Jump to content

Strana reprezentativna kosarka


Recommended Posts

Tesko da mogu, zato sto nijedna druga ekipa nije sastavljena od veterana koji su ovoliko istroseni, a to je najcesci razlog raspada ekipa na turnirskim takmicenjima, ako gledamo favorite. Dogodilo se bukvalno toliko puta da je cudno kada se ne desi.

 

Sto se tice evropskog prvenstva, ne bih da analiziramo sta se tu desilo, uglavnom to finale je tezak fluke koji se desava jednom u 20 godina.

 

A i da nije, ne bi bio prvi put da neka ekipa ne veze dva dobra takmicenja. I to se desava relativno cesto, a pogotovo ako je ekipa matora.

Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, McLeod said:

Tesko da mogu, zato sto nijedna druga ekipa nije sastavljena od veterana koji su ovoliko istroseni, a to je najcesci razlog raspada ekipa na turnirskim takmicenjima, ako gledamo favorite.

 

Nisu se raspali na evropskom vec uzeli srebro. Ne vidim zasto ovde ne bi mogli do neke medalje.

 

Spanija je bila sastavljena i od starijih igraca pa su uzeli zlato na evropskom a Real Evroligu.

 

De Kolo je na primer i dalje vrlo dobar igrac za evroligaske uslove a i reprezentativne i znacajno bolji igrac trenutno od Ljulja, Rudija i Rodrigeza koji doduse ne igra vise za reprezentaciju.

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Prenizak je Morgan za ozbiljan basket. Inače, utakmica na krv i nož - Garuba se već povrijedio, čak je i Luka otišao do svlačionice u jednom trenutku. Mnogo kontakta, blokovi se probijaju ko da je finale Svjetskog. Iskusni, borbeni i prljavi su Španci - biće oni dobri, bez obzira što ih opet mnogi potcjenjuju. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...