DameTime Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 1 minute ago, uini said: znate li vi uopšte šta je gospodin? to nije dobar čovek, jer niko od nas i nije, but I digress. To jeste tricky, mislim koja definicija se uzima tj. ko kako tumači tu titulu jelte. Pa se stoga ne bih posebno raspravljala oko toga... Samo iz mog ugla on uopšte nije gospodin. I da, ne mislim na to da li je dobar čova ili jok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Inače, Pirot je jedan od naših najlepših gradova. Lepo uredjen, puno cveća, ulice čiste.. Jedino treba voditi računa o biciklistima. Voze kao kamikaze bukvalno, iz svih pravaca naviru. To naravno kad si u autu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Vini je u pravu za Pirot. Vini, nabrojao si omiljene igrače. Ko su ti omiljeni treneri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Nista, moramo da napravimo neki dogovor za neko forumasko okupljanje u Pirotu, samo malo da otopli, pa da proverimo to iz prve ruke 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 3 minutes ago, Snjofko said: Nista, moramo da napravimo neki dogovor za neko forumasko okupljanje u Pirotu, samo malo da otopli, pa da proverimo to iz prve ruke 😁 Može ispraćaj Pešića u penziju, da mu kupimo sat i ugraviramo Vox92. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 🤣 Moze, nije nemoguce da se gospodski oprosti posle zlata. Samo moramo onda da puknemo vise para za zlatnu cuku, da poklon ima simboliku. Pitacemo Duska Ivanovica za savet 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 6 minutes ago, MilošVB said: Vini je u pravu za Pirot. Vini, nabrojao si omiljene igrače. Ko su ti omiljeni treneri? željko, pat riley, pjax, don nelson, duda, kari ranije & od skoro, duško ivanović 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 10 minutes ago, DameTime said: Može ispraćaj Pešića u penziju, da mu kupimo sat i ugraviramo Vox92. ako tebi kupimo sat, hoćeš se penzionisati?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 7 minutes ago, uini said: ako tebi kupimo sat, hoćeš se penzionisati?? Penzionisaću se i bez sata, samo nemoj da mi se sekiraš 🫶 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Ataman rekao da Micic krece da trenira vec sledece nedelje, ali je onda rekao da su doktori rekli da nije potrebna operacija...odmah 😔 Da li se nije dobro izrazio ili to znaci da ga ceka operacija na leto... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Koliko upisa ovde, mislio sam raspravlja se o sastavu repke za SP... 😄 p.s. Pesic i gospodin, hmmm, ni meni ne bi bila prva asocijacija za njega. Sto ne znaci da nije gospodin. Gospodin medju trenerima mi je recimo Duda. Od novijih Radonja. Prva asocijacija na Pesica mi je tvrdoglavost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 (edited) Meni Kari bas bas nije gospodin. Simpatican je lik ovako, ali bas je ljakse s komentarima uglavnom, kontam da je ljudima vrlo cesto aprijatno, jer ne znaju kako da odgovore na te opaske. Bas nema neki filter, sto nije nuzno lose u zivotu, al ovo mi je u nekom negativnom smislu, a cesto umeju to da rade, pogotovo stariji ljudi. Ono, kroz salu ti jebu seme i pleme, a ti onako iz nekog rispekta, nit znas kako da odgovoris, nit hoces da odgovoris, al opet frustrira. Ne kazem da je ovo jedina i tacna definicija gospodina, ali za mene bas ogromnu ulogu igra konkretno odnos prema drugih ljudima, bilo da su ti bitni, bilo da su ti nebitni. Edited March 3, 2023 by Markoss 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 3 2 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 27 minutes ago, Green23 said: Ahahaha da li je realno da su na ovakav nacin cestitali?! 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Srecan rodjendan majstore Inace, ovaj snimak me sad podsetio na ovu pricu oko toga sta je gospodin. Pogledah ovaj snimak i rekoh sebi, kakav gospodin Bodiroga 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 51 minutes ago, Kooineeperk said: Ahahaha da li je realno da su na ovakav nacin cestitali?! 😄 Ma fraza sex, drugs & rock'n'roll samo što i u čitanke nije ušla... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Pešić je interesantan lik i legenda košarke al definitivno je daleko od nekog gospodina: - em žvaće žvaku kao sarmu da jede - em nikad sa sobom ne nosi novčanik, za njega se priča da je pravi primerak Piroćanca iz viceva što se tiče štekanja. 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 18 hours ago, Урош19 said: Sad je navodno 30 din Ne navodno nego jeste. Al to je samo jedna poslasticara, Pelivan. U ostalima je 40, zlotvori. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 to sto iznad tog proizvoda pise sladoled ga ne cini sladoledom pored svega sto pirot nudi jesti taj sladoled je bas bezvezewhen in pirot jedini sladoled koji jedem je ovcije kiselo mleko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 3 hours ago, oko Ibada said: when in pirot jedini sladoled koji jedem je ovcije kiselo mleko Ponesi to kiselo mleko i svrati kod mene u Palanku na banicu. Mi smo jos veca gospoda od Pirocanaca 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 1 hour ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Mi smo jos veca gospoda od Pirocanaca 🙂 to me ne iznenadjuje uopste s obzirom na visok broj doktora nauka koji dolaze iz tako malog mesta 1 hour ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Ponesi to kiselo mleko i svrati kod mene u Palanku na banicu. 🙂 u planu mi je bilo da odem na banicijadu kad se u pirotu zateknem u to vreme ali ovo je jos bolja varijanta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 https://www.eurohoops.net/en/nba-news/1470686/bogdan-bogdanovic-reportedly-expected-to-enter-2023-free-agency/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 Kapusta i Mavra,hrvatski plejmejkeri odučili od kosarke,strane "milionere" blizanaca.... Pa Split i Cibona i Zadar,svaka od tih ekipa ima budzet kao jedan kosarkas bilzanaca(najgori rekao bih) njihove ekipe imaju skromne budzete,ali makar igraju njihovi kosarkasi i napreduju protiv stranaca, mi smo u goroj situaciji nego hrvatska kosarka(koja se stalno ismeva), svaki plasman na neko takmicenje,sad je uspeh (tako je u svakom ekipnom sportu nazalost) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 24 minutes ago, vlaDixXx said: Kapusta i Mavra,hrvatski plejmejkeri odučili od kosarke,strane "milionere" blizanaca.... Pa Split i Cibona i Zadar,svaka od tih ekipa ima budzet kao jedan kosarkas bilzanaca(najgori rekao bih) njihove ekipe imaju skromne budzete,ali makar igraju njihovi kosarkasi i napreduju protiv stranaca, mi smo u goroj situaciji nego hrvatska kosarka(koja se stalno ismeva), svaki plasman na neko takmicenje,sad je uspeh (tako je u svakom ekipnom sportu nazalost) Pitam se kako li bi ti odregovao ako stranac ikada nastupi za našu repku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 3 minutes ago, Darko said: Pitam se kako li bi ti odregovao ako stranac ikada nastupi za našu repku. zavisi od % Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts