Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pakleno koliko je Loncar los. Mora da mu se skrene paznja da u komentarisanju nema dahtanja i mrmljanja, vec da kad krene nesto da kaze, to treba da bude smisleno i duze od tri reci. Na sve to, u zilion navrata je upao Radojevicu u rec. 

• Like 9
Posted
  On 4/3/2025 at 6:33 PM, Markoss said:

Pakleno koliko je Loncar los. Mora da mu se skrene paznja da u komentarisanju nema dahtanja i mrmljanja, vec da kad krene nesto da kaze, to treba da bude smisleno i duze od tri reci. Na sve to, u zilion navrata je upao Radojevicu u rec. 

Expand  

On treba da bude samo konsultant, a ne rame uz rame sa Radojevicem. Tj najbolje bi bilo da uopste nije tu, ali kad vec jeste barem nek ne smeta coveku.

Posted

Loncar propo.

Dok je bio konsultant za vreme reprezentativnih akcija je bio odlican. Takodje sam ga zakacio na spanskim strimovima za nba pre jedno desetak godina i tad je ostavio bas impresivan utisak na mene. Bio je first tier goatova komentasrisanja, sto je verovatno zbog mog skromnog telenovelskog spanskog.

• Like 1
Posted

Radojevic sasvim ok. 

Loncar :classic_ninja:

Zvuci kao pijani huligan.

E sad, jedno vreme je isla prica (iz solidnih izvora) da je bio jako bolestan (zivotno ugrozavajuce stanje) i da je oporavak dugo trajao, pa moguce da je i to ostavilo tragove na nekad sasvim solidno komentarisanje. 

Posted (edited)
  On 4/3/2025 at 7:11 PM, Chaos Is Me said:

Jel ovo Lončar uz Radojevića? Kao direktno sa šipke da je sišao. Onaj Vlahović naspram njega navija za Zvezdu.

Expand  

I mozda najjace od svega - covek uopste nije skapirao neke elementarne stvari koje ne mora niko da ti objasnjava, vec ti budu jasne ako si u zivotu odgledao jednu utakmicu.

Mislim jasno ti je da ako prenosis utakmicu - ne mumlas; kada govoris potrudis se da to bude par recenica, a dve reci; ne upadas u rec kolegi (dogovorite se da imate neku signalizaciju kad ce ko da govori); trudis se da imas intonaciju, a ne da se malo deres, pa malo tiho pricas (nevezano za tok utakmice, koseve itd); ne postavljas pitanja kolegi komentatoru, ako nesto ne kapiras i najvaznije od svega - ne caskas sa samim sobom. 

Ne mogu da verujem sta cu da napisem, ali ovaj je gori od Kuzme koji je samo nadobudni smarac. Ovo je next level. 

Edited by Markoss
Posted

Bezzze je prozivati Srkija Radojevića, čovek je teški partizanovac pukne ga emocija/depra kad je bitno i to je skroz okej. Isto kao Plavšića u suprotnom smeru.

Elem, ko god je malo slušao podkaste sa Vujakom, vrlo precizno i sa dosta poštovanja priča o Zvezdi već dosta dugo. Ako se mene pita baš pogrešna meta.

• Like 7
  • Thanks 2
Posted

Radojević sasvim ok. Korektan prenos, za razliku od onog drekavca vlahovica, koji samo na viku i buku radi, dok sa druge strane ne poznaje košarku.

Loncar nema veze sa komentarisanjem, ni ti može to da radi. Bolje da je ostao konsultant u studiju pre utakmice, nego ovo  sad . Ovo na sve lici samo ne na normalno komentarisanje pred milionskim auditorijumom.

Edin i Radojević bi bili ok dvojac za komentarisanje, I recimo Kole -Cakovic...neki miks da se napravi, ali tu je verovatno teška priča pošto su Edin i Kole nerazdvojni.

Posted

Ja ne znam ali meni je ovo pravo osveženje u odnosu na SK.. I to teška srca kažem.

Juče Fener- Barsa i sad sam vraćao Monako - Pao isto. Dobro Edin i Kole su već maheri i tu nisam ni očekivao ništa drugo. Ovaj Partizanov meč je profesionalnije prenošen od svakog kog sam gledao u EL ove sezone.

Bogami kompletan ugođaj, ja sam prezadovoljan.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Vece cemo zavrsiti sa ludim Zeljkom koji lajv 8 minuta pred kraj pocinje sa NE IGRA SE U PIREJU PA DA BUDE GOTOVO PRE 10 MINUTA😍

• Ha-ha 6
Posted

Što se Lončara tiče - jedan fun fact. Čovek je pre 3 ili 4 godine, bio sportski direktor Radničkog iz Kragujevca dok su igrali B ligu. Tokom sezone je uspeo 6 puta da bude isteran iz prvog reda, a klub je platio rekordne kazne tokom sezone zbog njegovih pretnji sudijama.

• Like 7
  • Ha-ha 1
Posted

"smradojevic" je bas nepotrebno i bedno... Ne pricamo o Tegeltiji, Andjusu ili slicnom teletabisu... Jedan od najpotkovanijih kosarkaskih novinara u nas, pa nek je i 1000 puta Partizanovac.

• Like 17
  • Thanks 2
Posted

Bukvalno, Radojević će biti najmanji problem prenosa na Areni. Ponoviću, njegov podcast sa Vujakom je nešto trenutno najkvalitetnije na toj sceni, pri čemu ga nisam čula da o Zvezdi priča sa omalovažavanjem ili šta mu se već zamera.

• Like 8
Posted
  On 4/3/2025 at 9:25 PM, Geronimo said:

"smradojevic" je bas nepotrebno i bedno... Ne pricamo o Tegeltiji, Andjusu ili slicnom teletabisu... Jedan od najpotkovanijih kosarkaskih novinara u nas, pa nek je i 1000 puta Partizanovac.

Expand  

Malo prefinjeniji Vlahovic u globalu sipkas kao Kovacic. Iritira do bola 

Posted
  On 4/3/2025 at 9:25 PM, Geronimo said:

Expand  

samo pogledas ko to koristi i sve ce ti kazti

• Love 1