uvrnuto Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) 6 minutes ago, realno *w said: Elem, pričam sa jednim drugom i on iz zajebancije iznosi teoriju da će Egzum biti prvi plej i bekap krilo. Da će se u EL "spuštati" na krilo kada recimo uđe Avram ili Madar, a Nanli izadje. Koliko smo koncepcijski nenormalna ekipa, ne bi me čudilo. Koliko god ludo, to zvuči i realno w. 9 minutes ago, fillam said: Ok, znaci sezonska na rate 😅 Jeste da ni prošle godine nisu bile ranije, ali nije ni čudo što se čeka... Cenim da će 22k biti tribine, koje su prošle godine bile 15k. Da ima garancija da će se sve tekme igrati u Areni i da opet neće biti sranja sa koronom mislim da bi bile dosta jeftinije i da bi se više pustilo, a takođe i prodalo. Edited July 13, 2022 by uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 15 minutes ago, uvrnuto said: Cenim 22k biti tribine, koje su prošle godine bile 15k. Da ima garancija da će se sve tekme igrati u Areni i da opet neće biti sranja sa koronom, cenim da bi bile dosta jeftinije i da bi se više pustilo, a takođe i prodalo. Ma milion 😄 Ne znam, preskupo je bilo i prošle godine. Ako mozga imaju, ostaviće otprilike iste cene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) 8 minutes ago, realno *w said: Ma milion 😄 Ne znam, preskupo je bilo i prošle godine. Ako mozga imaju, ostaviće otprilike iste cene. 😄 Jeste, ali gledam u odnosu na cene Zvezdinih sezonskih od prošle sezone. A čini mi se da su iste ko ove. Samo što mi igramo jače takmičenje sad, a imali smo skuplje sezonske. Edited July 13, 2022 by uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Da ne mracim .. al ja nisam navikao na ovo... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Ovo veceras je vala da se covek napije onako muski. Samo molim klub da objave NWG-a u petak ili subotu, da mogu bar da se oduzmem od zivota bez da uzimam slobodan dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 10 hours ago, ranzo said: NEKA PEVA OVA KUCAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 @cenesezonskih Sa obzirom koliko para spucavaju u pojačanja oba kluba mogli su i da subvencionisu cene sezonske sa 50% Ne bi to bilo ništa na ove milionske budžete jer ionako nece prodati vise od 1500 sezonskih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Bice sezonska preko 20 soma sigurno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Mnogi prizivaju Gossa ali tu ima jedno ali. Jeste play bi nam legao ko dupe na nosu, zaista nam treba. Nego gledao sam ga u Realu i bio mi je senka onog iz naših dana. Pitanje je koliko bi on pomogao čini mi se da on vozi dobro kad ima ključeve. Tu mislim i na poene ne smo loptu u rukama. Mozda grešim ali nekaj mi tu smrdi, ne. Ne znam kako Željko zamišlja to znam da smo onih nekoliko dobrih tekmi prošle sezone odigrali kad je Madar odnosno play odigrao dobro. Dobro sad ima više skilla i dzebane u ekipi pa će fokus odbrana biti rasporedjen, što ostavlja više prostora za mladjahnog Madara i priucenog Aleksu. Bumo videli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 (edited) Dante je 2/3, tako bi se trebao i koristiti. Ne vjerujem da će provesti i jednu sekundu na PG. On je zamjena za Zagorca, Nanulimu zamjena za Dangubu. Za Mura je stigao Anđušić (zaboravih skroz). Edited July 14, 2022 by Princeton 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 So, plej mamojeb i eventualno petica ako iskrsne neko kvalitetnije rješenje od Lessorta. Mada, jedan Mosley bi sad legao na ovaj roster da odmjeni Lessorta i pokrpi odbranu na 5-10 minuta, prikuca neki otpadak i da Balša ima uz koga da raste. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Dobrodošlica Nanuli iako mi nije medju omiljenim igračima. Nekako mi je izgledalo da Željko i on nisu kliknuli u Feneru, bio je pogubljen naročito na početku druženja. Zbog toga sam mislio da nema ništa od potpisa iako ga najavljuju odavno. @Son_of_a_gun Drag nam je svima ali Mozli nije igrač za EL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 (edited) 6 minutes ago, Ne sam Safete said: Željko i on nisu kliknuli, bio je pogubljen naročito na početku druženja Što mi to nešto poznato od prošle sezone. 😄 No, taman kad sam mislio da nema ništa od onih tokena i zajebancija, evo ga:https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-se-sprema-za-svet-kriptovaluta-od-sutra-u-prodaji-navijacki-tokeni-i-nft/425165 Quote Jedan token imaće cenu jedan evro, a navijači će se, na osnovu broja kupljenih tokena sa oznakom $PTZT svrstavati u nekoliko kategorija: srebrni, zlatni, platinasti… Na osnovu toga u kojoj su kategoriji ostvarivaće pravo na različite benefite: prednost prilikom kupovine ulaznice, mogućnost da njihov omiljeni igrač snimi kratku personalizovanu video-poruku povodom rođendana ili nekog drugog važnog datuma, susret sa omiljenim igračem, potpisan dres prvog tima, i slično. Pre-order: https://app.blocksport.io/fan-token/PTZT Ko sme? 😄 edit: pre-order je u stvari samo prijava da ti jave kad krene prodaja... Edited July 14, 2022 by uvrnuto 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 bravo za NFT inicijativu komsije ima i jedan igrac koji bi vam se odlicno uklopio u tu pricu malo da se oprasta ruzna proslost, ali nije da niste navikli:) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Quote Partizan će prvi evroligaški meč posle sedam i po godina odigrati u Berlinu protiv Albe 07.10.2022. u 20h 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 5 minutes ago, Cooper said: Odakle to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 ima na sajtu EL raspored za 1. kolo ako ste zaboravili gde je:) https://www.euroleaguebasketball.net/ 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Nikad ne otkrivam svoje izvore. Biće do kraja dana kompletan raspored. 1 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 21 minutes ago, Cooper said: Ih bre, pa na ovo mora da se ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 19 minutes ago, Magia said: Ih bre, pa na ovo mora da se ide Beograd - Hamburg wizz, 2 sata vozom sa aerodroma do Berlina. Još petak, pa ceo vikend sledi. Done deal. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Nunnally - šta reći, još jedno vrhunsko pojačanje. Verovatno najbolji i najkonstantniji igrač Makabija prošle sezone. Nije sad neki frapantan atleta ali je jako školovan i pouzdan igrač, može da igra i skorersku ulogu, ali može i da rilja u pozadini. Još se zna sa Želimirom iz Fenera. Ja ne vidim mnogo timova koji su na papiru jači od vas i u EL, možda 5-6 jačih, sa ostalim svima ste tu negde, a u odnosu na Albu, Asvel, Žalgiris, Baskoniju, KKCZ i značajno jači. Videćemo kako će to da izgleda na parketu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 2. kolo 😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Kakva je ovo zajebancija, kupiš igrače od 26 i 31 godinu a oni ti isporuče igrače od 27 i 32. Treba da reaguje ombudsman za zaštitu prava potrošača. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 @Beonegro 2 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts