Jump to content

uvrnuto

Moderators
 • Content Count

  813
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

uvrnuto last won the day on August 23 2020

uvrnuto had the most liked content!

Community Reputation

1,413 Excellent

Recent Profile Visitors

6,094 profile views
 1. Stavite šlemove!!! https://www.instagram.com/p/CRuEmyABRbP/?utm_medium=copy_link Božo Đumić u Gajdobri!
 2. Ja bih i išao, ali drugar čisto sumnjam. Da, sad gledam, može ok da se nađe smeštaj, a najbliže i najlakše je doći.
 3. Je l' ima neko preporuku gde otići last minute na more kolima? Iz Novog Sada
 4. Kad je Željko predstavljen rečeno je da će ubrzo biti informacija o sezonskim i da što pre mora da se napravi plan. Pogotovo zbog prethodne sezone i eventualnih problema i u narednoj zbog korone. Kao da mi je u glavi da je rečeno da će do kraja meseca izaći obaveštenje za sezonske. http://kkpartizan.rs/sr/vest/2585/tvoj-partizan-u-novom-ambijentu Jula, jula. Verovatno zbog organizacije.
 5. uvrnuto

  Novi Sad

  Skoro je bilo u kafani na košarci o vicevima, ali ovaj je novosadski, pa evo ovde Šta kaže prosečan Novosađanin kad ga pitaju šta misli o Ledenoj šumi u Dunavskom parku? Ma lijepo je, brate mili, al pregrad'lo park cijeli, ne mereš proć'. 😄 I evo jedan novasacki mim.
 6. Jeste jeli 'leba masti i paprike? Skoro sam pričao kolegama kako sam odrastao uz to i paradajz na Dunavu, pa im bilo gadno. 😄 I je l' postoji nešto što mislite da jedete na "čudan" način. Npr. moj tetak jede evrokrem sa margarinom. Mislim, namaže na hleba.
 7. - Mama, mama, mama, šta ima slatko da se jede? - Ima slatkog kupusa
 8. Ja se samo sećam da nisam voleo tikvice kad sam bio mali, pa keva kaže da je napravila pitu s krompirom kako bi me zeznula. Sad ih obožavam. A inače sam mislio da ne postoji ništa što ne volim da jedem, a onda sam probao korijander(bar neku veću količinu)... 😄 U Britaniji ga dosta koriste.
 9. Jeste li bili nekad u nekim coworking prostorima? Ali tipa kuće, imanja, kampovi, gde može da se i noći, jede... Raspitivao sam se za Mokrin house i cena je 7000 noć + 3000 korišćenje radnog prostora, sa klopom. Meni to nešto puno. Mislim, ok, sve ima svoju cenu, ali pojedincu ne vidim kako se "isplati", osim da ti firma plati ili tako nešto.
 10. uvrnuto

  Novi Sad

  Inače, kad sam išao sad na Hvar, drugar nam pustio epizodu Kamberizma o Hvaru kako bismo čuli možda nešto korisno. To je yt kanal koji vodi lik, Kamber, koji posećuje hrvatska ostrva i gradove, kao i gradove u regionu. Pa tako naleteh i na epizode o Novom Sadu. Jako lepi kadrovi snimani dronom. Čućete štogod lepo, videti poznate Novosađane i videti kako čovek uživa u Novom Sadu.
 11. uvrnuto

  Novi Sad

  Inače je vlasnik muzeja osnivač i oldtimer kluba, tako da ima i nekoliko oldtimer-a u garaži, a baš danas su okačili da su dobili prinovu:
 12. uvrnuto

  Novi Sad

  https://www.facebook.com/Udruženje-Istorijski-muzej-Jugoslavije-153353455458145/ Preporuka za Novosađane i one koji dolaze u NS da obiđu ovaj simpatični privatni muzej. Čovek se uglavnom bavi skupljanjem ambalaže iz vremena stare Jugoslavije, pa verujem da će pogotovo starijim forumašima biti zanimljivo da vide neke proizvode opet.
 13. Partizan na Istanball kupu. 11. septembra protiv Monaka. Drugo polufinale Fener - Uniks. Sutradan za prvo i treće mesto. Ko će dočekati. Ajmo crno-beli oooo!!!
 14. uvrnuto

  ABA liga

  Žugić u Ulmu. P.S. ako sam dobro razumeo post. 😄
×
×
 • Create New...