Chaos Is Me Posted February 14 Share Posted February 14 30 minutes ago, Kenozoik said: U ovom prozoru u petak 23.2 sa Finskom kod nas i 26.2 sa Gruzijom tamo. Posle u novembru (dvaput sa Danskom) i februaru sledeće godine. https://www.fiba.basketball/eurobasket/2025/qualifiers/groups Mislio sam na kvalifikacione turnire za OI 2024 gde smo se mi već plasirali. Trebalo je da postavim pitanje na stranim reprezentacijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted February 14 Share Posted February 14 59 minutes ago, Chaos Is Me said: Mislio sam na kvalifikacione turnire za OI 2024 gde smo se mi već plasirali. Trebalo je da postavim pitanje na stranim reprezentacijama. Drugog jula. Finalna borba za plasman na OI je planirana za 7.7. Valensija https://www.fiba.basketball/oqt/spain/2024/#tab=round_GP San Huan https://www.fiba.basketball/oqt/puerto-rico/2024/ Riga https://www.fiba.basketball/oqt/latvia/2024/ Pirej https://www.fiba.basketball/oqt/latvia/2024/ (Ovde ima ozbiljno da pršti) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 14 Share Posted February 14 Biće super i ostali turniri, ne verujem da će se favoriti baš prošetati, a možda braća Bahamci i koknu Špance. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted February 14 Share Posted February 14 48 minutes ago, Chaos Is Me said: Biće super i ostali turniri, ne verujem da će se favoriti baš prošetati, a možda braća Bahamci i koknu Špance. Bahami su mi totalna nepoznanica. Imaju li nekog EL / NBA igrača? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted February 14 Share Posted February 14 12 minutes ago, Kenozoik said: Bahami su mi totalna nepoznanica. Imaju li nekog EL / NBA igrača? Erik Gordon, Badi Hild i Deandre Ejton igraju za Bahame. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 14 Share Posted February 14 13 minutes ago, Kenozoik said: Bahami su mi totalna nepoznanica. Imaju li nekog EL / NBA igrača? Buddy Hields, DeAndre Ayton, Eric Gordon a bore se i za nastup Klay Thompsona ovog leta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 14 Share Posted February 14 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: bore se i za nastup Klay Thompsona ovog leta. Podsetite me kako ovo funkcioniše pošto je Klej igrao za SAD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 14 Share Posted February 14 Krenula je prodaja - https://tickets.rs/event/kvalifikacije_za_eurobasket_2025_srbija_finska_11253 Ja uzeo, dosta su jeftine. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 14 Share Posted February 14 Aplauz za mene koja sam alarmirala celo društvo, ljudi pokupovali karte, otišla na sajt da ih i ja kupim te shvatila da ne mogu da idem jer imam čas u vreme utakmice... #tugonesrećo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 14 Share Posted February 14 4 minutes ago, DameTime said: Aplauz za mene koja sam alarmirala celo društvo, ljudi pokupovali karte, otišla na sajt da ih i ja kupim te shvatila da ne mogu da idem jer imam čas u vreme utakmice... #tugonesrećo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 14 Share Posted February 14 3 hours ago, Smrtokapa said: Podsetite me kako ovo funkcioniše pošto je Klej igrao za SAD. https://www.espn.com/nba/story/_/id/38551356/warriors-klay-thompson-open-playing-bahamas-2024-paris-olympics Nisam siguran da li je uopste moguce, generalno je izasla vest na pocetku NBA sezone da je Klay zainteresovan i da njihov savez radi na tome. Bilo je slucaja gde se takve situacije resavale, secam se Preldzica koji je igrao za Sloveniju pa (naravno) za mastermind svih naturalizacija, savez Turske. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted February 14 Share Posted February 14 Ako Bahamas dobije saglasnost košarkaškog saveza SAD, gensek FIBE će sigurno dozvoliti igranje Kleja za Bahamas u cilj razvoja košarke u toj zemlji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 14 Share Posted February 14 4 hours ago, Del Piero said: Krenula je prodaja - https://tickets.rs/event/kvalifikacije_za_eurobasket_2025_srbija_finska_11253 Ja uzeo, dosta su jeftine. Ah Pionir... mogao bih da idem da me malo mine zelja za Pionirom, ali mislim da je repka zasluzila da uvek igra u Areni, kao i da se obezbedi sto vise besplatnih karata za skole kosarke na primer, nivo400. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 15 Share Posted February 15 Mozda sam lud ali stvarno nije normalno da nedelju dana pre prve utakmice ne zna javnost koji igraci ce biti na raspolaganju 😄 Dobro neko rece, samo kod nas postoji ta aura neke magicne tajne oko toga. Od 32 reprezentacije 5 nisu objavile spisak, medju kojima smo naravno i mi 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 15 Share Posted February 15 (edited) Preliminary squad: Danilo Andusic, Aleksa Avramovic, Dusan Beslac, Dejan Davidovac, Ognjen Dobric, Nikola Durisic, Marko Guduric, Ognjen Jaramaz, Stefan Jovic, Balsa Koprivica, Vladimir Lucic, Vanja Marinkovic, Luka Mitrovic, Filip Petrusev, Aleksa Radanov, Dusan Ristic, Alen Smailagic, Uros Trufanovic, Aleksa Uskokovic, Uros Plavsic Izvor:https://www.fiba.basketball/eurobasket/2025/qualifiers/news/roster-tracker-february-2024?site.playerid=ESP Na prvi pogled nedostaje Kalinic a izgleda je i Nedovic odsvirao svoje kod Karija. Edited February 15 by Problem sa licnim greskama 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 15 Share Posted February 15 3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: a izgleda je i Nedovic odsvirao svoje kod Karija. Jbg, Kari je stari meraklija. Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 15 Share Posted February 15 Za Kalinica moram reci da mislim da je Barsa mozda ovde problem. Ni Jokubaitisa nema na spisku Litvanije, doduse i Sato i Vesely su na spisku Ceske. Moze se napraviti sasvim cool ekipa od ovih momaka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted February 15 Share Posted February 15 (edited) Nemam sta ozbiljno da zamerim na sastav (samo mi fali S. Miljenovic, koji je znatno bolji od bezveznjaka Uskokovica). Mislim da smo autsajderi u Gruziji jer nam nedostaju top heavy oruzja na obe strane terena (Bogi i Nikola), a i Dobric, Petrusev, Davidovac, Aleksa, pa i Gudura imaju teske sezone. Ofanzivno ce biti kljuc 'poludite Gudura i Aleksa', sa kim ce Jovke vrteti pik i tranzicija. Defanzivno nek nam je bog u pomoci na visokim pozicijama, deluje mi da ce nas Gruzini prebiti. Fince u Beogradu moramo dobiti, tu ne sme da bude ikakve price. Edited February 15 by Geronimo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 15 Share Posted February 15 Ni Finska nije naivna, da se ne lazemo. Bice teske utakmice. Gruzija ima 3 odlicna igraca a ostali su suvi prosek. Moze se to pobediti. Spolja smo toliko bolji da boli glava. Ali na redu je prvo Finska. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted February 15 Share Posted February 15 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Preliminary squad: Danilo Andusic, Aleksa Avramovic, Dusan Beslac, Dejan Davidovac, Ognjen Dobric, Nikola Durisic, Marko Guduric, Ognjen Jaramaz, Stefan Jovic, Balsa Koprivica, Vladimir Lucic, Vanja Marinkovic, Luka Mitrovic, Filip Petrusev, Aleksa Radanov, Dusan Ristic, Alen Smailagic, Uros Trufanovic, Aleksa Uskokovic, Uros Plavsic Izvor:https://www.fiba.basketball/eurobasket/2025/qualifiers/news/roster-tracker-february-2024?site.playerid=ESP Na prvi pogled nedostaje Kalinic a izgleda je i Nedovic odsvirao svoje kod Karija. Imamo osmoricu od letošnje ekipe. Što je uvek strava na konto hemije i uigranosti, plus pozitivno iskustvo koje su zajedno stekli srebrom i ratničkim mentalitetom . Plus Lučić, Smail-aga, Jaramaz,Luka.. Da nije peha sa Topićem i Milutinovim, ovo bi bio idealan tim koji je moguće sastaviti (i uklopiti) za prozore. Kalinu realno nisam ni očekivao da vidim u rosteru. On se već vise puta žalio da je ostario i da sve teže podnosi ekstra napore. Ako je Barsa stvarno zabranila, onda mu je to leglo kao kec na 10. Mislim da možemo eventualno da se nadamo da zaigra i oprosti se na OI. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted February 15 Share Posted February 15 (edited) 38 minutes ago, Geronimo said: Nemam sta ozbiljno da zamerim na sastav (samo mi fali S. Miljenovic, koji je znatno bolji od bezveznjaka Uskokovica). Mislim da smo autsajderi u Gruziji jer nam nedostaju top heavy oruzja na obe strane terena (Bogi i Nikola), a i Dobric, Petrusev, Davidovac, Aleksa, pa i Gudura imaju teske sezone. Ofanzivno ce biti kljuc 'poludite Gudura i Aleksa', sa kim ce Jovke vrteti pik i tranzicija. Defanzivno nek nam je bog u pomoci na visokim pozicijama, deluje mi da ce nas Gruzini prebiti. Fince u Beogradu moramo dobiti, tu ne sme da bude ikakve price. Reći da smo autsajderi protiv ove ekipe je blago receno preterivanje. Gruzija je ekipa koja i inace ima 5 igraca + likovi sa termina, sada im fale Goga i Mamu, tako da je ovo jedna jako skromna ekipa izvan Tornikea, Thomassona i Shermadinia, uz napomenu da drugi od njih ima 30 godina i 0 tekmi u EL u karijeri, a treci ima 35 godina i simbolicne epizode u EL kroz karijeru. Tako da ne vidim kako smo autsajderi zaista. Edited February 15 by bosMan_jr 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 15 Share Posted February 15 Tesko je tamo igrati ali mislim da smo dosta kvalitetniji sveukupno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted February 18 Share Posted February 18 Jokić nas ispali i ovo leto Srbi : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted February 18 Share Posted February 18 Nije najjasnije šta se dešava, zadnje 2 akcije ženske seniorske reprezentacije kao i sada muške nema (šireg, užeg) spiska već se samo objavi reportaža kada se već okupe u "Crowne Plaza" hotelu?! Da li je to neka interna odluka Marine/Karija ili propust Saveza ali u 2024 godini u eri digitalnih medija/društvenih mreža ovo je veliki propust... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted February 18 Share Posted February 18 30 minutes ago, bekrinjo said: Nije najjasnije šta se dešava, zadnje 2 akcije ženske seniorske reprezentacije kao i sada muške nema (šireg, užeg) spiska već se samo objavi reportaža kada se već okupe u "Crowne Plaza" hotelu?! Da li je to neka interna odluka Marine/Karija ili propust Saveza ali u 2024 godini u eri digitalnih medija/društvenih mreža ovo je veliki propust... Sutra je okupljanje košarkaša. Pred prvi trening je najavljeno objavljivanje spiska. Širi od dvadesetak imena je već dostavljen Fibi. Nepotrebno se pravi misterija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts