vlaDixXx Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Dejan Vasiljevic 1996, 23 poena, tek sad je debitovao za Australiju, slican tip igraca kao Bili Beron,pa cak i Koncar, mogao je da igra za nas, ali nikoga nije briga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 On 8/29/2022 at 12:27 PM, Chaos Is Me said: Nemci bi narednih godina konačno mogli nešto više da urade. Imaju dosta dobrih, upotrebljivih i komplementarnih igrača sa Šruderom i Franz Wagnerom kao liderima. S time sto su ipak top-heavy. Osim sekaca, ne znam da li imaju ijednog kvalitetnog beka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 (edited) 1 hour ago, vlaDixXx said: Dejan Vasiljevic 1996, 23 poena, tek sad je debitovao za Australiju, slican tip igraca kao Bili Beron,pa cak i Koncar, mogao je da igra za nas, ali nikoga nije briga Da li zaista mislis da ljudi koji se bave kosarkom ne znaju za tog igraca a ti si ga sad otkrio i tebe je briga a nikog drugog nije? Nema gde da igra za nas. Na 2 ce Guduric i Nedovic. Marinkovic i Dobric kao alternative na toj poziciji su dokazaniji kao evroligaski igraci i provereniji u odnosu na njega koji jos uvek nije igrao ni Ek a kamoli El. I nije 1996 nego 1997. Raspitivali su se i Zvezda i Partizan oko njega. Mislim da ga veze jos godinu dana ugovora. Edited August 30, 2022 by 1945 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 5 minutes ago, vlaDixXx said: Dejan Vasiljevic 1996, 23 poena, tek sad je debitovao za Australiju, slican tip igraca kao Bili Beron,pa cak i Koncar, mogao je da igra za nas, ali nikoga nije briga Taj Vasiljević je igrao za Australiju u svim uzrastima mlađih kategorija, ne znam kako je to mogao da igra za nas. Inače se dovodio u vezu sa KKP u Duletovom poslednjem mandatu, ali ga Dule nije htio jer je undersized dvojka koja nikoga ne može da sačuva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 6 minutes ago, Horium said: S time sto su ipak top-heavy. Osim sekaca, ne znam da li imaju ijednog kvalitetnog beka. Nije to toliki problem jer su im visoki dobri šuteri i skoro svi mogu da igraju široko, maltene bi bim bilo važnije da imaju nekoliko vrhunskih defanzivaca na spoljnim pozicijama. Osim toga, mogu da se skrpe sa Weiller-Babbom, Loom, Obstom i Hollatzom, nije to ni toliko loše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 10 minutes ago, Beonegro said: Nije to toliki problem jer su im visoki dobri šuteri i skoro svi mogu da igraju široko, maltene bi bim bilo važnije da imaju nekoliko vrhunskih defanzivaca na spoljnim pozicijama. Osim toga, mogu da se skrpe sa Weiller-Babbom, Loom, Obstom i Hollatzom, nije to ni toliko loše. Nemci da su u punom sastavu mogli bi do medalje. Ovako tesko, ali vreme radi za njih jer ne ocekujem pad, vec da se podizu. Svakako su od ekipa koje mogu svakog dobiti, ali i izgubiti. Tu bih stavio i Hrvate. Posebno u mecevima na ispadanje mogu biti nezgodni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 https://www.eurohoops.net/en/eurobasket/1382840/fran-guerra-and-juan-nunez-are-the-last-cuts-for-spain/ Reklo bi se da Spanci odavno nisu imali tanju ekipu na nekom prvenstvu. Izgleda da smena generacija nije najsjajnije odradjena kod njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 1 hour ago, Horium said: S time sto su ipak top-heavy. Osim sekaca, ne znam da li imaju ijednog kvalitetnog beka. Weiller Babb je odlican defanzivac, Obst je odlican suter za 3, Lo moze da povede 2nd unit solidno jer ume da udje u seriju kad mu se da sloboda. Nije top kvalitet, ali je daleko od loseg. Franz takodje igra spolja, nije bek, krilo je ali ucestvuje u napadu dosta. Neugodna ekipa svakako. Ono sto nikako ne mogu da svarim su imbecilno formirane grupe, gde su Slo, Ltu, Fra i Ger u jednoj grupi, a mi cemo da hvatamo zjale i u grupi i u 1/8f da bismo onda mogli da odigramo potencijalno samo jednu jaku utakmicu u 1/4f i pravac kuca. Naravno nadamo se da nece biti taj scenario, ali glupost totalna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 1 hour ago, Gudura said: https://www.eurohoops.net/en/eurobasket/1382840/fran-guerra-and-juan-nunez-are-the-last-cuts-for-spain/ Reklo bi se da Spanci odavno nisu imali tanju ekipu na nekom prvenstvu. Izgleda da smena generacija nije najsjajnije odradjena kod njih Ja i dalje mislim da će se ovi pobiti sa Turskom za prvo mjesto u grupi. Da se Ljulj nije povrijedio, rekao bih da će biti prvi, ovako će nedostajati njegova rutina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Finska je prva od evropskih reprezentacija izborila plasman na SP 2023. Svaka cast, bez naturalizovanih igraca, 7 uzastopnih pobeda, sve pobede u ovoj godini i prvi put u istoriji izboren plasman na svetsku smotru kroz kvalifikacije (2014. su dobili WC). Osim njih, tu su i Novi Zeland, Liban, Obala Slonovace, Japan i Filipini. Sansu za veliki uspeh imaju jos i Urugvaj (poslednji put igrali pre 25 godina), Cape Verde (rodna zemlja Valtera Tavaresa), Kazahstan, Juzni Sudan, Belgija i Island. SP je uvek bilo zanimljivo zbog te sarenolikosti, ali bi Evropa stvarno morala da ima vise mesta od ovih 12. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Danas dve poslastice 😍 17:15: Slovenia - Lithuania 20:30 France - Germany Tajming svih danasnjih tekmi: https://www.fiba.basketball/eurobasket/2022/games 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 2 hours ago, Kenozoik said: Danas dve poslastice 😍 17:15: Slovenia - Lithuania 20:30 France - Germany Tajming svih danasnjih tekmi: https://www.fiba.basketball/eurobasket/2022/games Vidim ja da cu danas da izadjem ranije sa posla 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Ja vec jesam 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 32 minutes ago, Horium said: Vidim ja da cu danas da izadjem ranije sa posla 😃 12 minutes ago, Kenozoik said: Ja vec jesam 😄 Blago vama! 😭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 6 minutes ago, DameTime said: Blago vama! 😭 Ja javio sabajle da do ponedeljka ne dolazim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Ja ne znam gde vi ljudi radite. 😆 Mada moram da kažem ja sam se danas vratila sa mini-godišnjeg, nisam uspela da ga uklopim sa EP pa sam morala da uzmem ranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 https://telesport.telegram.hr/analize/nba-eurobasket/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 '...Tobey je napadački vrlo zahvalan centar jer može rollati ili popati...' Propo hrvatski novogovor 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Litvanci igraju odlično,ali kad god pogledam rezultat gube 4,5 razlike. Slovenci ubijaju sa kontrama i ukoliko Litvanija nadje nacin da zaustavi tranziciju imaće fine sanse za pobedu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Crna Gora baš ozbiljno namučila Turke, čak su zaslužili pobedu, uplašili su se na kraju. Turska vrlo neubedljiva i bez neke ozbiljne organizacije. CG centri izdominirali Šanlija i Šenguna. Bosna dobila na kvalitet i ozbiljno loženje i borbenost. Litvanija Slovenija je bila poslastica. Slovenci se baš muče , nikako im nije odgovarala ova fizička igra koju forsira Litvanija, ubili su ih Litvanci u skoku. Kuzminkas come to Red Star broj, sve je radio na terenu. Mnogo izgubljenih lopti Litvanaca. Slovenija nije impresionirala, ali tek je početak. Start prvenstva obećava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Francuska krš od ekipe, nema hemije, nema vođe na terenu, baš tužno na šta liče. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Mozda da se i ova tema zakljuca do okoncanja EP? @Don Radonja @uvrnuto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Tema je opet otključana, EP je prošlo. Jeremy Sochan koga su Spursi letos izabrali kao devetog pika će igrati za reprezentaciju Poljske, on ima neke korene iz te države. Mislim nemam pojma kakav će igrač biti al ne može biti gori od Sokolowskog i onog brata što baca pravolinijske strele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 17 minutes ago, Chaos Is Me said: Jeremy Sochan koga su Spursi letos izabrali kao devetog pika će igrati za reprezentaciju Poljske, on ima neke korene iz te države Majka mu je Poljakinja koja je igrala košarku, otišla na univerzitet u US i tamo ostala trudna sa random likom (mislim da Jeremy nikada nije živio sa biološkim ocem) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budžak Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 mamu mu jebem, je l se naši preko krešu s nekim ko nije naš, pa da da izaberu da igraju za nas sa nekog xy univerziteta, sad kad je poljaka otišlo na milione preko, biće brdo ovakvih slučajeva, napuniće reprezentaciju, možda, di je naša dijaspora, di su naši novci... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts