Jump to content

Betolingar Misdongard

Član foruma
 • Content Count

  3,150
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Betolingar Misdongard last won the day on January 3

Betolingar Misdongard had the most liked content!

Community Reputation

3,661 Excellent

Recent Profile Visitors

1,934 profile views
 1. Barsa je najkompletnija ekipa u EL, imaju vjerovatno najboljeg trenera, fizički su prejaki i igraju brutalnu odbranu. Sve da smo u boljem stanju teško da bi se puno pitali protiv ovakve ekipe. Nijesmo se obrukali sigurno, igrali smo korektno prvo poluvrijeme, ali u nastavku je došao do izražaja taj veliki jaz u kvalitetu. Za nas je najvažniji povratak Loyda. Trebaće mu malo vremena da ponovo uđe u punu formu, ali pokazao je i večeras u par situacija da je jedini naš igrač koji može na ovom nivou da iskreira neke poene, namučio je žestoko Hangu u 2/4. Coloma je tuga gledati protiv ozbiljnih def
 2. Za klasu smo jača ekipa sa Loydom. Jedino on može da pravi razliku protiv ovih bauka.
 3. Portugal igra ozbiljan rukomet. Imaju veliki fond igrača, rotiraju dosta na bekovskim pozicijama. Lijevi bek Gomes, izuzetno talentovan igrač.
 4. Ljepota poroka, Otac na službenom putu i Braća po materi. To su tri njene velike uloge iz vremena stare Jugoslavije. Igrala je pretežno neke ranjive žene iz ruralnih djelova, ali opet je našla način da plijeni izgledom i seksipilom.
 5. Stalno neko prebacanje lopte na Midltona. Neka Janis odradi svoje kao prva violina, pa onda neka se kritikuju ostali. To mi je nekako poštenije.
 6. Paige je trash igrač, samo šut ima i to je to. Sa loptom ne može da napravi ništa, fizički slab, loš defanzivac. Nikola Janković definitivno nije nikakva dobra opcija, limitiran igrač u oba pravca. Tanka je ovo ekipa, da se ne lažemo. Jedino što se slažem da nijeste slabiji od Cedevite po kvalitetu rostera. Zvezda ima za klasu jači roster, Budućnost je odlično sklopljena ekipa, a Mornar ima više nagomilanog kvaliteta.
 7. Odradiše nas Niksi profesionalno. Od početka se viđelo da će biti nezgodan meč, kad je Green isključen šanse su drastično opale. Barret očekivano dobar na obruču, dugačak je, snažan, ako opravi šut biće nezgodan za branjenje. Meni se Robinson baš dopada, pravi centar za današnji basket, uz neke korekcije naravno. Može vala da dostigne nivo nekog Capele.
 8. Najbolji domaći film tog tipa- pojedinac vs sistem, je "U ime naroda". Dosta potcijenjen rad.
 9. Što se tiče Beala, mislim da bi se ovi iz Denvera upišali u gaće od sreće kad bi mogli da ga završe za Portera. Brutalan je strijelac Beal, instant pojačanje đe god da pređe.
 10. Vučević bi im bio super. Potcjenjuje se malo njegova igra, i ja sam nekada mislio da je on nabudzeni Kanter, ali ima tu dosta više kvaliteta. Nije ni u odbrani toliko problematičan. Gordon zato baš ništa ne treba Bostonu.
 11. Sparsi igraju užasnu odbranu, nemaju nikakvu zaštitu reketa. Demar je rupa, dosta jeftino ispada u odbrani. Jedino mi se Murray dojmi od njihovih mladih nada, dobar igrač u oba smjera.
 12. Jedino u Karija i vjerujem, prema ostalima sam skeptik. Kerina je tu duhovni guru, propovjednik Karijevog puta.
 13. Najbolja partija Voriorsa ove sezone, gotovo svaki napad je bio pametno odrađen. Ker stvarno izvlači neki max iz ovog rostera. Wiseman se fino častio na Drejmondove pasove, ali tu zapravo sve kreće od Karija, njegove kretnje pokreću točak. Wigins je bio odličan, jedna od zrelijih partija za njega, dopada mi se kako je podvalio par lopti za Wisemana. Barem smo konkurentni, igramo takmičarski i pošteno, to je dovoljno od ove sezone.
×
×
 • Create New...