NikadProtivKaline Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 welcome dwont! jos kobra + noko i pali se masina 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Da če Williams završiti u Panathinaikosu stvarno nije bio teško pogoditi Odlično su saradjivali u Bayernu, Dejo voli svoje bivše igrače, trebali su četvorku, bolje ponude verovatno nije ni imao, itd itd 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 15, 2022 Author Share Posted July 15, 2022 Kuku nama braco..otimaju beogradjani..ne pitaju za cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 15, 2022 Author Share Posted July 15, 2022 oannis Papapetrou to KK Partizan Belgrade is a done deal. Is set to sign a 2 year contract 1.7 million + bonus. Per @matty_vanpersie triba uziti 1m ove sezone...u pao..DOKLE BRE VISE..I ONDA JE ZOC TOP TRENER..ma mrs...DOCICES TI U OAKU!!! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 1 hour ago, Devil In My Pants said: Kuku nama braco..otimaju beogradjani..ne pitaju za cenu 1 hour ago, Devil In My Pants said: oannis Papapetrou to KK Partizan Belgrade is a done deal. Is set to sign a 2 year contract 1.7 million + bonus. Per @matty_vanpersie triba uziti 1m ove sezone...u pao..DOKLE BRE VISE..I ONDA JE ZOC TOP TRENER..ma mrs...DOCICES TI U OAKU!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 1 hour ago, Devil In My Pants said: Kuku nama braco..otimaju beogradjani..ne pitaju za cenu Sirotinjo, i bogu si teska 😞 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Crni Radonja iz sirotinje u sirotinju. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Zajeba se, ovamo mu kkP ne bi oteo igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 5 minutes ago, kendrick said: Zajeba se, ovamo mu kkP ne bi oteo igraca. Kad nisu mogli titule,moraju da napakoste ovako 😄 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Kad nisu mogli titule,moraju da napakoste ovako 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Zeljko se sveti za proslogodisnje tamburanje. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Sto ne isplatise coveku 300k da dobiju obestecenje 400k? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 15, 2022 Author Share Posted July 15, 2022 Navodno dug, ali svi su u raspadu od navijaca. Mi smo male mace za kukanje. Kkcz i kkp rastu, PAO nema para 😅 Verovatno ambicije nisu nesto, ne znam..jedan dan nude Kalatesu 4m, sl dolazi Endrjuz i odlzi kapiten tima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Dejo je odradio posao sa dvije mozda ponajvise plate koje je zatekao , oslobodio se njih jer je procijenio da +- ne donose mu toliko koliko mu odnose. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 3 hours ago, Devil In My Pants said: Navodno dug, ali svi su u raspadu od navijaca. Mi smo male mace za kukanje. Kkcz i kkp rastu, PAO nema para 😅 Verovatno ambicije nisu nesto, ne znam..jedan dan nude Kalatesu 4m, sl dolazi Endrjuz i odlzi kapiten tima. Pao i ne mora da ima para kao Beogradski blizanci, imace skladan i poslozen tim i bice zanimljivo za gledanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 16, 2022 Author Share Posted July 16, 2022 Pustite to slozen tim. Covek od buducnosti do pao, uvek ima manjka para..setimo se spijuna covica u prvom mandatu kad je dejo otisao koga je doveo a koga sad. Na sve to je zategao i fmp. U buducnosti stvarao, u bayernu slicno i sad evo pao, ali alhemicar je to. Po budzetu..pao, lyon i alba najsiromasniji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Grigonis, Williams i Papagiannis sigurno nisu jeftini igrači. Ko zna koliko je KKP iskeširao za Papapetrua, on je baš igrač po Dejovom ukusu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 16, 2022 Author Share Posted July 16, 2022 Morali su nesto da menjaju posto su prosle sezine imali samo devet pobeda u EL i pocisceni u finalu protiv Olija. Ne znam koliko ima Vilijams, aki ova dvojica po milion. Papapetru je izasao iz ugovora, nije potpisao za kkp. Ipak je on kapiten i Grk. Ako ne bude jos 2-3jaka potpisa, bice ovo teska sezona za PAO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 On 7/15/2022 at 7:00 AM, L' Imperatore said: Po jednoj strani sigurno jeste. Znam da se pričalo da je jako pametan, coachable, pravi profesionalac, kul lik... To svi znamo da Radonja jako ceni i da su mu potrebni takvi igrači kako bi stvorio ekipu koja dobro funkcioniše zajedno. U smislu igračkih kvaliteta, ja nisam veliki optimista. Ne da nije fit za Radonjićevu košarku, nego mi se čini kao jack of all trades, master of none igrač. A takvi znaju da nalete na probleme kad prelaze na jedan veči nivo. Pored toga on je kao combo guard, više dvojka nego kec. A sa 188cm nisam siguran da ga Radonja vidi na beku, s obzirom na to da on preferira fizičke dominantinje bekove. A da glumi pleja, i to neznam kako če izgledati. Sve u svemu, ja se nadam da uspe. Iskreno, nemam pojma šta je vidio u njemu. Veoma skroman igrač za kog ne vidim ulogu u Dejinoj košarci. Da ga je hipotetički doveo u Zvezdu, bio bih prilično razočaran. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Hezonja kod Radonje gotovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija96 Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Znaci po ovome sto smo ispratili roster ce izgledati ovako 1.Wolters,Lee,Bohoridis 2.Grigonis,Andrews,P.Kalaitzakis 3.Pojacanje,Saint-Ross,Mantzoukas 4.D.Williams,Mitoglu,Samontourov 5.Papagianis.Gudaitis Trazi se startno krilo i ocekuju se ozvanicenja Gudaitisa i Mitoglua? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 17, 2022 Author Share Posted July 17, 2022 Ne znam odakle vam za Mitoglua i Hezonju. Gudaitis da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 19, 2022 Author Share Posted July 19, 2022 Sutnli smo Kavadasa i to je nesto za pocetak 🥲 Mitoglu se spominje i nadam se Hezonji, al nije on Dejov tip igraca. Krvava kolena vol2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts