Jump to content

Son_of_a_gun

Član foruma
  • Posts

    4,826
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Son_of_a_gun last won the day on March 28

Son_of_a_gun had the most liked content!

About Son_of_a_gun

  • Birthday 08/14/1980

Recent Profile Visitors

3,125 profile views

Son_of_a_gun's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post

Recent Badges

11.2k

Reputation

  1. Nisam ja bio nesretan zbog toga, dapače, nego me je pojela blamčina u njegovo ime a osjetio sam i izvjesnu nelagodu u donjem dijelu prepona u vidu bola u testisima. Nego je cijela konferencija bila neki cringe, osim što je Željko potpisao i što i dalje ima istu želju i žar za radom (što je na kraju i najvažnije, jelte), sve ostalo je bilo jedan tužni performans čovjeka kojem su jaja u procjepu a koji pritom, čini se, nije nimalo ni nesretan ni zabrinut zbog toga nego još nas ubjeđuje da mu je super, i da je sve super i samo još kad bi mi shvatili da je i nama super sve bi bilo super… Što bi rekao Sliniša Najmanji u Srbiji se danas mnogo bolje živi iako to ljudi ne vide.
  2. Ugovor na dvije godine, Ostoja pojačao dupeljub na max, ne može predsjednika u oči da pogleda zbog nas, cringe priča sa Telekomom… I tako. Mislim sretan sam, nema šta.
  3. Ima li negdje prenos konferencije, zna li se šta?
  4. I ja bih mrzio čovjeka zbog kog će me jahati po Terazijama, opušteno. 🙂
  5. Ostoyah najavio vanredni konf danas. Ako ne bude ono što svi vjerovatno mislimo da jeste neće mi biti teško da sjedem u auto i da mu odem tamo da ga nabodem glavom. Bosanskom.
  6. Ma Vanja 99,9%. Ne znam kakav ugovor ima Goss, od ostalih mi ništa ne pada na pamet.
  7. Sviđa se Željku Obradoviću kao dokaz za ništa. I meni se sviđa tako da to je to izgleda.
  8. Subjektivni osjećaj Smailagić +/- -15.
  9. Baš baš dobar početak. Ovakav Smith nam je falio u EL.
  10. Ne očajavajte, nema šta da se vidi. 😁
  11. Neko mora biti najbolji jbg. Po meni najbolji cost to result ima Žalgiris, mali budžet a uvijek su tu negdje oko plej ofa. Barcokas ne može u tu priču, davno je prošlo vrijeme kad je on vodio drugi ešalon grčkih klubova, sad je to neka sasvim druga ekonomska klasa. A i gdje mu je taj result, lik je uzeo jednu titulu u starom formatu Evrolige, posle toga ćorak. Ja shvatam da si razočaran, ali bez veze ovdje drvimo i trošimo vrijeme i živce. Bilo je šta je bilo, treba izvući pouke, krenuti dalje i učiniti sve da nam se ovo ne ponovi. This time next year… …ko će se ovog sjećati.
  12. Auh brate, kome sad treba reality check? 😁 Košarka se dosta promijenila otkad smo zadnji put trčali sa šampionima, nema više skok u napadu, krvava kolena i tako to. Na terenu smo isti kao i ostali, ponekad i gori. Ono što se nije promijenilo je tribina, i to je jedino što nas izdvaja od drugih. Valjda će se negdje povući linija, sad sam zamislio kako nas 15-20k gricka kokice, tapše na bolje akcije i viče defence i nije mi dobro nikako.
×
×
  • Create New...