Prijatelj Mitar Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 4 hours ago, Neme said: Želeo bih da pohvalim angažovanje forumaša na topiku Put do Bele Kuće, ali iznad svega ažuriranje jer mislim da nigde u regionu nije bilo bržih i tačnijih rezultata. Šokantno ali istinito, bili smo (odnosno "ste") brži i od svih medija. Svaka čast! Vise ljudi je danas pratilo u real time forum vox92 nego televizije sa nacionalnom frekvencijom. Ljudi sa teme su (bili) odlicni! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Da se pridružim, ja non-stop visim ovdje otkad su krenuli izbori i skoro ništa drugo ni ne pratim, barem od portala, eventualno ako nešto uhvatim na TV-u. Sve imam ovdje Još da istaknem i one koji su (posebno) pridonosili atmosferi, prepoznat će se. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Ja da pohvalim admine sto su mi omogucili da pisem na forumu..doduse nekih 10h nakon sto sam hteo,ali i to je nesto. Sinoc nakon derbija nisam mogao ni da se izlogujem sa foruma,a kamoli da pristupim bilo kojoj temi..to sve sa negde ukupno 600-injak ljudi na forumu..najs. Al' dobro. Mlad je forum,valja prelezati sve decije bolesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 29 minutes ago, Crni Bombarder said: Ja da pohvalim admine sto su mi omogucili da pisem na forumu..doduse nekih 10h nakon sto sam hteo,ali i to je nesto. Sinoc nakon derbija nisam mogao ni da se izlogujem sa foruma,a kamoli da pristupim bilo kojoj temi..to sve sa negde ukupno 600-injak ljudi na forumu..najs. Al' dobro. Mlad je forum,valja prelezati sve decije bolesti. Ni ja nisam mogao. Opušteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 2 hours ago, Crni Bombarder said: Ja da pohvalim admine sto su mi omogucili da pisem na forumu..doduse nekih 10h nakon sto sam hteo,ali i to je nesto. Sinoc nakon derbija nisam mogao ni da se izlogujem sa foruma,a kamoli da pristupim bilo kojoj temi..to sve sa negde ukupno 600-injak ljudi na forumu..najs. Al' dobro. Mlad je forum,valja prelezati sve decije bolesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Hvala za padajući meni za smajlije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Da se javno zahvalim @Sector sto mi je lupio jubilarnu 5000. reakciju i da mu kazem da je dobio jednu gratis online lekciju iz srpskog jezika od 5. do 8. razreda po izboru! 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Da po`valim @MetalHead za funkcionisanje Voruma za vreme finala Vimbldona - nije ni stucnuo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 2 hours ago, Kronostime said: Da po`valim @MetalHead za funkcionisanje Voruma za vreme finala Vimbldona - nije ni stucnuo. Ja kada Zvezda gubi ne mora ni da gledam prenos ... Vidim da je forum pao i znam da smo zasrali ... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 12 hours ago, Kronostime said: Da po`valim @MetalHead za funkcionisanje Voruma za vreme finala Vimbldona - nije ni stucnuo. Nije baš da nije, krajem prvog seta ili početkom drugog ja nisam mogao da otvorim, ona poruka nedostupan ili tako nešto 🤷 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 @Eddard pohvala za tebe što pratiš temu o koronavirusu i ne dozvoljavaš neproverene informacije.. Ne mogu da pohvalim moderatore sa Sporta jer ne ulazim na sportske teme. I jedno pitanje, da ne otvaram sad drugi topic-moderaciju... Ko je moderator na književnosti? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Pohvala za @Don Juan za praćenje i ažuriranje potforuma OI. Pohvala takođe za @Betolingar Misdongard za kvalitetne postove, @Cilemile za statistiku i naravno još nekoliko forumaša je doprinelo kvalitetnoj diskusiji, ali su uglavnom moderatori, tako da bih pohvalio moderatorski tim, neću nikoga isticati. Uživao sam ove dve nedelje. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts