Placebo Lone star Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 3 minutes ago, Casaubon said: Verovatno si u pravu po sve tri stavke - ipak da si dao komsijskim navijacima da biraju bilo kog trenera na svetu da ih vodi, bio bi to Obradovic. I taj isti trener je odabrao ovaj tim bez ikakvih ogranicenja - tako da iz komsijskog ugla sumnjam da je ikako moglo bolje. Njihov Ljupko Petrovic...😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 28 minutes ago, Micko81 said: E sad mi toliko krivo sto je otisao Kalina Kalina je u sustini bas zbog ovoga i otisao, nije covek lud da igra u ovakvom timu bez trenera. Kalina i Radonja su zeleli da ostanu zajedno i Kalina bi moooozda ostao da je dosao neki Paskval ili Laso, a ii tada tesko. Postovanje Kaline prema Radonji je nesvakidasnje a i obostrano 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 9 minutes ago, Kooineeperk said: 'el bilo? Jašta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 30 minutes ago, Casaubon said: Ovo - komsije prikacene na drzavnu sisu - je dobro poznat protivnik u novom ruhu, gde potencijalna pobeda ima jos vise drazi. Na cijoj sisi se mi nalazimo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 3 minutes ago, Redstar0356 said: Na cijoj sisi se mi nalazimo? Na Stanijinim verovatno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 6 minutes ago, Redstar0356 said: Kalina je u sustini bas zbog ovoga i otisao, nije covek lud da igra u ovakvom timu bez trenera. Kalina i Radonja su zeleli da ostanu zajedno i Kalina bi moooozda ostao da je dosao neki Paskval ili Laso, a ii tada tesko. Postovanje Kaline prema Radonji je nesvakidasnje a i obostrano Pozdravi Kalinu kad se cujete kasnije. Vidim da si ono bas upucen u njegova razmisljanja, planove i tako to. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 9 minutes ago, Redstar0356 said: Na cijoj sisi se mi nalazimo? Ja nisam cak ni siguran da je to sto mi sisamo - sisa. Mozemo da se nadamo, tho. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 13 minutes ago, Casaubon said: Ja nisam cak ni siguran da je to sto mi sisamo - sisa. Mozemo da se nadamo, tho. Nema tu mnogo da se pogadja - ili je sisa ili ono drugo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Topik jutros 2 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Zatišje pred buru. 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 ja cekam sta ce da izbaci nebeska udica pa da isplaniram sebi dan 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 11 minutes ago, NikadProtivKaline said: ja cekam sta ce da izbaci nebeska udica pa da isplaniram sebi dan Mislim da mozes nastaviti sa svojom uobicajnom pricom. Idem kroz zivot, mrzim sve zivo, hejtujem sve sto mi nije po volji i zivot super😀 Sorry ali morao sam😂😂😂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Jos 2, 3 dogovorena pojacanja na pozicijama 2, 3 i 4, i mislim da smo tu negde. Zoki Nikolic ce biti osvezenje u nasem rosteru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 2 minutes ago, Losmi17 said: Jos 2, 3 dogovorena pojacanja na pozicijama 2, 3 i 4, i mislim da smo tu negde. Zoki Nikolic ce biti osvezenje u nasem rosteru. Losmi, imacemo 2 tima. Jedan koji je potpisan a drugi koji je dogovoren😀 Bez Zokija ovo nece funkcionisati Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 3 minutes ago, Miki28 said: Mislim da mozes nastaviti sa svojom uobicajnom pricom. Idem kroz zivot, mrzim sve zivo, hejtujem sve sto mi nije po volji i zivot super😀 Sorry ali morao sam😂😂😂 rekoh vec, nije tako crno belo:) random internet stranice sa po par pratilaca u velikoj meri uticu na moje raspolozenje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 I sad gde li su te obecane pare. Na racunu, u magli, kod Covica pa da zvizne u Mocartu na kvotu 2 i duplira ih... Hoce li da se isplate zaostale plate, bonusi... Jbg, ciganska je muka pregolema. Kad ne valja, ne valja, kad valja, a sta kad opet ne valja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 2 minutes ago, berti said: I sad gde li su te obecane pare. Na racunu, u magli, kod Covica pa da zvizne u Mocartu na kvotu 2 i duplira ih... Hoce li da se isplate zaostale plate, bonusi... Jbg, ciganska je muka pregolema. Kad ne valja, ne valja, kad valja, a sta kad opet ne valja... Najjace da gazda kaze forumasima gdje su pare😂 Samo da provjerim, jel sad ne valja ili valja? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija96 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Srusio nam sneska Misko...objavio na tw malo pre da Gudura ostaje u Feneru i da ni u jednom trenutku nije pomisljao da ode. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Just now, Miki28 said: Najjace da gazda kaze forumasima gdje su pare😂 Samo da provjerim, jel sad ne valja ili valja? Kod Terze su, javljeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Just now, Delija96 said: Srusio nam sneska Misko...objavio na tw malo pre da Gudura ostaje u Feneru i da ni u jednom trenutku nije pomisljao da ode. Hvala mu sto je sacekao jutro😀 ostajemo na Shabazza, Singltona i Tea. Pakuj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Shabaz, Ivanovic, Topic Nedovic, Markovic Dobric, Haland, Lazic Singlton, Ilic, Lazarevic Martin, Petrusev, Mitrovic Po svemu sudeci ovo je nas trenutni roster i da se ja pitam ne bih vise nista ovde dirao, barem za sada. Na pozicijama 1 i 2 ce uloge biti jasno rasporedjene gde su Shabaz i Nedovic prve opcije, a Ivanovic i Pefi im pomazu + Dobric i Haland uskacu po potrebi na dvojku. Prve violine nam donose ogroman napadacki potencijal. Ostaje problem defanzive i to ce verovatno biti nesto sto ce nas muciti tokom cele sezone. Uzdam se da ce Markovic da se spremi preko leta i donese koliki toliki balans izmedju napada i odbrane. Na krilnoj poziciji je ogroman udarac odlazak Kaline, ali cemo imati svega po malo. Dobricev sut, Halandov all-round, Lazicevu i Lazarevicevu cvrstinu i odbranu, a svima je zajednicko da donose veliku energiju na parket. Na 4 dosta misica i cvrstine, verujem da protivnicima nece biti svejedno da ulaze u reket zbog ovih igraca. Centarska pozicija je gotovo idealno pokrivena sa tri razlicita profila igraca, a konacno dobijamo i sut za 3 sa ove pozicije. Dakle, imamo kvalitet, dugacku klupu, igrace koji mogu na vise pozicija, svakako i potencijalne probleme sa defanzivom, ali jbg nikad ne moze sve biti idealno. Samo da ne zaseremo sve ovo zbog nekih ludorija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гаучо Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Па нисам тражио да ми Зализани Мишко руши снешка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 8 minutes ago, Delija96 said: Srusio nam sneska Misko...objavio na tw malo pre da Gudura ostaje u Feneru i da ni u jednom trenutku nije pomisljao da ode. Moze onda i taj Teo, sta sad da se radi 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 20, 2022 Author Share Posted July 20, 2022 Pored Topica prijavismo i Gacica (centar, 212cm a jos ce da raste). Sto se tice mladjih igraca izuzev Ilica(00) i Petruseva(00) na pripreme krecu Topic i Gacic obojica 05 godiste, pretpostavljam da ce obojica negde na pozajmicu nakon priprema jer ne bi imalo smisla drzati ih osim ako nije ideja da treniraju sa prvim timom cele sezone i da Topic uci od Sabaza, Ivanovica i Markovica odnosno Gacic od Petruseva, Martina i Mitrovica, Aba 2 ili Kls bi bilo idealno po meni jer u Fmp nemaju mesta a i premladi su i fizicki jos uvek dosta slabi za ozbiljniju rolu u Aba ligi. Sto se tice buducnosti domacih igraca ne znam cemu briga, primetih par upisa. Nedovic ce igrati jos 3 sezone u Zvezdi, Dobric i Mitrovic ne verujem da ce ikad zabosti bolje od Zvezde vise tako da i njih cemo gledati jos 4-5 sezona verovatno. Ilic potpisao 3 sezone. Lazarevic je tu takodje. Simanic i Uskokovic i dalje mogu da napreduju kako god to nekom zvucalo, ne bi me zacudilo da za 2-3 sezone neko od njih postane igrac rotacije ponovo ali sa vecom ulogom, pa Simanic je mozda i bolji nego Vajt trenutno na primer. Jovic i Kalinic su u njihovim sadasnjim godinama tek stigli u Zvezdu i ozbiljno napredovali narocito Jovic koji se izgradio tek sa 25-26 godina a njih dvojica jos uvek nemaju ni toliko. Od nadolazecih talentovanih mladjih igraca imamo Topica i Gacica koji idu na pripreme, a u Fmp-u su: Vujicic, Manojlovic, Gusic, Matovic, Saranovic, Pavicevic, Vudragovic i Vukovic. Tipujem da ce bar jedan ili dvojica od ovih iz Fmp-a u naredne 3 sezone dobaciti do Zvezde, a mi cemo za 3 sezone i dalje imati jaku domacu osnovu u vidu Nedovica-Dobrica-Lazarevica-Ilica-Mitrovica a ocekujem tad nekad i povratak Kalinica da zavrsi karijeru kod nas kao i Davidovca. Znaci nema brige ni za domacom osnovom ni sa mladjim igracima, odnosno briga uvek ima i uvek moze bolje, ali nisu nikakva alarmantna stanja. Topic je vanserijski talenat shvatanja igre za svoju generaciju a iskocice neko i od ovih ostalih siguran sam pa eto nama novih Gudurica, Dobrica, Davidovca... a sto da ne i novih Kuzmica iz prajma(Gacic ili Vukovic) ili cak i Lazarevica(Saranovica). A mozda i za sezonu ili dve ili tri naleti neki novi Ilic iz Igokee ili Borca iz Cacka pa opet pokupimo i to. Jednostavno zauvek ce biti mladih talentovanih igraca srpskog porekla i to je tako, samo u nekim generacijama manje u nekim vise i to je tako vec decenijama. Samo pogledajte koliko igraca imamo u Nba+Evroliga i koliko imaju druge zemlje, u samom smo vrhu. Neki su iskocili sa 20 a neki Vasa mozda ode u Nba i sa 28. Pa on je sa 24 igrao u Tofasu, u Zvezdi igrao malo bolje nego Uskokovic...Ko ce to da garantuje da neko od ovih klinaca 19-20 godina nece da bude neki novi Vasa Micic kada budu imali 28? Lako je praviti se pametan i komentarisati trenutno stanje, voleo bi da cujem ko je to proricao Jovicu i Kalinicu sa 21-22 godine da ce napraviti ovakve karijere, pa oni tek tada do Abe dobacili a mi hocemo rezultat u Evroligi i da imamo 5 mladih igraca od toliko godina da igraju, to ne postoji ni u jednom evroligaskom klubu. Sto se tice Petruseva, logicno je da se htelo trogodisnji ugovor bas kao i za Nedovica i Ilica ali tu se ipak Misko malo vise pita a ni on sebe ne vidi u Srbiji na duze sto ste i sami mogli da zakljucite iz svakog njegovog intervjua do sada. Njemu je cilj Nba naredne sezone i ako ne uspe ni tad, produzice se +1 kod nas i to je to. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 1 hour ago, Miki28 said: Losmi, imacemo 2 tima. Jedan koji je potpisan a drugi koji je dogovoren😀 Ovaj drugi ce naravno da vodi Laso. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts