka "hendlovati" otkup ugovora sa Reggiana-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 1 hour ago, propolis said: Pontika>>>Papapetru. Biće to veliki apgrejd ukoliko ga potpišu,ali će ih vrv uraditi za masnu lovu. Reče Edin da je u Zenitu imao 1,2m po sezoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts