neko me sabotira Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Netko reče Tamburinjo najjači nick. @bekrinjo pokraden 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Zna se koji je najprogresivniji topik na forumu i šta se sve na njemu piše. Red wanna be insajdera, red patkometrije (koja čudom ne izaziva revolt kod redovnih bunadžija), red kukanja... i svaki 10. post o temi. Pa opet nije bilo javnih predloga kako dalje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Podrška tati. Najjači topik, preživjeće i ovaj napad ko i sve do sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 59 minutes ago, kriv i dužan said: Netko reče Tamburinjo najjači nick. Fender u Tamburinjo je najbolja tranzicija pseudonima u istoriji foruma. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 2 hours ago, Geronimo said: Zlatni dani foruma su kad u Kafani ima vise postova nego u Tati... Bas ima sta lepo da se procita povremeno 👌👍 @uncletima ne pise na Tati, al` kad padne u sevdah - 20 novih stranica u Kafani minimum. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 neka cveta hiljadu cvetova! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 4 hours ago, Princeton said: Fender u Tamburinjo je najbolja tranzicija pseudonima u istoriji foruma. Slavisa063 u (samo) Slavisa pokraden 1 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 13 hours ago, Drug Crni said: Slavisa063 u (samo) Slavisa pokraden Di je Slavisa, pise li jos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 9 minutes ago, Gilmour said: Di je Slavisa, pise li jos? Trajni, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Zasto se dozvoljava onakvo ponasanje na KKCZ topicu, borderline psihoticni stalking prema nekim forumasima koji su etiketirani kao "insajderi"? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 10 hours ago, Nelson Bighetti said: Zasto se dozvoljava onakvo ponasanje na KKCZ topicu, borderline psihoticni stalking prema nekim forumasima koji su etiketirani kao "insajderi"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Od sinoc ne mogu da upadnem na forum sa vajfaja, baca mi err name not resolved. Otvara mi samo kad sam na mobilnom netu. Keskuze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 On 7/17/2022 at 3:51 PM, Sam B said: Previse ozbiljno shvatas ovo mesto. Ne moze na normalan nacin, postoje ljudi koji malo bolje kapiraju kako se mozes ponasati na ovom forumu i proci bez kazne ili sa sitnom kaznom. Oni koji to ozbiljno shvataju, najebu. Dakle, najdrugarskiji savet ti je pisi na nasoj temi, imas puno lepog za reci. Ali batali da branis klub, samo ce te ismevati. Ovde je prihvacen diskurs kenjanja po klubu, pod uslovom da to rade deklarisani navijaci tog kluba na svojoj temi. Pisi jer je lepo citati odredjene upise, i zajebi da trazis normalno obracanje i obracanje sa postovanjem. Ismejace te, salice ce se na tvoj racun a onda ces popiti ban. Uzdravlje. Prva recenica je najbitnija. Dajte da smanjimo broj postova na ovoj temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 (edited) 9 hours ago, SteveFrancis#3 said: Od sinoc ne mogu da upadnem na forum sa vajfaja, baca mi err name not resolved. Otvara mi samo kad sam na mobilnom netu. Keskuze? Ko ima problema sa ovim neka pogleda ovde: @MetalHead sređuje tapatalk valjda, pa ima problema. Edited July 24, 2022 by uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 1 hour ago, uvrnuto said: @MetalHead sređuje tapatalk valjda, pa ima problema U miru Gospodu se pomolimo. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Gospodi pomiluj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 Proslo je nekoliko dana a niko se nije zalio? 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 Urekao si, eno krusejd na realnog na tata2. Cekamo fallout. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Da li moze nekim korisnicima da se ogranici broj dnevnih upisa? Smara kad jedni isti likovi prosipaju jedne iste (glupe) fore i imaju upise od jednog reda i to u nizu, kao da sa svima hoce da chat-uju, ili da na bas svaku poruku moraju da odgovore. Jbt bacim i ja nesto kratko, bacim gif ili YT ali ne konstantno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 jel postoji neki bezazlen i lak način da prevaziđem činjenicu kako ne znam svoj password za forum? promenio sam telefon i probaću da iznabadam pass ali pređašnje iskustvo mi govori da neće izaći na dobro (ako postoji prosta opcija "forgot pass" bez kucanja starog, izuinjavam se) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Ja ga znam i ponovo nijesam mogao da se ulogujem sa drugog telefona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Pisite @MetalHead ili @Ridji oni su strucni za ta pitanja.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 nema veze, zabio sam ga iz prve ( : 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Jesi uzeo Šaomi brate? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 4 hours ago, Kooineeperk said: Da li moze nekim korisnicima da se ogranici broj dnevnih upisa? Smara kad jedni isti likovi prosipaju jedne iste (glupe) fore i imaju upise od jednog reda i to u nizu, kao da sa svima hoce da chat-uju, ili da na bas svaku poruku moraju da odgovore. Jbt bacim i ja nesto kratko, bacim gif ili YT ali ne konstantno... Što ti odjednom smeta uini? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts