U-85 Posted May 8 Share Posted May 8 9 hours ago, Valensija said: Milosu sigurno jeste, za ovog Surlu ne znam.😃 Upravo tako, što nam govori da je to sve subjektivan doživljaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted May 8 Share Posted May 8 Dajte neki hajlajc tih brisanih postova 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 8 Share Posted May 8 Samo da priupitam otkad je to postalo dozovljeno vrijednje na licnoj osnovi na NBA temi i da to sve jedan od forumskih moderatora podrzava? Zalio se nisam nikad ali sigurno necu presutiti da me bilo ko vrijedja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 8 Share Posted May 8 Ajde drzite neki nivo. Postovi koje sam obrisao ce biti razgledani u toku dana najkasnije du sutra. @alpaka Bereta Sida ne znam koga sam ja podrzavao ali sam pratio diskusiju i svakako malo kasnimo sa obavestenjem o ponasanju na NBA temi. Pratim i citao sam svakako da bi smo reagovali da ste presli a bili ste tamo blizu.A sad ste presli i to svesno tako da znate. Obavestenje ce stici u toku dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 8 Share Posted May 8 Jasno je da sam presao i to apsolutno svjesno jer sigurno necu pustiti da me Bog licno vrijedja, a kamoli random forumas koji izmislja stvari. Imas post gdje mi lik poprilicno direktno pise da sam lud i imas tu moda koji je to podrzao. Prvi sigurno nisam uvrijedio jer nije uvreda reci nekome ko laze i izmislja da upravo to radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 8 Share Posted May 8 (edited) Jel realno da se pošibate oko lige koju ni Amerikanci ne shvataju ozbiljno? 😁 Edited May 8 by Son_of_a_gun Slovo 1 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 8 Share Posted May 8 Nadam se da nećete primeniti i zabranu sastavljanja rostera za narednu sezonu... 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted May 8 Share Posted May 8 Vec vidim naziv topica: KKLAL sledeca sezona 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 8 Share Posted May 8 (edited) Boston Celtics - Slavni dani naše prošlosti 2024/25 Edited May 8 by DameTime 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 8 Share Posted May 8 25 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Jasno je da sam presao i to apsolutno svjesno jer sigurno necu pustiti da me Bog licno vrijedja, a kamoli random forumas koji izmislja stvari. Imas post gdje mi lik poprilicno direktno pise da sam lud i imas tu moda koji je to podrzao. Prvi sigurno nisam uvrijedio jer nije uvreda reci nekome ko laze i izmislja da upravo to radi. Uredu, razumemo te da se osecas uvredjeno i da jeste uvreda. Samo da te pitam...Jesi podigao report pre nego sto si dosao ovde da se zalis(znam kako zvuci ali stvarno bi nam pomoglo da nam palite reporte zbog ovih stvari) Btw mi cemo danas kad stignemo pogledati celu diskusiju koja se sinoc desila izmedju tebe i Barklija i sutra cemo doneti veridict. Sve sto si trebao da uradis je da sinoc upalis nama report(btw ja sam spavao sinoc kad se to desilo) i jutros sam video postove. A sad vidim da je 40wins lajkovo.On jeste mod ali nije mod na kosarci tj nema nadleznost ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
U-85 Posted May 8 Share Posted May 8 3 hours ago, alpaka Bereta Sida said: Samo da priupitam otkad je to postalo dozovljeno vrijednje na licnoj osnovi na NBA temi i da to sve jedan od forumskih moderatora podrzava? Zalio se nisam nikad ali sigurno necu presutiti da me bilo ko vrijedja. Prije par dana si ti nečije pisanje nazvao umobolnim, šta ćemo s tim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted May 8 Share Posted May 8 Auuh al je prstalo na nba temi Prosto mi zao sto nemam vremena da iscitam sve u real timeu i sto se takve dragocenosti brisu... 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
U-85 Posted May 8 Share Posted May 8 Pokušavam naci taj post, kako ubaciti ovdje sliku preko moba? Edita, ok: Što je previše - previše je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted May 8 Share Posted May 8 4 minutes ago, MrTripleDouble said: Prosto mi zao sto nemam vremena da iscitam sve u real timeu i sto se takve dragocenosti brisu... Zaista bezveze, sukobi sa nba teme imaju potencijal da završe jednog dana i u nekim enciklopedijama, svakako su zanimljiviji od ovakvih nebuloza: Spoiler 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted May 8 Share Posted May 8 Boze svasta Barem ce Nugetlijama da bude malo lakse. Bice postedjeni njegovih postova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted May 8 Share Posted May 8 Kakva seča knezova nije viđena od januara meseca i prelaznog roka Zvezdaša za 2024/2025.godinu. 😅 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted May 8 Share Posted May 8 Au pa ono je fantasticno, a nas na KKCZ banujete za projekciju rostera za novu sezonu, gde ce vam dusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 8 Share Posted May 8 Neke stvari meni nikada nece biti jasnije. Lakse ti je, da pljusnes frustraciju, prema kolegi forumasu - pritom se nadas da si zanimljiv, nego da istog stavis na IL... Mi'sim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 8 Share Posted May 8 I vrijeme je bilo da kaznite @Dracarys, čovjek ‘ladno drži vučića na avataru. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 8 Share Posted May 8 (edited) Morao sam malo da iscitam NBA temu - pa ovo su shokovi! 😄 Pa Tata dok je bila ziva vrcala je boljim prepucavanjima 😄 Edited May 8 by Kooineeperk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 8 Share Posted May 8 Uz najbolju nameru,ja ne shvatam logiku po kojoj je Alpaka dobio jači ban od onog na kojeg je odgovorio...ne samo uz nameru,već i uz objašnjenje.. Da se ne shvati pogrešno - NE TRAŽIM veću kaznu za Barklija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 8 Share Posted May 8 Kao sto je i @Drug Crni napisao, bas nerazumljivo duzi ban za alpaku u odnosu na Barkleya, morao je biti manji ili u najgoru ruku jednak koliko i od Barkleya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 8 Share Posted May 8 Kad se već vrijeđa sagovornik, treba to uraditi sa stilom. Po meni vrhunsko napušavanje od strane Barklija. Meni da je to rekao, ne bih se naljutio. 3 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 8 Share Posted May 8 Apsolutno. Straight to the point zero bullshit stuff. Plus sam se uvek pitala kako bi izgledalo da Barkli ode u crveno 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 8 Share Posted May 8 17 minutes ago, DameTime said: Plus sam se uvek pitala kako bi izgledalo da Barkli ode u crveno Druze @Barkley#34 prihvatamo te na crvenoj strani anytime 🙂 kakvo bi to pojacanje bilo! 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts