Marko Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Inače, ta 2001 je meni lično omiljena titula reprezentacije. Naravno, tu sam suprotno od mišljenja većine ljudi koji su pratili repku u tom (5 titula) nizu 1995-2002. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 14 hours ago, Devil In My Pants said: RIP Fener Najveci prodavac magle, moze neka anketa za koliko dobija otkaz..6m 12m ili 18m Da je Radonja otisao u Fener - promenio bi nick u Sejtan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 2001 je bila atomska kosarka. Pun ritam tokom cele utakmice koji je ozbedjivala ravnopravno rasporedjena minutaza svih igraca, uz 2 nosioca koji su se uglavnom smenjivali na parketu: Bodiroga/Stojakovic. Ne pamtim da smo nekada igrali slicno... mozda 2015e ali samo tokom grupne faze, gde smo u eliminacionoj poceli da posustajemo sto su kaznili Litvanci u polufinalu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 11 hours ago, oubrevo. said: jedan od jacih scenarija bi bio da sasa obradovic preuzme repku pro bono i nastavi da uzima svoju platu od zvezde. -sale, koga si trenirao? -zvezdu, srbiju, nikad jugoslaviju. Uvek smo stub srpstva, sto bi rekao Covic! Bar smo vec kvalifikovani za EP,trazio bi bonuse i za to 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Posto je Celavi#1 preuzeo Fenerbahce, red je da Celavi#2 preuzne Reoku i da citamo poske od pravovernih Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ja samo imam zelju da pitam, da li jos uvek ima trenera iz fotelje koji smatraju da je ona ekipa Italije koja nas je dobila "boranija" i da je poraz "nevidjena sramota"? Imam i jedno zapazanje u vezi Kokoskova i cele price oko njega, ali ostavicu to za drugu priliku. Ne mogu da bijem 2 bitke odjednom. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 @Oštricom brijača Niko nije ni mislio da je boranija ali da je sramota izgubiti onako i dalje stoji. Razbijeni smo i to na nasem parketu. Ekipa je izgledala kao da prvi put igraju, bez uigrane akcije uz ocajnu odbranu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 mozda zato jer su mnogi igraci prvi put igrali zajedno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 43 minutes ago, Oštricom brijača said: Imam i jedno zapazanje u vezi Kokoskova i cele price oko njega, ali ostavicu to za drugu priliku. Ne mogu da bijem 2 bitke odjednom. 😄 Je l' ono da njegov uticaj na uspehe Slovenije sad izgleda precenjen? 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 2 minutes ago, Barkley#34 said: Je l' ono da njegov uticaj na uspehe Slovenije sad izgleda precenjen? Au contraire 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 42 minutes ago, Oštricom brijača said: Ja samo imam zelju da pitam, da li jos uvek ima trenera iz fotelje koji smatraju da je ona ekipa Italije koja nas je dobila "boranija" i da je poraz "nevidjena sramota"? Imam i jedno zapazanje u vezi Kokoskova i cele price oko njega, ali ostavicu to za drugu priliku. Ne mogu da bijem 2 bitke odjednom. 😄 Pa niko nije rekao da su boranija, već jednostavno ekipa koju moraš da dobiješ kući. A način na koji smo izgubili jeste sramotan, pošto su nam jednu i po foru prodavali 40 mnuta bez prestanka i lagano nam dali 105 ili koliko već poena. Na ovim OI su imali još i Gala, koji je odigrao sasvim dobro. Dobili 2 tekme, izgubili isto 2, to je to. Korektno, ali daleko od nekog spektakularnog učinka. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Ispade da je Smailagić odbio reprezentaciju da bi se pripremio za ABA ligu i Evrokup. E to se zove studiozna priprema. 5 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1515702/Nikola-Jokic-se-tetura-po-ulici-u-nocnom-provodu-VIDEO.html Ovake vesti i snimci vracaju veru u srpsku kosarku. Ipak je Srbenda!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Očekivalo se da će ovako nešto da se pojavi na netu, samo je bilo pitanje kada. Mediji uvek jedva dočekaju. Posle onomad Dragane Mirković (i one sirote grane), ovo je još i kulturan klip 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 18 minutes ago, Prijatelj Mitar said: https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1515702/Nikola-Jokic-se-tetura-po-ulici-u-nocnom-provodu-VIDEO.html Ovake vesti i snimci vracaju veru u srpsku kosarku. Ipak je Srbenda!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Da mu se nije koja kobila ozdrebila pa je malo slavio? 🤔 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Ne znamo gde udaramo 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Moš misliti, čovek se napio. Nečuveno, zaista, to se nikome ne dešava. 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Žena u 11. mesecu trudnoće, a on po semafor žurkama. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 16 minutes ago, Cooper said: Žena u 11. mesecu trudnoće, a on po semafor žurkama. Preti da prestigne Georginu 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 28 minutes ago, Chaos Is Me said: Moš misliti, čovek se napio. Nečuveno, zaista, to se nikome ne dešava. tai rad. na raspustu je, moze mu se. ovako sam ja pre 7-8 godina isao uz pomoc zidova uz branicevsku. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 3 hours ago, Prijatelj Mitar said: https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1515702/Nikola-Jokic-se-tetura-po-ulici-u-nocnom-provodu-VIDEO.html Ovake vesti i snimci vracaju veru u srpsku kosarku. Ipak je Srbenda!!! Pa dobro, čovek uživa na odmoru, njegovo pravo. Naravno mediji će to sada eksploatisati do besvesti jer verovatno prvi put vidimo pijanog čoveka... 😄 Ali izgovor da mu je žena trudna pa zato neće da igra u reprezentaciji deluje baš #yadno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 neko je zena kris "singlton" midltona a neko nije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 (edited) Slavio titulu Amera i izbor u najbolju petorku Doncica💪 Ipak kad razmislim najveci razlog za slavlje jeste sto se Skola oprasta pa ga vise nece skolovati ukoliko doticni i zaigra za Srbiju vise👍 Edited August 9, 2021 by Miki28 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts