Kooineeperk Posted Friday at 11:47 PM Posted Friday at 11:47 PM 3 minutes ago, goldberg bcd said: Mislis li da bi ekvivalent tome na ovom podforumu bio ono cuveno "e, sto ste banovali tog zvezdasa, a ostavili Coopera, pa onda bi Cooper bio banovan za svaki post"? Uf, gde ti ode. To je presiroka i nedefinisana prica da bih ti prosto odgovorio i apsolutno me ne zanima da drvim o tome. Odgovor na to tvoje pitanje ne moze biti prosto DA/NE. 1 minute ago, goldberg bcd said: Jedino se slazem da bi trebalo uspostaviti jasnije kriterijume na forumu.. To je poenta svega. To sam bas jasno napisao u tom postu. Jer sad mi vise nije jasno sta je flooding...
BattleBender Posted Friday at 11:59 PM Posted Friday at 11:59 PM 4 minutes ago, DameTime said: @BattleBender, verujem da bi ti bilo prijatno da neko ne želi da ti pruži ruku samo zato što navijaš za CZ? Pa mozda bih i mogao da razumem. Za pocetak nijedan klub ne moze da se poredi sa realom, koji je na belosvetskom nivou hohstaplerska institucija. Kao drugo, dobrim delom nije nasa odluka sto imamo neke simpatije prema CZ/Par. Evo ja licno kazem, da nisam mnogo ponosan sto imam vise nego mikrotruncicu investiranja za CZ. Navijati za Real, kao nekakav globalni fan. Bez ikakvog okolisanja, ne mogu da zamislim scenario da u kome postujem to. Licno sam bio u online konferenciji, koju je "organizavao" real madrid, kao deo neke price, ulaganje u neke startup-ove, projekte. Gde se prijavis pa ti oni daju pare neke (kao neki milion). Mislim ne daju ti oni, nego drzava Spanija i evropska komsiija, i to je ta cela sema. Pazi, to je neki low level muvanja za previranja para. Za sta se covek identifikuje kad navija za Real? To sto su najuspesniji?
kendrick duckworth Posted Saturday at 12:14 AM Posted Saturday at 12:14 AM Mislim da je vreme da nam ispričaš kako je malešni BB počeo da navija za Mančesta, umesto za neke najuspešnije i najpopularnije fudbalske klubove. 2
BattleBender Posted Saturday at 08:35 AM Posted Saturday at 08:35 AM 8 hours ago, kendrick duckworth said: Mislim da je vreme da nam ispričaš kako je malešni BB počeo da navija za Mančesta, umesto za neke najuspešnije i najpopularnije fudbalske klubove. Naiviše zbog članka u Tempu o Bazbijevim bebama, Sir Bobby Charlton-u i generacije ‘92. Svaki klub u Evropi ima nek svoj deo identiteta pored svojih pobeda, makar to bile i generacije igrača. Samo smradeal ima kao identitet da su smradovi kao nekakvi lanisteri. 1 1
Bugl Khan Posted Saturday at 09:40 PM Posted Saturday at 09:40 PM 21 hours ago, BattleBender said: Pa mozda bih i mogao da razumem. Za pocetak nijedan klub ne moze da se poredi sa realom, koji je na belosvetskom nivou hohstaplerska institucija. Kao drugo, dobrim delom nije nasa odluka sto imamo neke simpatije prema CZ/Par. Evo ja licno kazem, da nisam mnogo ponosan sto imam vise nego mikrotruncicu investiranja za CZ. Navijati za Real, kao nekakav globalni fan. Bez ikakvog okolisanja, ne mogu da zamislim scenario da u kome postujem to. Licno sam bio u online konferenciji, koju je "organizavao" real madrid, kao deo neke price, ulaganje u neke startup-ove, projekte. Gde se prijavis pa ti oni daju pare neke (kao neki milion). Mislim ne daju ti oni, nego drzava Spanija i evropska komsiija, i to je ta cela sema. Pazi, to je neki low level muvanja za previranja para. Za sta se covek identifikuje kad navija za Real? To sto su najuspesniji? Za šta se indentificira bilo tko kad počne navijati za neki strani klub. Gleda utakmice kao klinac dojk ta momčad ima dobre igrače i pobjeđuje. Sigurno neki 12 godišnjak ne ide proučavati povijest Reala nego vidi Viniciusa, Benzemu, Mbappea, Ronalda, Modrića, Kroosa, Casemira, Ramosa, Marcela, Oezila, Kaku, Di Mariu, Navasa, Curtoisa...i počne navijati za njih. Kao si ostali za sve ostale klubove. 1
Bugl Khan Posted Saturday at 09:59 PM Posted Saturday at 09:59 PM Al kad smo već kod povijesti, jedan od najsmiješnijih narativa je onaj kako je Real postao uspješan jer je za njega navijao Franco. A istina je da je Real, od Francova dolaska na vlast, 15 godina čekao na prvu titulu. Za to vrijeme se naslovima prvaka kitio tko? Nakon što su titulu uzeli 5x Barcelona, 4x Atletico, 3x Valencia, Sevilla i Athletic Bilbao, red je došao i na Real. I kad je Real postao UEFAdrid, VARdrid i slične budalaštine? Jer 32 godine nisu mogli dignut trofej Lige prvaka. 1
berti Posted Saturday at 10:15 PM Posted Saturday at 10:15 PM (edited) https://www.cdm.me/sport/fudbal/bajern-pokraden-u-madridu-ronaldo-kasai-srusili-bajern/ https://sportske.ba/clanak/isplivao-dokaz-bayern-je-zestoko-pokraden-u-madridu/ Ovo iz glave jer gotivim Bajern, a ko zna koliko još ima toga. Smatrati da su odvratni ne znaci sporiti njihovu veličinu. Nikako ne mogu da shvatim da neko van Španije moze da navija za njih. Ako se namerače da otmu nekome igrača, uradice to. Nemaju limita, ako treba za nekog da plate 2 milijarde, platice. Mozes da se vezes sa neki klub zbog navijaca, recimo kod Engleza. Realovi navijaci su smejurija. Mozes zbog nelih legendarnih generacija, kao Bezbijeve bebe. Ali, za Real... Edited Saturday at 10:22 PM by berti
BattleBender Posted Saturday at 11:29 PM Posted Saturday at 11:29 PM (edited) Ma molim vas, sta je sledece, da se pravda napadanje SNS-a ??? Ne znam sto smo dosli do ovoga, ali kad smo vec kod toga... Ne znam sta nije pogresno sa tim klubom, pocevsi sto se zovu KRALJEVSKI. Kakva feudalno-elitistka pretencioznost, pompeznost. Klub koji je finansijki jacao i dok je narod gladovao. Countless broj gresaka sudijskijih koji su nastetile protivnike. I u basketu i fudbalu. Cak su se i dzukacki ponasali prema nekim svojim legendama. Lome protivnicima rame u finalu LS-a i to slave kao "sampionski karakter".https://www.independent.co.uk/sport/football/european/eu-investigates-real-madrid-property-deal-72063.html Zilion je cinjenica i argumenata, da je i suludo pricati. Ja bih se usudio da pretpostavim, sa velikim ubedjenjem da su dopingovani kao niko (mislim na fk). Njihove body transformation su nerealne. Za pocetak nisu oni jedini koji su izmislili neke tople vode u trenaznim procesima (cak i da su najbolji). Ko zna bazican sport i fitness science zna da profi fudbaler ne moze da nabaci 5-8 kila misica za manje od god dana, a da je u aktivnom rezimu (znaci da nije povredjen, nego svaki dan trenira, dominatno u aerobnim zonama). Pogledajte po neku kakve body transofrmacije njihovi igraci tamo za par meseci. To tako ne biva bez juice... Apsolutno me boli kurac, moz' me trajno banujete. Ne pada mi na pamet da glumatam politicki korektnost povodom Real Madrida. Ko navija za njih, nek navija, nesto te prevari ko klinac i jbg, tesko se to izbrise. Zajebao i mene cale da navijam za Zvezdu, na kraju krajeva nije bila ni mnogo moja odluka, pa mi ne pada na pamet da poricem kakav je klub Zvezda. Isto tako i za grobose. Roditelji nas naguzili, ili drustvo... i nema nazad. Nije nesto lose, sve dok se ne trudimo da negiramo neke zdravorazumne stvari.... Edited Saturday at 11:30 PM by BattleBender
Bugl Khan Posted Saturday at 11:31 PM Posted Saturday at 11:31 PM (edited) Potpuno mi je isto da li se radi o Realu, ili Milanu, ili Bayernu....mogu simpatizirati strani klub kao što simpatiziram Liverpool. Navijanje za klub je praćenje istog. U živo. A Realovi navijači su potpuno isti kao navijači premierligaških timova. Na domaćim utakmicama ih nema. Realovih nema jer su potjerani sa stadiona, ovih nema jer su karte skupe. A igrača ti mogu uzet samo ako taj igač želi tamo. A želi. Od Breitnera, preko Kroosa, do Alabe... Real nema legendarne generacije? O jbt. Mislim, zaboli me za Real ko što me zaboli za United, Bayern, PSG...Jedino Juventus mi je posebno ogavan Edited Saturday at 11:36 PM by Bugl Khan
Barkley#34 Posted Sunday at 09:38 AM Posted Sunday at 09:38 AM Koliko znam, a mrzi me da proveravam, taj nadimak kraljevski je baš zato što imaju naziv Real i nose krunu u grbu, kao i drugi klubovi, po jedan u svakoj španskoj pokrajini - Saragosa i Betis mi prvi padaju na pamet. Kraljevska porodica im je formalni patron. Ja ih generalno ne podnosim ali nikako nisu jedini primer guranog ili politički promovisanog kluba u evropskim zemljama. Isto tako, generalno oceniti (čitaj, opljunuti) njihove navijače je em pogrešno em glupo. 1
Stiletto Posted Sunday at 10:35 AM Posted Sunday at 10:35 AM Real Sosiedad, Real Betis, Real Valjadolid i Reial Club Deportiu Espanyol de Barselona, iliti Espanjol. Verovatno ih ima još. 1 1
Урош19 Posted Monday at 09:12 PM Posted Monday at 09:12 PM (edited) Crna moderacijo kakva je ovo iskačuća reklama koja može da se zatvori tek posle 5 sekundi aaaaaaaaaa Edited Monday at 09:13 PM by Урош19 2
Čvarkov Posted Monday at 09:26 PM Posted Monday at 09:26 PM Ćuti, meni iskače neka baba već par dana. Kaži mi da ne pikaš badminton, da ne brinem. 1
Урош19 Posted Monday at 09:29 PM Posted Monday at 09:29 PM 2 minutes ago, Čvarkov said: Ćuti, meni iskače neka baba već par dana. Kaži mi da ne pikaš badminton, da ne brinem. Igrao sam ga jednom u životu, pre jedno 17 godina.
Papanikolesku Posted yesterday at 12:01 AM Posted yesterday at 12:01 AM Skinite browser Brave, nijedna reklama, već par meseci ga koristim za vox92. 51k blokiranih. Radi posao 5
Son_of_a_gun Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Sram vas bilo, od čega mislite da se finansira forum, od KSSa? 🙃 1
berti Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 7 hours ago, Papanikolesku said: Skinite browser Brave, nijedna reklama, već par meseci ga koristim za vox92. 51k blokiranih. Radi posao Sve je to lepo, ali nekad baš dobro dođju te reklame, u naletu nervoze im se obradujem.
Volter Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ja koristim jedan mali browser Stargon za telefon. Brz, nema reklama, zaista je odličan.
SteveFrancis#3 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Koristim i ja brave, ali ne za forum. Objektivno, imajuci u vidu da mi nista ne uplacujemo vec jako dugo, od necega mora da se placa hosting, odrzavanje etc. Mislim, moze da se organizuje poll, da vidimo da li je mozda vecina za model u kome ce biti sve potpuno addless, a da mi forumasi placamo godisnje neku sumu koja je neophodna. Razreze se po clanu koliko treba svako da doprinese i to je to. Ne znam naravno da li to ikome odgovara, samo predlazem jer ne vidim trecu mogucnost ako reklame toliko smetaju vecem delu populusa. 3 1
kendrick duckworth Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Izgleda kvalitetne priče o košarci i čudne reklame idu jedno s' drugim. Tako je gospodin Vladan Tegeltija svojevremeno na SOS kanalu imao iskačuće stopalo i sprej protiv smrada nogu koji štrcne svakih pola sata, mada je neko ko je radio vizuale malo prećerao pa pošprica nekad i Tegija. 5
Barkley#34 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Otkako nemam više onu što se spušta sa vrha na pola ekrana ništa drugo mi ne smeta. 1
DameTime Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 21 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Koristim i ja brave, ali ne za forum. Objektivno, imajuci u vidu da mi nista ne uplacujemo vec jako dugo, od necega mora da se placa hosting, odrzavanje etc. Mislim, moze da se organizuje poll, da vidimo da li je mozda vecina za model u kome ce biti sve potpuno addless, a da mi forumasi placamo godisnje neku sumu koja je neophodna. Razreze se po clanu koliko treba svako da doprinese i to je to. Ne znam naravno da li to ikome odgovara, samo predlazem jer ne vidim trecu mogucnost ako reklame toliko smetaju vecem delu populusa. Ja sam skroz okej s tim da doprinesem nekom godišnjom članarinom, samo da se rešimo ovog ataka reklama. Mislim razumem kako funkcionišu jer se bavim njima lol, jasno mi je i da 4um mora da se finansira od nečega, ali me jako nerviraju. Od ostalih vesti, vidim da moderacija nastavlja sa praksom kažnjavanja kada situacija eskalira, umesto da se flejmovanje odmah saseče.
Marvin Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Apsolutno podržavam forumske donacije, rad sam da doniram samo da se sklone ova čuda od reklama preko celog ekrana 2
Sharp Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ubijaju ove reklame. Ne smijem slučajno neke patike pogledati na internetu jer ću ih početi sanjati koliko mi često ovdje iskaču.
Recommended Posts