pantelia Posted October 8, 2022 Share Posted October 8, 2022 Fiba je pomerila novembarske utakmice za po 1 dan, kako bi igraci iz EL mogli da igraju za svoje zemlje. Super vest za nas iz vise razloga. Prvo zbog nasih igraca, a i zbog glavnog konkurenta Belgije koja prvo gostuje Turcima pa docekuje Grke. U nekom idealnom novembarskom razvoju situacije (mi 2 pobede, Belgija 2 poraza) nama je dovoljna pobeda protiv Britanije u poslednja 2 kola da odemo na SP. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 8, 2022 Share Posted October 8, 2022 (edited) I sa tim pomeranjem je tesko ocekivati da EL igraci igraju protiv Britanije u novembru. Edited October 8, 2022 by Del Piero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 B92: Šta se desilo na Evrobasketu – reč ima Svetislav Pešić http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2022&mm=10&dd=13&nav_id=2227466 Imas li obraza Svetislave Pesicu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Selektor nema ama bas nikakvu odgovornost, jos uvek Nadam se da ce malo podmladiti reprezentaciju za kvalifikacije, ima dosta dobrih mladih klinaca u kls u, nece valjda zvati danguboca, Zagorca, trifuna, balsu i ostalu kompaniju E da za kraj, koliko se samo pljuvao Guduric kad je sutira 0 4 protiv Italije Vidim da se priziva i poziva Kevin Panter za reprezentaciju,jedna odlicna utakmica, pa 3 utakmice po 1 od 8, 2 do 10 sta bi pricali za njega (nista naravno ipak nije "naš") Bojim se da ce ga ovaj nas nemac pozvati(koji jos nije dosao u otadžbinu na svodjenje racuna) posle bruke na Ep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Pesic ima uzasno tezak zadatak da dobije obe uktamice u kvalifikacijama koje su doduse pomerene za dan. Sto znaci da ako klubovi pustaju svoje igrace protiv Turske u Pioniru nas savez ima dobar tim na raspolaganju. Quick and dirty: .) 2-0 protiv UK u gostima i Turske kuci nas stavlja u odlicnu situaciju. .) Ako Belgija dobije obe moramo dobiti uprkos svemu obe do kraja (igraju u Istanbulu i kuci protiv Grcke, po meni je sasvim realno da uzmu barem jednu). .) Ako Belgija uzme jednu je vrlo verovatno da ce direktno odluciti utakmica izmedju Grcke i nas o odlasku na SP (narocito ako Belgija dobije Grcku kuci). Tad bi krug bio: Belgija 3-1, Grcka 1-2, Srbija 1-2 pred nase gostovanje u Atini. .) Turci su out ako izgube jednu od 2 u sledecem prozoru. Mislim da Pesica treba oslobiditi obaveza ako ne pobedi obe utakmice u novembarskom prozoru jer bi to sasvim sigurno znacilo da smo eliminisani (ima nekih krugova i situacija gde bi i jedna pobeda bila dovoljna, ali je to stvarno nerealno). Grcima inace visi SP kao i nema ako izgube u Belgiji pa ocekujem njihov solidan roster u ovom prozoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 B92: Pešić razočaran: Kolege kažu da sam dementan http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2022&mm=10&dd=17&nav_id=2229466 Sramno od strane Pesica. Izigravanje zrtve ovaj put ne pomaze. Pricao si pricu ali teren je mjerilo a na terenu si pao na 1 ispitu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Kakva sramotna prijava Pešića. Niko ga nije zvao od novinara kada je zapalio za Nemačku posle prvenstva!? Jebemti odsustvo bilo kakvog blama. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Ovo je već bolesno koliko je bezobrazno. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Evo na ovoj temi, nisam našao prikladniju 😄 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Garantujem da ga je zvao najmanje jedan novinar. Nije se javljao na mob. Tuzno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Na kraju će Čola ostati jedina legenda koja za života nije izašla iz iste. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Matori prdonja je ovim prevrsio svaku meru. Zasto nije nasao za shodno da bar odgovori na neke konstruktivne i strucne kritike ( npr Edina Avdica kod koga je pre dolazio u emisiju ) koje nisu bile pausalno pljuvanje. Nije vodio Zimbabve vec jednog od favorita za osvajanje medalje, i to sasvim opravdanog. Priznanjem nekih gresaka bi kod mene zaradio ozbiljan kredit jer nijedan trener nije bezgresan, svako je imao los rezultat ili upropascen turnir, ma koliko velik trener bio. Sale Djordjevic je ispao gospodin za njega i ulicara koji vodi savez. Uprskao je SP, pokupio se i otisao, fair enough. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Sad je i UK favorit protiv nas sudeci po recima Karija. Ne svidja mi se taj stav da se tu nesto napusava sa svima i glumi neku moralnu vertikalu. Dosta je vec zajebao plasmanom da bi imao profila i kapaciteta za te zajebancije. Rekoh, ako pukne za mesec dana - cao zdravo pa makar igrao sa U18 gore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 (edited) Može se Pešiću zameriti ponašanje nakon izgubljene utakmice od Italije, ili nepozivanje uigranih igrača KKCZ protiv Belgije u kvalifikacijama, ali to nije največi problem srpske košarke. Glavni problem se mogao videti na utakmici KKP - Armani, kad su srpski igrači proveli ukupno nešto manje od 15 minuta na parketu. Edited October 19, 2022 by MikiMilane 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Ako je tacno ovo sto Pesic navodi ("necemo imati na raspolaganju igrace Zvezde i Partizana protiv UK"), momentalno zavrnuti slavine "blizancima". 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 A i ako nije tačno, svejedno im zavrnuti. 9 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Yebiga..ne znam da li si sarkastican u ovom komentaru,ali smatram da je sramno ako ne puste igrace za repku,a drzava im puni budzete. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Zato je Zvezda i dovela toliko igrača, da bi imao ko da igra za reprezentaciju Topić Marković Nedović Lazić Dobrić Lazarević Ilić Petrušev Mitrović Raduljica Kuzmić I nek dodaju Davidovca i eto repke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 @Drug Crni Nisam sarkastičan, da je sreće i jedni i drugi bi dobili tačno 0 evra od države, nevezano za to puštaju li igrače u reprezentaciju ili ne. Ulupavanje ovolikih miliona u ova dva projekta mi je odvratno i degutantno, a utisak samo pojačava način na koji oni te pare troše, koliko se bahate i na šta generalno liče. 14 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 5 hours ago, MikiMilane said: Glavni problem se mogao videti na utakmici KKP - Armani, kad su srpski igrači proveli ukupno nešto manje od 15 minuta na parketu. Nesto slicno je njegov prezimenjak radio u Czv Nasi mladi igraci pre bi igrali u Realu Bosnjakovic sada,sobice sansu u prvom timu sigurno Milijasevic valjda se vratio zbog ove pandemije i neizvesnosti, ali sta bi Tristanu dao ode iz kraljevskog kluba u ovu zabokrecinu(kao mlad je, slab je u odbrani, pa tako da je gledao Dule ili pre toga nasi treneri, pa ne bi imali nijednog igraca)kad ce igrati ako ne sad, ko je postao igrac na treningu ili tribinama.. Tripkovic igrao IGRAO sa 15,16 godina, Milutinov sa 17, Tepic sa 17 igrali El i mnogi drugi Sto je najbolji trener univerzuma doveo najtalentovanije evropske igrace mozda u Evropi u tom trenutku, ako im ne daje ili daje promil sanse U Feneru je tako unisten generacijski talenat Jurtesen Deds ina alibi i protiv engleza , nek podmladi reprezentaciju, mislim na bekove, makar nesto da ucini dobro, posto je ovo za sada bruka i sramota E da za kraj, kako se pljuvao Guduric(0 4 iz igre)za jednu utakmicu , a priziva se Kevin Punter za reprezentaciju uz standardan 2 10 sut iz igre, ponekad nesto i pogodi, ne bi cudilo da deda pozove njega, da navuce jos veci gnev(kao da to namerno radi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 (edited) Zato je za mene licno Vujosevic veci trener od Obradovica, ma koliko mi mrzak bio kao karakter, zbog svih svinjarija koje je pravio u karijeri. Covek je istrpeo gomilu mladih igraca i doradio ih u ozbiljne profesionalce. Edited October 19, 2022 by Miki8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 2 hours ago, Miki8 said: Zato je za mene licno Vujosevic veci trener od Obradovica, ma koliko mi mrzak bio kao karakter, zbog svih svinjarija koje je pravio u karijeri. Covek je istrpeo gomilu mladih igraca i doradio ih u ozbiljne profesionalce. Ne znam, za mene su i dalje trofeji bitniji kriterijum od trpljenja mladih igraca. Zeljko je ipak za Duleta trenercina, bez obzira na to kako sad KKP deluje (s tim da sam ja siguran da ce kako sezona bude prolazila biti sve bolji, kao sto su bili i prosle). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Medalja na EP bi samo zamaskirala probleme u srpskoj kosarci Cak i ovakvo ponasanje Karija imam utisak da ima veze sa celokupnim stanjem nevezano samo za EP Ipak ubedjen sam da ce kkcz pustiti bar 2-3 igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Jeste, ovako su problemi izasli na svetlost dana i sada ih resavamo... ... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Nenad Krstic podneo ostavku u KSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts