Jump to content

Recommended Posts

Posted

I posle toliko godina praćenja košarkaške reprezentacije i KKCZ, malo šta me toliko loži u životu kao početak priprema za EP/SP/OI košarkaške reprezentacije i onda euforija kad krene takmičenje. Neverovatno nešto. Oni slepci odu na SP u Katar, moja euforija kao da pratim Javor - Lučani u jelen super ligi. Pojavi se slika okupljanja iz Crown plaze gde Avram i Gudura piju kafu - ja osatvljam posao i pratim sve vesti.

Idemo momci, vreme je za zlato.

maja-nikolic.gif

• Like 15
Posted

ja juce procitah da je njemacki portal SPORT1 objavio: 'Jokic, who is currently in China for promotional activities, has confirmed his participation in the tournament to national coach Svetislav Pesic, according to exclusive SPORT1 information.' 

tu vijest sam kasnije prenesenu procitao po internetima 

Posted

Evo i OpenCourt na fb, stranica od 1.9 miliona followera potvrdila da Jokic igra na EP, iako smo mogli vec da izvučemo potvrdu iz Karijeve izjave da ce tim biti sličan ko sa OI. Voleo bih da se na sirem spisku nadju i Kalina i Lucic, posto nam je ovo najveca prilika za zlato do sad, a takodje i last dance Karija za reprezentaciju

Posted
1 hour ago, Eddard said:

Nema ništa od toga, čim je @Drug Crni rekao da ide.

Vidim, spremaš mi jednu spravicu iz epizode 6 Sandmana, na kojoj je stradao istorijski lik čije ime nosi i jedan mod odavde. :cigar:
(ako Nikola opet zajebe)

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Ma igraće debeli sigurno.

Sportal, koji je i za OI javio prvi, je još pre jedno mesec-dva objavio da će igrati, msm da je čak i Čović potvrdio tih dana isto, Pešić rekao da će biti manje više isti sastav, Matić pre neki dan rekao da se čeka samo konačno potvrda. A javio je i naš somborski insajder

Edited by Урош19
Posted
28 minutes ago, Урош19 said:

Živo me zanima koji je razlog njegovog praćenja letnje lige

Motivacioni govornik. 

• Ha-ha 1