Jump to content

Sector

Član foruma
  • Posts

    10,369
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    15

Sector last won the day on October 15 2023

Sector had the most liked content!

Recent Profile Visitors

29,950 profile views

Sector's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post

Recent Badges

25.8k

Reputation

  1. @John Terry Ja nisam ni komentarisao većinu na ovom forumu i na ovoj temi. Forum je samo jedan premali uzorak navijača.
  2. Je li u slučaju poraza isto što i tvrdnja da ćemo da izgubimo? Ja zapravo mislim da ćemo da pobjedimo večeras, jer kad opadnu očekivanja i splasne interesovanje navijača, uglavnom krene šut.
  3. Odlazak postojeće upravljačke strukture koja nije dorasla vođenju kluba i jačanje sportskog sektora. To će samo po sebi dovesti do bolje selekcije igračkog kadra, pametnijeg izbora stranaca i otklona od klupske politike forsiranja domaće osnove. Na kraju će sve to rezultovati i nekim iskorakom u EL.
  4. Ja uopšte nisam negativan čovjek a i ne znam odakle tebi pravo da ocjenjuješ nekoga koga uopšte i ne poznaješ?! Ja ću slaviti dan kad se nešto pozitivno počne dešavati u KKCZ, a da to nije poraz KKP u zadnjoj sekundi i pobjeda KKCZ u derbiju, što većinu navijača očigledno samo i zanima.
  5. U slučaju poraza iza nas će biti samo Alba i Asvel, što i jeste neko realno stanje na tabeli.
  6. Kad bi se moderacija držala striktno kriterijuma po kojima je Kuper otjeran sa foruma, vjerovatno bi na ovom pdf ostalo par ljudi da piše.
  7. Pođoh u krevet sinoć nakon koša Kaminskog na asistenciju Doziera, kako ovo izgubište jbt ?!
  8. Bila bi fora da ne debituje do isteka ugovora.
  9. Da je ovo bilo ko pogledao od naših skauta, ne bi ni pomislili da ga vrate. Btw, prelijepo je gledati ga u drugom dresu.
  10. Iako se dalo slutiti nakon prve epizode, priča je otišla potpuno u horor smjeru što mi nije baš td-ovski. Što se tiče samog kvaliteta, saglasan sam da je došlo do određenog pada u odnosu na početak, ali je meni i dalje na zodovoljavajućem nivou.
  11. TT je imao prajm u Nižnjem Novgorodu sezona 2014-2015, zajedno sa Kinsijem, Parahovskim i Rochestijem. Iz ove perspektive ni 2. svjetski rat ne izgleda tako daleko.
  12. Ja sam iskreno zabrinut ako je Gile bio janisova želja. Bukvalno nije postojao navijač koji je vjerovao da je to dobar potez a on bi trebao da zna neuporedivo više o košarci od običnog navijača.
×
×
  • Create New...