Nemam_ti_kad Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Nije moglo bolje. Posto je zavladala bespotrebna euforija u javnosti. Gledanje protivnika sa visine. Nista osim zlato. Pa i sami komentari na forumu u 1. I 2. poluvremenu su dokaz kako javnost ide iz ogromne euforije do prozivanja trenera i igraca. 😂 - Ko je veli taj Osmani 😂. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 7 minutes ago, drgnk said: Od ovih koji igraju u inostranstvu, mogli bi prozore odraditi Milutinov i Davidovac (CSKA), Simanić (Saragosa), Todorović (Granada), Apić (Nižnji Novgorod), Radanov (Peristeri), Marko Luković (Breogan), Jovan Novak i Dušan Ristić (Fuenlabrada)... E sad ne znam, može li se iz pomenutih (uz ove iz naših klubova) iscediti neki kvalitet. 🤔 U 4. I 6. kolu bi valjda mogli da se priključe i EL i EC igrači, bar ovi iz večitih. (Turska i Britanija kući). U 3. kolu igramo sa Britanijom u gostima sa ovim igračima koje si naveo, kao i u 5. protiv Grka gde ce biti ozbiljna olupina od rostera u oba tima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 10 minutes ago, DameTime said: A što tebe toliko interesuju moje preferencije? 😛 Bjelicu gotivim, nije stvar da ga ne gotivim nego mi je izjeo džigericu za sva vremena pre 3 godine... Nedović je druga priča ali nemam ništa protiv njega. Nisam zadovoljan odgovorim🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 5 minutes ago, Nemam_ti_kad said: Nije moglo bolje. Posto je zavladala bespotrebna euforija u javnosti. Gledanje protivnika sa visine. Nista osim zlato. Pa i sami komentari na forumu u 1. I 2. poluvremenu su dokaz kako javnost ide iz ogromne euforije do prozivanja trenera i igraca. 😂 - Ko je veli taj Osmani 😂. U međuvremenu sa saznao ko je Osmani, tako što sam ukucao na google osmani turkey basketball. Ne vidim šta je tu za smijeh, ne stižemo svi da propratimo tursku ligu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 6 minutes ago, Nemam_ti_kad said: Nije moglo bolje. Posto je zavladala bespotrebna euforija u javnosti. Gledanje protivnika sa visine. Nista osim zlato. Pa i sami komentari na forumu u 1. I 2. poluvremenu su dokaz kako javnost ide iz ogromne euforije do prozivanja trenera i igraca. 😂 - Ko je veli taj Osmani 😂. Pa ko je taj? Ja ga prvi put sad video : D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Igra u Klivlendu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 1 minute ago, Crni said: Nisam zadovoljan odgovorim🤣 Pa ne znam šta si ti očekivao, ali ovo je iskren odgovor. 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 10 minutes ago, drgnk said: Od ovih koji igraju u inostranstvu, mogli bi prozore odraditi Milutinov i Davidovac (CSKA), Simanić (Saragosa), Todorović (Granada), Apić (Nižnji Novgorod), Radanov (Peristeri), Marko Luković (Breogan), Jovan Novak i Dušan Ristić (Fuenlabrada)... E sad ne znam, može li se iz pomenutih (uz ove iz naših klubova) iscediti neki kvalitet. 🤔 Uh, bolje da nisi pisao. Znam da ce igrati C tim, ali kad se stave imena na ekran odmah mi se slosi. Inace mi cemo oba meca u gostima igrati sa tim C timom i nazalost ja mislim da su to 2 poraza. Britanija je danas ozbiljno namucila kompletnu Letoniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 3 minutes ago, DameTime said: Pa ne znam šta si ti očekivao, ali ovo je iskren odgovor. 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Jokić 0 asistencija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Nece to biti bas C tim..igrace svi koje Kari pozove iz Zvezde i Partizana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 20 minutes ago, MilošVB said: Njihova dva najbolja igraca su ovog leta potpisali za EL klubove(Virtus i Asvel). Tim bolje za nas, zar ne? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Just now, medobrundo said: Jokić 0 asistencija Nije on Bodiroga, bar ne jos uvek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 3 minutes ago, Crni said: Moja taktika je više keep it simple. 😉 Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 micic i dalje ne pokazuje igre iz efesa. ne pamtim da je odigrao dobar mec za reprezentaciju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Just now, Drug Crni said: Nece to biti bas C tim..igrace svi koje Kari pozove iz Zvezde i Partizana. Nadam se, ali tesko mi je da zamislim da Partizan i Zvezda zrtvuju svoje EL utakmice kada se one poklapaju sa FIBA utakmicom. Mada je to najmanje sto mogu da urade posle ovih parustina koje su dobili. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 4 minutes ago, medobrundo said: Jokić 0 asistencija Promasili su mu bar 4 otvorene trojke. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Ovo kad smo pregrmjeli, siguran sam u plasman na SP. Konačnih 12 za EP: Micić, Jaramaz Nedović, Gudurić, Marinković Kalinić, Lučić, Davidovac Bjelica, Kuridža Jokić, Milutinov Out: Ristić, Petrušev i Simanić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Ako osvojimo EP Kari će imati moć da uzme sve srpske igrače iz sns blizanaca plus Obradovića za pomoćnog trenera u preostalim prozorima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 1 minute ago, PavNO1 said: Ovo kad smo pregrmjeli, siguran sam u plasman na SP. Konačnih 12 za EP: Micić, Jaramaz Nedović, Gudurić, Marinković Kalinić, Lučić, Davidovac Bjelica, Kuridža Jokić, Milutinov Out: Ristić, Petrušev i Simanić. A Dobrić je nestao negde u Zoni sumraka. Pretvorio se u paru. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Partizan pusti Avramovića, Zvezda pusti Nedovića i repka će biti dosta jača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 1 hour ago, PavNO1 said: Ide peta boca. Ovo trijezan ne bih preživio. Loše je ovo. Mnogo loše. Probaj da gledas trezan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 14 minutes ago, Cooper said: Igra u Klivlendu Možda nekom turskom Klivlendu : D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 7 minutes ago, Crni said: Nije on Bodiroga, bar ne jos uvek. Za asistenciju su potrebna dvojica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 2 minutes ago, Dracarys said: Partizan pusti Avramovića, Zvezda pusti Nedovića i repka će biti dosta jača. Partizan pusti Avramovića, Anđušića, Smailagića i Koprivicu, a Zvezda, Nedovića, Dobrića i Petruševa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts