Jump to content

Sector

Član foruma
 • Content Count

  4,816
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Sector last won the day on January 28

Sector had the most liked content!

Community Reputation

9,733 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ivanović je te sezone igrao po 25 minuta i jače dok se nije povrijedio i preskočio ostatak EL.
 2. Zirbes vs Kuzmić... Ko da je bitno, biće muke sa obojicom sad kad krenu EL i jači aba timovi. Njemac kad skoči imaš utisak da drugi put neće pokušati.
 3. Lijepo je gledati opet u Zvezdi majstora Nejta.
 4. Pomislih na trenutak Skola kad ono neki Popović.
 5. Sector

  Tata

  Uživajte u plesu šampiona.
 6. Zar nije jednostavnije da nabrojite samo ko igra, mnogo ih je manje.
 7. Koja je poenta ove teme? Već dugo nema ni naznaka da će neko doći a sezona kreće sutra. A i da dođe neko biće bivši igrač koji poznaje sistem i kom je zvezda druga kuća pa računamo da nije ni odlazio.
 8. Naravno da ne moramo, šta više ni ta aba nema toliku težinu ako se od top8 opraštamo u decembru. Treba na to takmičenje gledati kao na sva druga, trofej u vitrine i to je to.
 9. Mi ako bilo koga dobijemo u prvih 5,6 kola biće to prava radonjizam mađija. Ne pamtim da smo tanji započinjali sezonu. Dobrić i da zaigra, on je preskoćio kompletne pripreme i teško je očekivati odmah nivo druge polovine prošle sezone. Centarska linija bez Arona i bez krštene petice je nivo donjeg doma EC-a. Strah me da ne završimo opet sezonu u decembru kad je EL u pitanju.
 10. Dovodjenje Maika nema veze sa budzetom, čist skauting kluba i dobar zabod za malo para. A i da odigra loše, toe brat naš.
 11. On se baš drži dobro. Po meni nije EL igrač već neko vrijeme.
 12. Fale nama realno 2 igrača u reketu nakon povrede Arona. Jbg nismo ostali bez zakrpe već igrača koji je planiran za 25-30 minuta. Na stranu što nismo bogatuni da tek tako dovodimo zamjene za povrijeđene igrače, ali taj jedan je preka potreba. Nije problem samo manjak kvaliteta unutra nego smo i stari/spori za ozbiljan basket. A opet ne bih bio toliko iznenađen da Radonja i sa ovim timom bude konkurentan u EL, dobije neku madjiju kad preuzme Zvezdu. 😄
 13. Znači nakon Matkovića usro nam se u život i Kikan. Ima li šanse da odmjerimo snagu sa ekipom za koju nastupa Božo Đumić?
×
×
 • Create New...