Jump to content
Vox92.net Forum

uvrnuto

Members
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

113 Excellent

Recent Profile Visitors

132 profile views
 1. Naleteo na te likove dok sam šetao Ankarom sa drugaricom i devojkom i predložim im da uzmemo sladoled, da vidimo uživo to, misleći da znaju šta je u pitanju. Kad ono međutim... 😄 Tek je onda fora, lik ih zajebavao za sve pare, a njima ništa nije jasno. Žao mi što nisam snimao.
 2. Bogami, Novica trenira, kad nabije kondiciju za 5 minuta tamo u februaru, nećemo znati koga na 4. Edit: zapucao mi fon, pa sam objavio 3 ista posta. Nadam se da sam sad hajdovao i za vas, ne samo za sebe. Ne znam kako funkcioniše.
 3. Kaže Tegeltija da je Pecarski dobio raskid. A nešto je sav zagonetan ovih dana, pominje još neki odlazak. Usraću se od njega. Edit: pominje odlazak S. Jankovića
 4. Meni se nekad činilo da to namerno radi, da se predstavi kao neko ko daje milion posto sebe, blabla. Takođe sa onim njegovim mlataranjima rukama posle faula, kao da ga je buldožer udario, on kao podnosi žrtvu i tako. Ne znam ni kako da vam objasnim.
 5. Bio sam skoro u Kardifu, galebovi tamo prave šou program. Razbacali su smeće po celom gradu, kenjaju, pa ispuštaju one njihove krike, prave ogromnu buku. Tipa treba 3, 4 čoveka da poprave klimu. Jedan popravlja, a dvojica, trojica ga brane od galebova. Ludilo. 😄 Pazi ovo: https://www.theguardian.com/uk-news/2019/jul/22/seagull-carries-away-dog-from-garden-devon
 6. Što mi uopšte pričamo o Birčeviću? 😄
 7. Ladno su skinuli sa yt snimak kad se Bobi i Gagara dobacuju preko celog terena. Ako neko ima negde sačuvano bilo bi ekstra da okači na internet.
 8. Po ovoj slici Jaramaz ostaje. Biće dobrih provera.
 9. uvrnuto

  Odbojka

  Kao što rekoh, Boba Kovač je novi selektor. Biće tu sad za EP i evropske kvalifikacije za OI, a posle toga će razgovarati o nastavku saradnje. Najbolji izbor, srećno!
 10. https://www.sportskacentrala.com/2019/08/18/mega-pobedila-vicesampiona-ncaa-lige/ Ne znam je l' bilo već. Uroš 20 poena, 6/7 3pts. Valjda je ovo adekvatan topik za njega.
 11. uvrnuto

  Odbojka

  Mislim da će Boba Kovač biti. Sa Nikolom je problem bio verovatno i zbog sukoba Vanje i Gajića, a bilo je i loših odnosa sa nekim igračima.
 12. Nek' je sa srećom i neka se pazi večeras, pojačane su kontrole
×
×
 • Create New...