Prijatelj Mitar Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 4 hours ago, Neme said: Želeo bih da pohvalim angažovanje forumaša na topiku Put do Bele Kuće, ali iznad svega ažuriranje jer mislim da nigde u regionu nije bilo bržih i tačnijih rezultata. Šokantno ali istinito, bili smo (odnosno "ste") brži i od svih medija. Svaka čast! Vise ljudi je danas pratilo u real time forum vox92 nego televizije sa nacionalnom frekvencijom. Ljudi sa teme su (bili) odlicni! 3
neko me sabotira Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Da se pridružim, ja non-stop visim ovdje otkad su krenuli izbori i skoro ništa drugo ni ne pratim, barem od portala, eventualno ako nešto uhvatim na TV-u. Sve imam ovdje Još da istaknem i one koji su (posebno) pridonosili atmosferi, prepoznat će se. 4
Drug Crni Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Ja da pohvalim admine sto su mi omogucili da pisem na forumu..doduse nekih 10h nakon sto sam hteo,ali i to je nesto. Sinoc nakon derbija nisam mogao ni da se izlogujem sa foruma,a kamoli da pristupim bilo kojoj temi..to sve sa negde ukupno 600-injak ljudi na forumu..najs. Al' dobro. Mlad je forum,valja prelezati sve decije bolesti.
Lobotomija Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 29 minutes ago, Crni Bombarder said: Ja da pohvalim admine sto su mi omogucili da pisem na forumu..doduse nekih 10h nakon sto sam hteo,ali i to je nesto. Sinoc nakon derbija nisam mogao ni da se izlogujem sa foruma,a kamoli da pristupim bilo kojoj temi..to sve sa negde ukupno 600-injak ljudi na forumu..najs. Al' dobro. Mlad je forum,valja prelezati sve decije bolesti. Ni ja nisam mogao. Opušteno.
Kronostime Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 2 hours ago, Crni Bombarder said: Ja da pohvalim admine sto su mi omogucili da pisem na forumu..doduse nekih 10h nakon sto sam hteo,ali i to je nesto. Sinoc nakon derbija nisam mogao ni da se izlogujem sa foruma,a kamoli da pristupim bilo kojoj temi..to sve sa negde ukupno 600-injak ljudi na forumu..najs. Al' dobro. Mlad je forum,valja prelezati sve decije bolesti.
Prijatelj Mitar Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Da se javno zahvalim @Sector sto mi je lupio jubilarnu 5000. reakciju i da mu kazem da je dobio jednu gratis online lekciju iz srpskog jezika od 5. do 8. razreda po izboru! 1 1 3
Kronostime Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Da po`valim @MetalHead za funkcionisanje Voruma za vreme finala Vimbldona - nije ni stucnuo. 1
mare80 Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 2 hours ago, Kronostime said: Da po`valim @MetalHead za funkcionisanje Voruma za vreme finala Vimbldona - nije ni stucnuo. Ja kada Zvezda gubi ne mora ni da gledam prenos ... Vidim da je forum pao i znam da smo zasrali ... 😄 1
Romantik Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 12 hours ago, Kronostime said: Da po`valim @MetalHead za funkcionisanje Voruma za vreme finala Vimbldona - nije ni stucnuo. Nije baš da nije, krajem prvog seta ili početkom drugog ja nisam mogao da otvorim, ona poruka nedostupan ili tako nešto 🤷 1
Džudi Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 @Eddard pohvala za tebe što pratiš temu o koronavirusu i ne dozvoljavaš neproverene informacije.. Ne mogu da pohvalim moderatore sa Sporta jer ne ulazim na sportske teme. I jedno pitanje, da ne otvaram sad drugi topic-moderaciju... Ko je moderator na književnosti? 3
Oi! Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Pohvala za @Don Juan za praćenje i ažuriranje potforuma OI. Pohvala takođe za @Betolingar Misdongard za kvalitetne postove, @Cilemile za statistiku i naravno još nekoliko forumaša je doprinelo kvalitetnoj diskusiji, ali su uglavnom moderatori, tako da bih pohvalio moderatorski tim, neću nikoga isticati. Uživao sam ove dve nedelje. 6 2
Recommended Posts