Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!

Recommended Posts

Posted

Da se nadovežem na Balšin klip.

Sviđa mi se šta vidim, dobro pozicioniranje će njemu bitni ključno u karijeri, upravo ono što je Milutinov podigao na jako visok nivo. Konstantno zidanje pozicije, za prijem lopte, post pinovanje, i za skok naravno.

Naravno, posle toga brzo završavanje bez spuštanja ruku. 

Bolje je te elemente dovesti na neki visok, nadam se EL nivo, nego se u ovim ranim godinama zanositi sa ne znam kakvom lowpost igrom, poludistancom itd. Ima vremena.

• Like 8
Posted

Porez:

*Gavnica oko 3M,

*Kamate 2.3M

U procesu smo da priložimo imovinu i dobijemo otpis kamate i da glavnicu vratimo za 6 godina u ratama.

• Ha-ha 2
Posted

1 hour ago, realno *w said:

Sviđa mi se šta vidim, dobro pozicioniranje će njemu bitni ključno u karijeri, upravo ono što je Milutinov podigao na jako visok nivo. Konstantno zidanje pozicije, za prijem lopte, post pinovanje, i za skok naravno.

Naravno, posle toga brzo završavanje bez spuštanja ruku. 

Kostu Perovica sam hteo da odrobijam zbog ovoga, odnosno zbog onog debilnog spustanja lopte koje je izgledalo kao slow motion. 

• Like 3
Posted

Пре неких 10-15 година бих се радовао што коначно имамо пара да доведемо јаке играче. А сад горак укус некако.

У сваком случају, циљ овог писања је Раде Загорац и моје вечне и некад нерезонске симпатије према њему. И даље сам убеђен да има мало другачију главу и да је имао више среће са повредама, да је имао континуитет у играма да би много боље изгледао у клубу који толико воли. Желим му све најбоље у каријери, надам се да ће следећи пут освојити много више трофеја са Партизаном, заслужују то и један и други.

• Like 2
Posted

U suštini ima silver (>=100 tokena), gold (>=500) i platinum (>=1000) članstvo i u zavisnosti od toga dobiješ neke "nagrade" (potpisano nešto, druženje i sl...).
'beš to...

Posted

I mi uzeli 3 karte za Hamburg 07.10, biće solidan grobarski let i vikend u Berlinu.

Očekujem da Ostojina bomba bude Milutinov, ne Pengos.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

Bolonja (7.3.) i Milano (9.3.) bi mogli odlično da se povežu. Letovi iz BG, Niša ili Temišvara (a mislim i iz BL) do Bolonje ili Bergama.

Tih dana se igra i 1/16f u evropskim fudbalskim takmičenjima, e tu bi moglo da se poveže sa fudbalom. :wink2:

• Like 3
Posted
14 minutes ago, zorex said:

I mi uzeli 3 karte za Hamburg 07.10, biće solidan grobarski let i vikend u Berlinu.

Ima ugovor sa Cska 2,7 miliona ovo pricam za Milutinova

• Like 1
Posted
22 minutes ago, zorex said:

Izgleda da je Zeljko imao drugacije planove od tebe, ti si pricao EL u trecoj godini, on planira u drugoj..

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Magia said:

Izgleda da je Zeljko imao drugacije planove od tebe, ti si pricao EL u trecoj godini, on planira u drugoj..

Zorex trenutno planira jahanje. :classic_biggrin:

• Ha-ha 5
Posted
21 minutes ago, Barkley#34 said:

Bolonja (7.3.) i Milano (9.3.) bi mogli odlično da se povežu. Letovi iz BG, Niša ili Temišvara (a mislim i iz BL) do Bolonje ili Bergama.

Tih dana se igra i 1/16f u evropskim fudbalskim takmičenjima, e tu bi moglo da se poveže sa fudbalom. :wink2:

Meni Minhen privlačan, početak feb, ima jeftinih letova za Meningem.

• Like 2
Posted (edited)
5 minutes ago, realno *w said:

Ja cu da vas vozim "od Memingema " , za gajbu piva ali da se pojavim na tribini(utakmici) CZV dresu :classic_biggrin: ...

Edited by Tri Korne Penal
  • Ha-ha 1
Posted
39 minutes ago, Barkley#34 said:

Zvezda ima vezano u duplom kolu Bolonju i Milan 31.01. i 02.02., 20e povratna karta iz Temišvar 😄

Inače, Papapetru je najverovatnije to pojačanje koje je Ostoja najavio.

Posted
15 minutes ago, realno *w said:

Još su i ekstra letovi, 9. u 10.30 (četvrtak), pa se može ceo vikend ostati, nazad ima let u nedelju u 20.50. ~4500 din. povratna.

Posted (edited)
2 hours ago, Shonewizard said:

Predsjednik najavio glavno pojačanje u narednih 5 dana.

vučić savjetuje Željka kao profesor Nikolić onomad

Edited by Beonegro
Posted
3 hours ago, Cooper said:

Porez:

*Gavnica oko 3M,

*Kamate 2.3M

U procesu smo da priložimo imovinu i dobijemo otpis kamate i da glavnicu vratimo za 6 godina u ratama.

tja, opet je to mnogo da se plati... bolje da smo neki UPPR pa da ne platimo ništa...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...