Drug Crni Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 7 minutes ago, Del Piero said: Nadam se, ali tesko mi je da zamislim da Partizan i Zvezda zrtvuju svoje EL utakmice kada se one poklapaju sa FIBA utakmicom. Mada je to najmanje sto mogu da urade posle ovih parustina koje su dobili. Druga recenica govori sve. Nece se ni pitati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Inače, Ataman besneo na suđenje. OK, standardno to treneri rade, ali ovo je toliko bezobrazno da je zaslužio da ga za uši dovučeš ispred ekrana i puštaš mu analizu odluku po odluku. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 3 minutes ago, drgnk said: A Dobrić je nestao negde u Zoni sumraka. Pretvorio se u paru. 😀 Potpuno sam zaboravio na njega 🙂 Lomiće se između Dobrića i Davidovca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Kad ide, ide. Prvo poluvreme nije i nece biti standard. Bad things are here to stay, to je ocigledno. Imamo dosta problema u igri koji su i pre bilo kakve ofo utakmice bili laki za predvideti. Nisam siguran ni da umem objasniti zasto Pesic pocesto odrema pored aut linije. Pored toga, ne mogu reci da sam fan ni ovih krajnje cudnih rotacijskih odluka. Decki, imamo krater na poziciji jedan, dok se ne dokaze suprotno i to je ozbiljan problem za ovakav sastav koji ne nudi prakticno niti jednog kreatora sa pozicija koje se ne zovu Jokic. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 4 minutes ago, Nenad010 said: Probaj da gledas trezan. Dovoljno da vidim šta i kako. Bez brige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 14 minutes ago, medobrundo said: Jokić 0 asistencija Guduric 6 asistencija. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Just now, drgnk said: Partizan pusti Avramovića, Anđušića, Smailagića i Koprivicu, a Zvezda, Nedovića, Dobrića i Petruševa. Teško da će ići svi. Sumnjam da će ići Avramović i Nedović, pogotovo ovaj drugi koji je najplačeniji igrač Zvezde, a verovatno i najbolji. Zvezda bi imala automatske poraze u EL utakmicama, Partizan bi već mogao da pregrmi bez Avramovića. Bilo bi dobro da budu pušteni svi koji nemaju veliku rolu ili je uopšte nemaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 13 minutes ago, Kenozoik said: Tim bolje za nas, zar ne? 🙂 Tako je 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 4 minutes ago, Barkley#34 said: Za asistenciju su potrebna dvojica. Sad bi Kari ili Žoc rekli i više od dvojice, jer za dobar napad koji se završi košem nisu zaduženi samo asistent i egzekutor. 😉 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Gudurić je ipak za klasu najbolji bek pored Vase koga imamo ovde. Nije baš Bogdan jebiga ali mnogo ozbiljniji igrač od Vanje, Dobrića i Jaramaza svakako. 23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 (edited) 4 minutes ago, drgnk said: Partizan pusti Avramovića, Anđušića, Smailagića i Koprivicu, a Zvezda, Nedovića, Dobrića i Petruševa. Možda prosečni Srbin zažmuri na jedno oko pa istrpi i jednog Pantera, kad je već voda do ušiju who knows Edited August 28, 2022 by Gavran Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 1 minute ago, Gavran said: Možda prosečni Srbin zažmuri na jedno oko pa istrpi i jednog Pantera, kad je već voda do ušiju who knows Nece ni prosecan forumas da zazmuri, a i ne treba. Igraci koji reprezentuju drzavu i njene gradjane se ne kupuju na pijaci. 19 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Kakav Drejmondovski drive & kick MJK-a i u kakvom trenutku, haters gonna hate 20 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Gudurić je ipak za klasu najbolji bek pored Vase koga imamo ovde. Nije baš Bogdan jebiga ali mnogo ozbiljniji igrač od Vanje, Dobrića i Jaramaza svakako. Konačno se smilovao da to i demonstrira u repki. Hallelujah! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 9 minutes ago, Dropkick Murphys said: Možda nekom turskom Klivlendu : D Klubu Basketbolu Klivlendoglü 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Just now, Guru said: Kakav Drejmondovski drive & kick MJK-a i u kakvom trenutku, haters gonna hate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Just now, SteveFrancis#3 said: Nece ni prosecan forumas da zazmuri, a i ne treba. Igraci koji reprezentuju drzavu i njene gradjane se ne kupuju na pijaci. Jasno mi je, naravno. I sam sam tog stava. Nego čisto naglas razmišljam, pale mi na pamet one Pešićeve izjave.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 3 minutes ago, DameTime said: Sad bi Kari ili Žoc rekli i više od dvojice, jer za dobar napad koji se završi košem nisu zaduženi samo asistent i egzekutor. 😉 Hteo sam da napišem ''najmanje dvojica'', ali pošto je povela priča o statističkom podatku odustao sam. Ko je gledao, jasno mu je otkud taj krompir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Uvek mora neko odigrati losije ili bolje, samo Luca i Kalina uvek na nivou. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Just now, Barkley#34 said: Hteo sam da napišem ''najmanje dvojica'', ali pošto je povela priča o statističkom podatku odustao sam. Ko je gledao, jasno mu je otkud taj krompir. Ma znam, skapirala sam, ali znaš da volim da pametujem. 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 3 minutes ago, Crni said: Uvek mora neko odigrati losije ili bolje, samo Luca i Kalina uvek na nivou. I Jokic 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Just now, MilošVB said: I Jokic 🙂 On je drugi univerzum 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Ajde da damo Vasi kredit ovu jednu utakmicu. Posle onog šoka u trenutku povrede kada sam prežalio i EP i SP, sad mi je drago samo što je tu. Ima vremena kroz grupu da dođe na svoj nivo. Nije tako davno bilo prvo poluvreme protiv Grčke, meni nije loše izgledao. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 21 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Decki, imamo krater na poziciji jedan, dok se ne dokaze suprotno i to je ozbiljan problem za ovakav sastav koji ne nudi prakticno niti jednog kreatora sa pozicija koje se ne zovu Jokic. opet kazem, vasa nikada nije bio fljor djeneral, pa ne treba ocekivati cuda, vec samo ono sto ume a to nije malo u teoriji. sto se tice ostalih pozicija, gudura danas 6 ast, kalinari pre neki dan 6 ili 7. moze tu ponesto da nabaci i bjelica a i nedovic, 2na2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Nedovic ce biti povredjen u novembru, tako da nije bitno da li ce Zvezda da ga pusti Inace, svi komentari koje sam procitao isticu da je Kuridza uradio drive & kick. Ima li jos neko pored mene ko ne zna sta je to? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts