jedibojan Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 12 minutes ago, realno *w said: Apsolutno se slažem da Vanji treba plej Projektovano je da to dogodine postane Yam... Bumo videli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 5 minutes ago, realno *w said: Interesantno je da se često može pročitati kako je Danilo dobro igrao u Monaku, a slabo u Partizanu. A u Monaku imao 7,5 ppg uz 45% šuta, a u KKPu 8,5 ppg uz 55% šuta. Jeste trenutno u kanalu, ali i prošle godine je to bilo jedna dobra, bar 3-4 slabe i tako u krug. Nema sta, iznenadila me ova statistika. U secanju mi je da je bolje odigrao sezonu. Mozda je do toga sto je imao odlican start sezone, pa kasnije igrao slabije. A mozda i do toga sto je ovde na oku i svaka partija se analizira, dok tamo ne primetis da je imao dve utakmice bez poena, ali zapadne za oko kad ubaci 15ak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Ocekivao sam od Đuše da, u najmanju ruku, bude upgrade nad Dalasom. Za sada se to ne desava. Sta vise, sve cesce ih snalazi ista sudbina (poliranje klupe). S tim da Dalas ima brzinu u ulaz, a Danilo bogato evropsko iskustvo. Pracka im je tu negde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Dalas Mur je bolji igrač od Anđušića.On nije gubio lopte i imao je najmanje brain fart-ova prošle godine.Željko ga nije voleo jer s njim nije mogao sve da preuzima, uvek je bio mismatch na njemu inače je Dalas Mur skroz ok igrač kad nije na lancu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Igrom slučaja znam za koliko igra Vanja u Baskoniji i mislim da bi se iznenadili koliko su to neveliki novci. Za dvije godine tamo dobija dosta manje nego što najskuplji stranci imaju godišnje u Partizanu. Aleksa prima više od njega u svojoj drugoj godini ugovora. Ok, pretpostavljam da će ta cifra ići gore kad bude potpisivao novi ugovor, ali opet je to daleko od para koje u Zvezdi imaju ili su imali Nedović ili Kalinić ako ćemo uzimati u obzir samo domaće igrače na ovim prostorima. Bitno je da ti znas koliko ima Aleksa i nasi "najskuplji" stranci. Pretpostavljam da je i to igrom slucaja?Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Srećna Nova godina komšije! Da ste mi pre svega zdravi! Želim vam puno uspeha (sem protiv nas ). Živeli! 🍻 3 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Nista, my dawgz, neka nam je svima srecna Nova! Pozeleo bih od Djedmraza da se sve moje prognoze i procene glede KKP i Sunsa pokazu kratkovidim i neosnovanim, a ja na kraju sezone ispadnem obican pretenciozni kreten. Svim clanovima foruma, bez obzira na boju, zelim zdravlje i ljubav (mnogo ljubavi, toga nikad dosta) i da ubijemo tu mrznju u sebi - nemamo niti vremena niti luksuza u ovim nasim odvec kratkim zemaljskim storijama da je zalivamo. Uz zelje da i ovaj, a i svi drugi topici ostanu inkluzivna mesta i poligoni za kvalitetnu i otvorenu diskusiju, uz zelju za forumom bez ograda i torova, dizem casu za sve nas! Ziveli! 20 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Sve najbolje braćo i da sljedeća godina bude ispunjena srećom i zadovoljstvom, i na ličnom i na klupskom nivou. ❤️ 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Drugari, braco, saborci, zelim vam puno zdravlja i srece u Novoj godini, da vam se ostvare sve zelje na privatnom i poslovnom planu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Sve najbolje na privatnom planu, a za sport i naš kk se ne brinite. I večeras se ozbiljno radi na povratku trofeja EL u naše vitrine... 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Komsije sve najbolje vam zelim,puno sreca,zdravlja i ljubavi samo bez trofeja😛 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Drugari, kolege, pioniri svima sve najlepše i najbolje i da se još dugo nerviramo oko Partizana jer u sprtonom to nije Partizan... Živeli! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Ajd pa da osvojimo nešto ovo godine, a da nije (samo) Kup Srbije ili KLS... U zdravlje! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Braćo sa druge strane brda. Neka vam je srećna Nova Godina, želim vam da uživate u igrama vašeg kluba i da zajedno prođemo u top 8, a da mi barem budemo jednu poziciju ispred pa da se nađemo na tom F4 zajedno i da Srbiju učinimo ponosnom. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Ma fak Nova, trening je u deset... Ne interesuje me ko je mamuran, ko nije. 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 godina godina srećna nova godina 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Partizanovci, nek nam je srećna! Sve što bih poželeo sebi, želim i vama i vašim porodicama. Partizanu želim uspešnu godinu, igračima dobrog zdravlja, Želimiru tonu živaca i evro-titulu! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Kevin Panter: Znam da iznerviram Obradovića, ali ume i on mene 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 1 hour ago, Instinkt said: Partizanovci, nek nam je srećna! Sve što bih poželeo sebi, želim i vama i vašim porodicama. Partizanu želim uspešnu godinu, igračima dobrog zdravlja, Želimiru tonu živaca i evro-titulu! Procitao sam novaca umesto zivaca. 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Kolege Partizanovci, želim vam puno uspeha i sreće kako na ličnom tako i na profesionalnom planu. Budite mi zdravi, nasmejani i voljeni. Srećna nova godina. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Sretna nova braco grobari 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
madafaka73 Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Crno-beloj familiji sve najbolje u Novoj godini, zdravlje da vas služi i da podelimo mnogo epskih bitaka u 2023. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 2 hours ago, Ne sam Safete said: Kevin Panter: Znam da iznerviram Obradovića, ali ume i on mene Nie zdravo nerviranje Justsayin' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 (edited) Srecna vam Nova godina!Da ste mi zivi i zdravi! Edited January 1, 2023 by Don Dusko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Srecna Nova! Da ste mi zivi i zdravi! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts