goofy Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 (edited) Ide Kevin u Kaunas prugom u Kaunas prugom, ide Kevin ide Kevin sa Danteom drugom sa Danteom drugom, ide Kevin Na terenu borbeno išla tekma jebeno al' u tekmi Lesor plodi pa Partizan vodi Nemoj Dante da ostavljaš druga da ostavljaš druga, nemoj Dante dugačka je za Kaunas pruga za Kaunas pruga, dugačka je Na terenu borbeno išla tekma jebeno al' u tekmi Lesor plodi pa Partizan vodi Edited March 24, 2023 by goofy 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 15 minutes ago, Instinkt said: Slušam ovaj intervju mlađanog Tegeltije sa Matijom; njemu i dalje niko nije javio da je Žo bio kapiten Partizana.. Žofri je bio VD, dok je Gagi bio povređen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 4 minutes ago, pendulum said: Žofri je bio VD, dok je Gagi bio povređen. Imenovan je kapitenom, jer je Gandra završio sezonu. Znači, bio je kapiten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 (edited) OK, to su sad tehnikalije, kako gledaš na stvari. Žo je bio zamenik kapitena i postavljen je zvanično za kapitena kad je Gagi završio sezonu. Poenta je da ne bi bio kapiten da se Gagi nije povredio. Panteru je od samog početka ukazana ta čast. Dakle, bio je prvi izbor. Edited March 24, 2023 by pendulum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Izglednije mi je da je Tegi Jr. zaboravio na Zofrija nego da je bio faktualantm. A realno, nije ni bitno. Dugo nisam iscekivao neku utakmicu kao ovu veceras. Danima sam planirao i namestao tako da je danasnji workload minimalan, sada jos samo pregoreti ovih 4-5 sati. Jasni su takmicarski motivi, pritom dolazi ekipa koja u poslednjih 20 utakmica ima 19 pobeda i igra najbolju kosarku u Evropi. Ipak, ja im i dalje pamtim onu utakmicu i onu sezonu, tako da ima extra kajmaka za pokupiti u slucaju pobede. Eeedemo! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 @pendulum Istina, ali to ne menja činjenicu da KP nije prvi strani kapiten KKP. Ako je već neko imao tu čast pre njega, manje bitno koje su okolnosti dovele do toga, informacija koju je izneo nije tačna; te on kao deo medijskog tima koji prezentuje između ostalog i istoriju kluba javnosti, mora biti edukovan o istoj pre nego što izađe sa netačnim podacima. A nije da mu je to prvi gaf 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Ma slažem se, biće da je ovo što @kendrick kaže. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Pa komšije srećno večeras😎 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 2 minutes ago, Decembarski said: Pa komšije srećno večeras😎 I tebi sto udje da te ispuni sreca ako pobedimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 1 hour ago, Alex_Serbia said: Sve bih dao da sam tamo, u Areni navijamo, Ali pos'o ne da mira, a ne moze da se bira, Ako moze jedna sjajna, da Partizan bude pravi, Znaju oni sta ih ceka, puca Kevin izdaleka, Ono sto bi doprinelo mojoj bednoj sreci, Partizane Partizane, iz minusa ne kreci, Pamet sad u glavu, odbrana na max Drugucije ne moze, protiv ovih ljaks. Ne znam da li si prepevao nesto postojece ali meni ovo tako lici na nesto sto bi super islo uz ritam Discipline Kicme. Eventualno Obojeni Program... Da probam ja (nije potrebno mnogo prepevavanja): Hajde, hajde, sad pogodi U Kaunas mene vodi Sta to mojoj dusi godi Kakva igra je u modi Kos za kosem, mene vodi Taj kos mojoj dusi godi Zauvek kod mene bice Crno, belo u modi Crno u modi Belo u modi Crno u modi Belo u modi Sta je ovo, sto ja zelim Sta ja hocu bicem celim Sta to crno cini belim Cemu uvek se veselim 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 11 minutes ago, Kooineeperk said: Ne znam da li si prepevao nesto postojece ali meni ovo tako lici na nesto sto bi super islo uz ritam Discipline Kicme. Eventualno Obojeni Program... Da probam ja (nije potrebno mnogo prepevavanja): Hajde, hajde, sad pogodi U Kaunas mene vodi Sta to mojoj dusi godi Kakva igra je u modi Kos za kosem, mene vodi Taj kos mojoj dusi godi Zauvek kod mene bice Crno, belo u modi Crno u modi Belo u modi Crno u modi Belo u modi Sta je ovo, sto ja zelim Sta ja hocu bicem celim Sta to crno cini belim Cemu uvek se veselim Je l` znas onu crno-belu varijantu Crne kose - za drustvo sa teme, da se pripreme za veceras... Ne brini za placanje... Dajem i fiskalni racun, obecavam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 4 hours ago, mfmilan said: Ima li neka dobra photoshop duša da unbluruje Žoca, pa da tetoviram ovo. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Dobra fotka za najavu neke Game of Zones epizode, Željko u ulozi Night King-a, iliti Grega Popoviča. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Mnogo skupa fotka 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Preko 75.000 ljudi će u narednih 8 dana proći kroz Arenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 (edited) 1 hour ago, Kooineeperk said: Ne znam da li si prepevao nesto postojece ali meni ovo tako lici na nesto sto bi super islo uz ritam Discipline Kicme. Eventualno Obojeni Program... Da probam ja (nije potrebno mnogo prepevavanja): Hajde, hajde, sad pogodi U Kaunas mene vodi Sta to mojoj dusi godi Kakva igra je u modi Kos za kosem, mene vodi Taj kos mojoj dusi godi Zauvek kod mene bice Crno, belo u modi Crno u modi Belo u modi Crno u modi Belo u modi Sta je ovo, sto ja zelim Sta ja hocu bicem celim Sta to crno cini belim Cemu uvek se veselim Posto je ovo ocito zarazno, nemoj da bi se nasalio pa doneo ovo sa pesmama na nas topik. Edited March 24, 2023 by Clash 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 32 minutes ago, Clash said: Posto je ovo ocito zarazno, nemoj da bi se nasalio pa doneo ovo sa pesmama na nas topik. Što, baš bi vam legla Zagrmi Facu vojvoda Ubacujte trojke Cigani! 😂 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 33 minutes ago, Clash said: Posto je ovo ocito zarazno, nemoj da bi se nasalio pa doneo ovo sa pesmama na nas topik. Jok brt, mi samo u desetercu, uz gusle. 😉 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 44 minutes ago, Clash said: Posto je ovo ocito zarazno, nemoj da bi se nasalio pa doneo ovo sa pesmama na nas topik. Realno msm da bi ti bacao baš dobre rime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 31 minutes ago, Kooineeperk said: Jok brt, mi samo u desetercu, uz gusle. 😉 Izvol`te instrumenat, pa pocnite. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 nešto kao: - vidi gnjurca, voda mu do kolena - a gde je tu rima? - kad bude plima, biće i rima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 5 minutes ago, goofy said: nešto kao: - vidi gnjurca, voda mu do kolena - a gde je tu rima? - kad bude plima, biće i rima Od kako je potonuo Freestyler primecuje se pomak u Smajlijevoj igri, just sain`. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Još jednom spavamo i utakmica protiv Olimpijakosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Brate, nismo svi Metuzalemi da dremkamo posle ručka. [emoji16] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Za razliku od Kupija, ja nakon prepodnevne nastave ne mogu da zadremam, zagrevam se uz: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts