Jump to content
Vox92.net Forum

Son_of_a_gun

Members
 • Content Count

  363
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

469 Excellent

About Son_of_a_gun

 • Birthday 08/14/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ne bi bilo na odmet ni MANJE OD POSTA.
 2. Pa to je već druga priča, znači nije niko kukao žvalonji nego državi zašto ne finansira podjednako dva svoja kluba. Prije bih se kastrirao nego od njega komad hljeba iz ruke uzeo.
 3. Znam, ali znam i šta je za njega najveća kletva.
 4. Evo čitam pet puta i nemam pojma o čemu pričaš, jedini postovi posvećeni našem voljenom preCedniku su oni sa željama da se vrati u prapostojbinu svog zemaljskog bitisanja. Uostalom, šta on ima sa finansiranjem naših klubova, njih finansira država a to su naše pare. Kad sam već tu, da još jednom ponovim, Vučiću nosi se u pičku materinu koja te okotila, i ti i tvoja lopovska kamarila, dabogda vas niko ne pamtio za deset godina.
 5. Čovjek je krljač klasičan, takvi su na cijeni u našem fudbalu. Može da se igra bez umjetnika ali bez krljača nipošto.
 6. Vidi mu se na faci da nije ni on zadovoljan. :)
 7. Hvala ti na trudu, meni bilo mrsko da kucam.
 8. Trebali smo onda da apliciramo za dvije-tri grupe, neozbiljno je ovo ovako. [emoji23]
 9. Nešto razmišljam, kakvu bi segsi košarku Muta plesao sa ovim rosterom. RIP legendo. [emoji22]
 10. Da uvedu pravilo da igramo sa dvije lopte, malo bi nam bilo. :D Auh, Goudelock. Wet dream.
 11. “Danas” isto objavljuje istorijat svjetskih prvenstava, samo jedno po jedno.
 12. Ma pustili smo ovo, ovi Italijani daj Bože da prođu grupu sa ovakvom igrom.
 13. S obzirom da utakmice počinju u radno vrijeme, uplatih 8e na balkansport.info za mjesec dana VIP pretplate, da se ne bih zjb sa kojekakvim upitnim strimovima. Pored košarke mislim pratiti i US open, tako da kontam da vrijedi tih para. Ubaciću link u prvi post ako ko bude razmišljao kao ja. Edit: Iz nekog razloga ne mogu da editujem prvi post pa nek neko od modova stavi , i nek naglasi da se plaća pretplata.
 14. Poluge Urošević-Stevanović i Urošević-Asano dosta dobro djeluju. S druge strane Tošić i Miletić ko dvotaktna parna mšina, puhće i hukće ali u mjestu i nikako napred. Zdjelar i Šćekić solidni, Suma se još traži ali dosta je ovo bolje nego u prvom mandatu, Ožegović i Sadik promašili profesiju. Asano, šta promaši čovjek. U revanšu Natho umjesto Šćekića i Lutovac umjesto Tošića, možemo se nečem nadati.
×
×
 • Create New...