fillam Posted April 27, 2023 Author Share Posted April 27, 2023 (edited) Kralj je bio apsolutno nemoćan, a potencijalno sjebana sezona. Sad se samo čeka oficijalni aftermath. Edited April 27, 2023 by fillam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 3 minutes ago, Instinkt said: Danteu pukla tetiva!! Na štakama u Beograd. Nemam reči da opišem šta želim onom smradu Sad je upravo rekao Beric da je u pitanju neka tetiva do palca, ali da Moma veruje da moze da se bandazira i da igra. Ne znam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 7 minutes ago, Volter said: Ovde će suspenzije jedino dobiti Jabusele i Panter. Lesor možda jednu utakmicu. Čekaj da se Musa pojavi sa kragnom, kao Kokeza svojevremeno 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 I šta sad, Jabusele možda dobije 5 utakmica a čoveku možda sjebao karijeru. Fuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Egzum završio sezonu verovatno. To je to što se naših ambicija tiče. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 4 minutes ago, Instinkt said: Danteu pukla tetiva!! Na štakama u Beograd. Nemam reči da opišem šta želim onom smradu Jebem ga da ga jebem. Ako napisem nesto pa pozdravicu se sa moderatskom funkcijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Morao je Panter da iskulira...jebote desile se dve neverovatne stvari, da Panter ne moze da se iskontrolise i da Dante ovako najebe...gde bas on jebem mu mater bre... Ma daj u kurac, uvek mora nesto da se desi. I toliko o kulturnoj publici i o manirima sampiona, krivo im sto su razbijeni pa umesto da pruze ruku oni se biju... kraljevski klub moj kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacool Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Kaze Mica da nije toliko strasno… do palca prst pukla tetiva… i to na gore a ne ka dnu 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 4 minutes ago, Instinkt said: Danteu pukla tetiva!! Na štakama u Beograd. Nemam reči da opišem šta želim onom smradu Dusa me boli zbog njega. A zasluzio je ovakvom sezonom da vodi ekipu na F4 gde vam je i mesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Klub u kojem je Rudi najveći gospodin, toliko o njima. Danteu će trebati ozbiljan fizički i psihički oporavak posle ovoga, samo se nadam da će se vratiti kao isti igrač, kad god da se vrati. Kakva jebena kosmička nepravda je ovo što je doživeo, to mi ostaje glavni utisak večeri. Mi smo ih rutinirali večeras a sve vreme sam imao utisak da imamo i brzinu više i da ne igramo najbolje što možemo. Bilo je šta je bilo, vratiti se košarci što pre, u tome smo najbolji i imamo brutalan momentum i to ne sme da se poremeti. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, realno *w said: Egzum završio sezonu verovatno. To je to što se naših ambicija tiče. Ma kako bre? Tetiva na nozi, sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Egzum završio sezonu verovatno. To je to što se naših ambicija tiče.Jakovljevic rekao da je napukla tetiva na drugom prstu, bandaza i to je to! [emoji1317] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 5 minutes ago, Ne sam Safete said: kakav faul Ljulja, kakvo govno ... sve mi je manje krivo sto smo zakuvali Jel ovo na 0.36 Exum trci ka Panteru nakon zahvata, ako je tako to je dobar znak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Šta ti uradi govno debelo. Kakav zahvat, bolesno, jednostavno bolesno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Da li može neko da mi objasni šta je sa Exumom, da li će moći da nastavi sezonu, karijeru? Ja bukvalno ništa ne razumem iz poslednjih upisa, mozak mi je spržen. Stvarno ne mogu da procesuiram ovo večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Šteta što je ovo u prvom planu, a ne to kako se Partizan iživljavao košarkaški nad Realom i kako se Real borio da budu makar na 15 razlike. Demontiranje kakvo Madrid ne pamti. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Ljulj nije podneo to sto ga Panter ponizava onim Harlem Globetrotters driblinzima, pa je potegao onaj ruzni, namerni faul. Sudija odmah dosudio... I tu je trebalo da se zavrsi. A i Panter, em se tako igra, jbt nemoj da se zajebavas i da se tako ponasas dok nije bas izvesno da uzimate seriju. A onda to potezanje pesnice... I posle udaranje ne znam koga sve. Panter bi morao da dobije suspenziju, verovatno jednu utakmicu. Jabusele, ja ne znam, ono nije bilo u nekoj samoodbrani, kecerski zahvat, mogao je vrat da strada a nisam shvatio kako je Exum povredio nogu na kraju. Jabusele je zavrsio seriju ako budu donosili normalnu odluku. Cak i da se nekim cudom Real plasira na F4 trebalo bi da bude suspendovan, znaci 5 utakmica bi mogao dobiti, pa neka ih odsluzi sledece sezone. Lesor, prvo nisam verovao da je na 10m od guzve u kojoj je preostalih 9 igraca i 3 sudija, i onda ocekivano pomracenje. Eto i njemu barem jedna utakmica suspenzije. Mozda i 2. Od ostalih rekao bih Deck takodje jednu ili dve utakmice. Musa bi morao takodje barem jednu. Exum je udario Ljulja pesnicom u potiljak cini mi se, tako da bi i on mogao dobiti nesto... za ostale ne znam, morao bih opet da gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Sad odgledah ponovo snimak, očekujem i Deck da najebe, on i Yabusele su eskalirali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, DameTime said: Da li može neko da mi objasni šta je sa Exumom, da li će moći da nastavi sezonu, karijeru? Ja bukvalno ništa ne razumem iz poslednjih upisa, mozak mi je spržen. Stvarno ne mogu da procesuiram ovo večeras. prije sutra neces znati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Jakovljevic rekao da je napukla tetiva na drugom prstu, bandaza i to je to! [emoji1317]Ok, ako je samo ovo, nije toliko strašno. Mada je i to povreda i boli i pitanje je s kojim intenzitetom će moći da igra. Ali samo da nije ništa ozbiljnije. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Da li može neko da mi objasni šta je sa Exumom, da li će moći da nastavi sezonu, karijeru? Ja bukvalno ništa ne razumem iz poslednjih upisa, mozak mi je spržen. Stvarno ne mogu da procesuiram ovo večeras.Pukla tetiva prsta na nozi, prsta do palca - kakav jebeni kraj karijere?! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, DameTime said: Da li može neko da mi objasni šta je sa Exumom, da li će moći da nastavi sezonu, karijeru? Ja bukvalno ništa ne razumem iz poslednjih upisa, mozak mi je spržen. Stvarno ne mogu da procesuiram ovo večeras. Treba sačekati da se neko zvanično oglasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, DameTime said: Da li može neko da mi objasni šta je sa Exumom, da li će moći da nastavi sezonu, karijeru? Ja bukvalno ništa ne razumem iz poslednjih upisa, mozak mi je spržen. Stvarno ne mogu da procesuiram ovo večeras. Ma mislim da mu nije nista, verovatno mu je neko stao na nogu u onoj guzvi ali posle onog rvackog obaranja je normalno hodao, mozda malo sepao. Dugo je bio na nogama pre nego sto je seo na pod. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Dante će biti okej, a onda u Beogradu ide jedno jako tužno veče za sve ove vesnike " prelamanja i preokreta " . 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts