Dropkick Murphys Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Dobro došli novi modovi. Duvajte ga. 5 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Rece covek "zasluzeno unapredjenje", koje crno unapredjenje to je kazna... Svaka cast ozbiljnim ljudima sto su resili da posvete svoje vreme ovom forumu i naravno srecno u radu 13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Vratite lepo Martina, izvinite mu se za aparthejd pa da sarađujemo kao ljudi. Samo jednaki aršini. Pozdrav. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Evo sada po prvi put iz "pozicije vlasti" da vas pozdravim (prećutaćemo taj detalj da sam od vlasnika foruma dobio na poklon ostrvo po izboru u Mikroneziji) i da poručim da sam bežao kao đavo od krsta do sada od forumskih funkcija, međutim rešio sam da pomognem koliko mogu, sviđa mi se ekipa koja će sa mnom moderisati košarku a i glupo mi bilo da po 100-ti put odbijem, ipak sam dugo ovde i na starom forumu, nadam se da zajedno možemo da popravimo stvari. Ako ikada primetim da ne mogu ništa da uradim da ovo bude bolje virtuelno mesto ili se kojim slučajem suviše vrednosno udaljim sa nekim od ostalih modova (što je teško zamislivo u ovom sastavu, već smo se načelno dogovorili oko kriterijuma), sam ću se povući. Do tada, moja prva želja je da neki stari dobri forumaši koji iz potaje povremeno lajkuju ovde (znači, čitaju) počnu ponovo da pišu ili da intenziviraju svoje pisanje, koliko im vreme i raspoloženje dozvole. Ne moram posebno da ih imenujem, prepisujemo se ovde 15+ godina, znaju koji su. Naravno, poštujem svačije mišljenje i izbor, posebno onih za koje znam da su kul i sa kojima uglavnom delim vrednosti. Bilo bi lepo i da se stara grobarska garda malo reaktivira sad kad kreću da se odvezuju udovi lagano (stigao vam Žoc, jbte!!). Toliko od mene. Budite dobri i ne preterujte sa patkometrijom ili makar update-ujte forice. 25 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Cestitke i od mene👍 sa srecom u radu pa da mi konacno da neko upozorenje, ban ili nesto u pm, tu godinama a nista🤣🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 3 hours ago, MetalHead said: Cekaj, jel ovo ono licemerje kao kada crnci skacu na to sto im neko kaze "nigger" a oni sami koriste taj izraz? nevezano za temu o kojoj pises, primer koji si posadio nije licemerje, vec nedostatak zelje da se razume kulturoloski i socijalni kontekst ( : recnikom sporckog foruma, stativa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Bila je odlična ekipa i sa prva dva imena-nicka ali ste premašili sva očekivanja sa @Ne sam Safete i @NMX Sretno vam bilo i da potrajete 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 ekipa je stvarno vrhunska, allstar posada. ne ynam kako se uklapa u vlasnistvo/menadzment/vecinsku aktuelnu moderaciju ali sto kaze jon bon jovi 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 inače, imam potrebu da kažem da je lavrnja po mojim standardima odličan moderator. vidim da se ovde to ne doživljava tako, pa eto, šteta. 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Najbolji moderator bio je realni. Najviše se primao na to što je moderator Stondiša. I goldberg je nekakav moderator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 4 minutes ago, pavijan2 said: Najbolji moderator bio je realni. realni je totalni koštunica. sama činjenica da pišeš "bio", govori u prilog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Stondisa nikad nije smeo da postane moderator. Epic fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 gde je i sta radi 1 contractor 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Sto niste izabrali NBK-a za moda, bas mi je jutros pisao na pm kako je razocaran i kako gori od zelje da bude moderator 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 ja da sam moderator zatvorio bih sns1 i sns2 teme u prvim minutima mandata, napravio test informisanosti za nba temu pre mogucnosti pisanja i banovao 90% navijaca zvezde. 1 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 ija plus 98%navijaca partizana realno, W, spalio bih forum i stanovnike. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 13 minutes ago, gggggggg said: ja da sam moderator zatvorio bih sns1 i sns2 teme u prvim minutima mandata, napravio test informisanosti za nba temu pre mogucnosti pisanja i banovao 90% navijaca zvezde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Ko mene pita, ali odusevljen sam izborom. Fantasticno! Ovo je ozbiljna i sveza krv, veliki dan za ovaj mali napaceni forum. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Safet nam moze praviti probleme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) Srecan rad novim moderatorima i da budu laki na obaracu 🙂 . Zelim im da ovo mesta vrate u period 'citljivo bez duge ignore liste' 🙂 Edited June 30, 2021 by Geronimo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 2 minutes ago, Sprivel said: Safet nam moze praviti probleme. Neće sam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Nista nisam zadovoljan. Chaos - preko 10 godina na forumu, ispusena mustikla NMX - nabio milion poruka, divljak, privatnik Safet - stranac, uzima mesto nasoj deci uvrnuto - drzi marihuane na avataru, ladovina neka, taj ne krvavi kolena u odbrani garant 3 1 1 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 27 minutes ago, threepwood said: Nista nisam zadovoljan. Chaos - preko 10 godina na forumu, ispusena mustikla NMX - nabio milion poruka, divljak, privatnik Safet - stranac, uzima mesto nasoj deci uvrnuto - drzi marihuane na avataru, ladovina neka, taj ne krvavi kolena u odbrani garant A ovamo se glumi porodicni koncept. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 6 hours ago, oubrevo. said: nevezano za temu o kojoj pises, primer koji si posadio nije licemerje, vec nedostatak zelje da se razume kulturoloski i socijalni kontekst ( : recnikom sporckog foruma, stativa. Slazem se da je i to, ali i licemerje je. Previse ekstreman primer sam dao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 1 hour ago, threepwood said: uvrnuto - drzi marihuane na avataru, ladovina neka, taj ne krvavi kolena u odbrani garant Ako bude forumu išlo kao temi koju je otvorio jesenas, bolje odmah tastature na klin da okačimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts