Jump to content

uvrnuto

Član foruma
 • Content Count

  518
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

uvrnuto last won the day on August 23

uvrnuto had the most liked content!

Community Reputation

1,004 Excellent

Recent Profile Visitors

1,811 profile views
 1. Može onlajn i dostava, samo zaboravih da pitam je l' ima i dostava za inostranstvo. Ali ako ti nije bitno možeš na neku domaću adresu. Piše sve na https://www.ticketline.rs/article/?aid=9732
 2. Sad razmišljam, kod nas bi taman nekih 30% hale bili sezonske, samo bi opet verovatno morao da se pravi neki razmak. Mada sam se toliko zaželeo kkp i košarke da bih gledao sa onih šina za kamere na plafonu Arene.
 3. Prošle godine sam sve obavio onlajn. Sutra za istu ekipu uzimam opet, pa javljam sve. Ne opada potražnja u mojoj ekipi. 🙂
 4. http://kkpartizan.rs/sr/vest/2830/partizan-ipak-puni-arenu-kartice-vera-i-vernost-u-prodaji-od-25-septembra Meni ovako nešto i palo na pamet. Da naprave kao neku karticu sa kojom ćeš moći kasnije da ostvaruješ neke povoljnosti, da l' u KKP šopu ili u budućnosti pri kupovini karta ili sezonskih.
 5. Na mrežama najavljuju nešto za 12č. Verovatno u vezi sa sezonskim kartama.
 6. Ljudi, pa mi za nedelju dana krećemo sa EK! 🥳 Baš je bez veze ovo bilo bez snimanja ili bar snimaka. Jesu to prijateljske, ali bar da vidimo otprilike našta to liči.
 7. A dobro, verovatno ima falinki, nisam se baš udubio, ali generalno su brzo napravili neko rešenje. Na kraju krajeva možda neće moći da se gleda nijedna utakmica, ali svakako treba ponuditi ljudima nešto.
 8. Ne treba tu ?!, naravno da se razmišlja o tome. Zvezda je napravila zanimljivu foru.
 9. https://www.instagram.com/p/CEgYsvaBDt5WG7-zi7HsRELFxRgVpl93kX5_fk0/?igshid=1jnfk9af642b4
 10. I zvanično: http://kkpartizan.rs/sr/vest/2814/erik-mika-je-novo-pojacanje-partizana?fbclid=IwAR32DERimVy_rVHUmlyew7pM8nnE2kTAI2tKZA-XAX5Q-Y3b_CCfnUXWlkk Znači, trebalo bi da je to to što se tiče sastava. edit: kasnim Iako sam ga gledao samo na highlights-ima, što kaže @Gudura i meni deluje prilično mlitavo, ali videćemo.
 11. Punishment. 😄
 12. uvrnuto

  ABA liga

  Igrali su i japanski kup koji je bio u sličnom formatu. Drugov tim nije igrao "Aziju", ali se inače igra, a mislim da se praktikuje na kraju sezone. Evo npr. https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Asian_Men's_Club_Volleyball_Championship. Od 18. do 26. su odradili. A japanska liga, koliko se sećam, igrali su 2, 3 utakmice za produženi vikend u jednom gradu, i onda sledeći vikend se pauzira, pa opet. Čini mi se da je tako bilo.
 13. uvrnuto

  ABA liga

  Već sam pisao na starom forumu na odbojkaškom topiku, u Japanu je bio takav sistem takmičenja u odbojkaškoj ligi pre 3 godine, a moguće da je i dalje.
×
×
 • Create New...