Čvarkov Posted April 3 Posted April 3 On 4/3/2025 at 4:34 PM, Stiletto said: @Čvarkov https://n1info.rs/vesti/um-omogucila-gledaocima-iz-inostranstva-da-prate-nase-programe-link-za-uzivo-gledanje/ Expand Hvala. Ide link odmah u omiljene.
Stiletto Posted April 3 Posted April 3 On 4/3/2025 at 4:38 PM, Čvarkov said: Hvala. Ide link odmah u omiljene. Expand Samo prvo proveri da li radi, ja ne mogu iz Srbije.
Čvarkov Posted April 3 Posted April 3 Proverio, šljaka. Proširiću prijateljima u dijaspori, moramo da se borimo protiv zla na svaki mogući način.
Markoss Posted April 3 Posted April 3 Pakleno koliko je Loncar los. Mora da mu se skrene paznja da u komentarisanju nema dahtanja i mrmljanja, vec da kad krene nesto da kaze, to treba da bude smisleno i duze od tri reci. Na sve to, u zilion navrata je upao Radojevicu u rec. 9
СтелаРоса Posted April 3 Posted April 3 On 4/3/2025 at 6:33 PM, Markoss said: Pakleno koliko je Loncar los. Mora da mu se skrene paznja da u komentarisanju nema dahtanja i mrmljanja, vec da kad krene nesto da kaze, to treba da bude smisleno i duze od tri reci. Na sve to, u zilion navrata je upao Radojevicu u rec. Expand On treba da bude samo konsultant, a ne rame uz rame sa Radojevicem. Tj najbolje bi bilo da uopste nije tu, ali kad vec jeste barem nek ne smeta coveku.
Chaos Is Me Posted April 3 Posted April 3 Jel ovo Lončar uz Radojevića? Kao direktno sa šipke da je sišao. Onaj Vlahović naspram njega navija za Zvezdu. 2 1
mr clutch Posted April 3 Posted April 3 Loncar propo. Dok je bio konsultant za vreme reprezentativnih akcija je bio odlican. Takodje sam ga zakacio na spanskim strimovima za nba pre jedno desetak godina i tad je ostavio bas impresivan utisak na mene. Bio je first tier goatova komentasrisanja, sto je verovatno zbog mog skromnog telenovelskog spanskog. 1
NMX Posted April 3 Posted April 3 Radojevic sasvim ok. Loncar Zvuci kao pijani huligan. E sad, jedno vreme je isla prica (iz solidnih izvora) da je bio jako bolestan (zivotno ugrozavajuce stanje) i da je oporavak dugo trajao, pa moguce da je i to ostavilo tragove na nekad sasvim solidno komentarisanje.
Kosjan Willavić Posted April 3 Posted April 3 On 4/3/2025 at 7:11 PM, Chaos Is Me said: Jel ovo Lončar uz Radojevića? Kao direktno sa šipke da je sišao. Onaj Vlahović naspram njega navija za Zvezdu. Expand Jedini izazivac po krindzu nenadmasnom titanu Kuzmi 1
deez nuts. Posted April 3 Posted April 3 On 4/3/2025 at 7:32 PM, Kosjan Willavić said: Jedini izazivac po krindzu nenadmasnom titanu Kuzmi Expand Kuzma je bar odbio sns zgadiju.
Markoss Posted April 3 Posted April 3 (edited) On 4/3/2025 at 7:11 PM, Chaos Is Me said: Jel ovo Lončar uz Radojevića? Kao direktno sa šipke da je sišao. Onaj Vlahović naspram njega navija za Zvezdu. Expand I mozda najjace od svega - covek uopste nije skapirao neke elementarne stvari koje ne mora niko da ti objasnjava, vec ti budu jasne ako si u zivotu odgledao jednu utakmicu. Mislim jasno ti je da ako prenosis utakmicu - ne mumlas; kada govoris potrudis se da to bude par recenica, a dve reci; ne upadas u rec kolegi (dogovorite se da imate neku signalizaciju kad ce ko da govori); trudis se da imas intonaciju, a ne da se malo deres, pa malo tiho pricas (nevezano za tok utakmice, koseve itd); ne postavljas pitanja kolegi komentatoru, ako nesto ne kapiras i najvaznije od svega - ne caskas sa samim sobom. Ne mogu da verujem sta cu da napisem, ali ovaj je gori od Kuzme koji je samo nadobudni smarac. Ovo je next level. Edited April 3 by Markoss
Molina23 Posted April 3 Posted April 3 Bezzze je prozivati Srkija Radojevića, čovek je teški partizanovac pukne ga emocija/depra kad je bitno i to je skroz okej. Isto kao Plavšića u suprotnom smeru. Elem, ko god je malo slušao podkaste sa Vujakom, vrlo precizno i sa dosta poštovanja priča o Zvezdi već dosta dugo. Ako se mene pita baš pogrešna meta. 7 2
No name Posted April 3 Posted April 3 Radojević sasvim ok. Korektan prenos, za razliku od onog drekavca vlahovica, koji samo na viku i buku radi, dok sa druge strane ne poznaje košarku. Loncar nema veze sa komentarisanjem, ni ti može to da radi. Bolje da je ostao konsultant u studiju pre utakmice, nego ovo sad . Ovo na sve lici samo ne na normalno komentarisanje pred milionskim auditorijumom. Edin i Radojević bi bili ok dvojac za komentarisanje, I recimo Kole -Cakovic...neki miks da se napravi, ali tu je verovatno teška priča pošto su Edin i Kole nerazdvojni.
mister-no Posted April 3 Posted April 3 Ja ne znam ali meni je ovo pravo osveženje u odnosu na SK.. I to teška srca kažem. Juče Fener- Barsa i sad sam vraćao Monako - Pao isto. Dobro Edin i Kole su već maheri i tu nisam ni očekivao ništa drugo. Ovaj Partizanov meč je profesionalnije prenošen od svakog kog sam gledao u EL ove sezone. Bogami kompletan ugođaj, ja sam prezadovoljan. 2 1
NMX Posted April 3 Posted April 3 Vece cemo zavrsiti sa ludim Zeljkom koji lajv 8 minuta pred kraj pocinje sa NE IGRA SE U PIREJU PA DA BUDE GOTOVO PRE 10 MINUTA😍 6
Chaos Is Me Posted April 3 Posted April 3 Caković svršio u kabini na Carsena. Meni je čak donekle simpatičan, mnogo se loži onako detinje. 2 1
mister-no Posted April 3 Posted April 3 Meni je isto ok i ovaj prenos Makabija. Teško je bez atmosfere ovakve utakmice gledati , ranije na sk sam se uspavljivao... Ovo je ok skroz. 2
Manu Posted April 3 Posted April 3 Što se Lončara tiče - jedan fun fact. Čovek je pre 3 ili 4 godine, bio sportski direktor Radničkog iz Kragujevca dok su igrali B ligu. Tokom sezone je uspeo 6 puta da bude isteran iz prvog reda, a klub je platio rekordne kazne tokom sezone zbog njegovih pretnji sudijama. 7 1
Geronimo Posted April 3 Posted April 3 "smradojevic" je bas nepotrebno i bedno... Ne pricamo o Tegeltiji, Andjusu ili slicnom teletabisu... Jedan od najpotkovanijih kosarkaskih novinara u nas, pa nek je i 1000 puta Partizanovac. 17 2
DameTime Posted April 3 Posted April 3 Bukvalno, Radojević će biti najmanji problem prenosa na Areni. Ponoviću, njegov podcast sa Vujakom je nešto trenutno najkvalitetnije na toj sceni, pri čemu ga nisam čula da o Zvezdi priča sa omalovažavanjem ili šta mu se već zamera. 8
Mile1 Posted April 3 Posted April 3 On 4/3/2025 at 9:25 PM, Geronimo said: "smradojevic" je bas nepotrebno i bedno... Ne pricamo o Tegeltiji, Andjusu ili slicnom teletabisu... Jedan od najpotkovanijih kosarkaskih novinara u nas, pa nek je i 1000 puta Partizanovac. Expand Malo prefinjeniji Vlahovic u globalu sipkas kao Kovacic. Iritira do bola
gggggggg Posted April 3 Posted April 3 On 4/3/2025 at 9:25 PM, Geronimo said: "smradojevic" je bas nepotrebno i bedno... Ne pricamo o Tegeltiji, Andjusu ili slicnom teletabisu... Jedan od najpotkovanijih kosarkaskih novinara u nas, pa nek je i 1000 puta Partizanovac. Expand samo pogledas ko to koristi i sve ce ti kazti 1
Recommended Posts