Jump to content
Vox92.net Forum

uvrnuto

Members
 • Content Count

  231
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

306 Excellent

Recent Profile Visitors

215 profile views
 1. uvrnuto

  KK Partizan 19/20

  Kao zvanično raskinuto sa Parahuskim, ali nema vesti od kluba na mrežama. I vidim samo da piše da ćemo mi njemu isplatiti 75k, ali ne piše nigde koliko smo zaradili...
 2. Što Perperoglu nije igrao prošlu i hoće li igrati derbi? Ja fantazi igram "onako", pa mi se desi da nekad imam i po 2, 3 igrača koji koštaju, a ne budu u timu za utakmicu, pa poludim... 😄
 3. uvrnuto

  Putovanja

  Malo ti kasno odgovaram, ali dobro. Ja sam imao problem u Kini. Putovao sam u Japan, pa smo imali jedno točenje goriva u Kini, ni ne sećam se kako se zove grad. Pasoš mi je bio pri isteku, tako da je slika bila stara oko 8 godina, a još sam tad bio tinejdžer kad sam vadio pasoš, pa sam se relativno dosta promenio. Uglavnom, ostala mi je brada(al' malo, ne ko Raduljici 😄 ) kada sam krenuo, ništa posebno drugačije nisam izgledao, ali dovoljno Kinezima da me smaraju. Nije im radio onaj eye recognition sistem ili kako već se zove, a Kinez nije verovao da sam to ja. Jedina slika od dokumenata gde sam imao bradu je bila autobuska godišnja karta, ali to nije hteo da prizna. Ostali dokumenti bez brade. I stavi on mene u neku čekaonicu i kao sačekaj tu. I ja vidim taj glavi lik zove nekog pandura i da mu moj pasoš i pretpostavljam da mu je rekao da proba da me nađe. I ovaj pandur ide, gleda u pasoš, gleda u ljude i konačno dođe do mene, a ja se sav ozario. 😄 I kao jesi ovo ti, kažem mu da jesam i puste me konačno. Uglavnom, sve je trajalo 45 minuta, a sat vremena smo imali tu pauzu, jedva sam uleteo u avion. A pre toga smo imali presedanje u Pekingu i tu je bilo sve u redu.
 4. Nas trojica drugara vozimo biciklove po Kjotu, kad vidim te lepe devojke u kimonima da se slikaju sa turstima, pa kažem ovim mojima da stanemo da se i mi uslikamo. Kad kako smo stali i ostavili biciklove one dotrčale do nas, hoće ona sliku s nama. 😄 A mi im visoki, pa atrakcija. Drugari 196 i 202, a ja 193. Okačiću i sliku kasnije kad izrovarim.
 5. uvrnuto

  KK Partizan 19/20

  Kad smo kod tvog matorog, da li neko ima sačuvane njegove postove sa onim pesmama, koje su bile tradicionalne neko vreme na ovom topiku(tj. na b92 forumu) pred utakmice? Naravno, nije samo on pisao, ali mi je on ostao (jedini) u sećanju.
 6. uvrnuto

  KK Partizan 19/20

  Eto, i tad smo bili prvi, avangarda.
 7. uvrnuto

  KK Partizan 19/20

  Kakvo hvalite me usta moja saopštenje. 😄 http://kkpartizan.rs/sr/vest/2665/ulaznice-za-derbi-u-prodaji-od-petka Ali ok, 1000 karata za zvezdaše. Nadam se da neće biti nekih problema i da će biti super tekma. Veći problem je što imamo xy frakcija.
 8. uvrnuto

  KK Partizan 19/20

  Rade "Nabijem" Naku*ac? 😄
 9. Kad smo kod tih marki od supermarketa... Pre 10-ak godina sam radio preko raspusta u futoškoj firmi Aroma. Punili sve živo. Beli luk u prahu, puding, sladoled, cimet, origano, mlevenu papriku... Između ostalog smo punili za Aromu, bašbaš, 357(Maxi isto), premia-u, itd. Uglavnom, kažu ti koliko treba da napuniš, uzmeš sledeći kotur za "ambalažu" , samo zameniš i puniš istu robu. 😄 Mislim, nisu to neke razlike u ceni, koji dinar samo. Al' eto, da znate. Svega sam se tamo nagledao.
 10. Je l' neko kupovao cipele marke Quechua? Prodaju ih u Dekatlonu, vidim da su jako jeftine, a imaju dobre komentare i ocene. Pa mi je sve jako čudno. Pa me interesuje ako je neko od vas pazario. Toliko su jeftine da neću žaliti pare i da kratko potraju, al' čisto da prijupitam.
 11. uvrnuto

  KK Partizan 19/20

  Mislim da sam ja počeo sa Filipom i izvinjavam se, ali ovo što kolega sa druge strane foruma radi je već provokacija! 😄 Filipe, nestani sa topika!
×
×
 • Create New...