Dracarys Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 2 minutes ago, CheshireCat said: Pa bio je u treningu pre dolaska. Ako računamo džet leg - izgubio je 5 dana rada na terenu/ sa reketom. Bilo je i nešto nespavanja / iscprljenosti. Ali realno - ima 7 ili 8 dana do prvog meča. ako ga pogleda i žreb ima šanse da se zagreje dok se ne pojave ozbiljniji protivnici. Ja bih rekao i 6-7 dana da je izgubio, jer je ogroman put do Australije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, Dracarys said: Ja bih rekao i 6-7 dana da je izgubio, jer je ogroman put do Australije. i više dana bruto, ali ja računam 5 dana koje je izgubio samo zbog ove frke. Ostalo bi izgubio svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 5 minutes ago, AgroLaki said: Kako da zakači kad je skoro preležao hehe... Mogu sluzbe da mu nameste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, Zvezdinho said: Mogu sluzbe da mu nameste. Neka dođu! Na svaki njihov pozitivan, imamo mi spremna 2 negativna. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Ali je posle ovoga dobio bar 21 dan brutalnih priprema, tako da je spremniji nego ikada... (malo parafraziram sta je Srki rekao ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 41 minutes ago, Predragdjape said: Ma sve stoji. Kontam da je i Novak u fazonu "ma neka pricaju sta hoce".. Kad vec nece da im zabrani... Jbg, to je ono kad matorci zapnu a ti ne mozes nista sem da prihvatis da te blamiraju... 😁 Pa kako ćeš zabraniti svojim roditeljima da rade šta hoće i pričaju šta hoće? Ja sam mislila da će konferenciju u to vreme držati Novak u Melburnu a ne Srđan. Je li uopšte bilo planirano da Novak drži konferenciju ili smo pogrešno čuli, a on ne sme da se zvanično oglasi pre konačne odluke? 39 minutes ago, McLeod said: napisasmo sto puta, i dalje mogu da mu uskrate gostoprimstvo. Moja procena je da se trenutno iza vrata vode pregovori, a Morison vaga sta mu je najbolja opcija, posto je ocigledno da ce pretrpeti odredjenu politicku stetu i naneti Australiji i finansijsku stetu zbog tuzbe koja moze da usledi, mada je to sica svakako za citavu zemlju. Neko je izračunao da je samo ovo saslušanje Australiju koštalo oko pola miliona dolara, a ako bude žalbi, razvlačenja i odšteta ko zna koliko će još. 9 minutes ago, AgroLaki said: Deluje mi da porodica zivi u nekom mehuru i da slabo do njih dolaze informacije o dostupnim informacijama gradjanstvu. Oni izgleda nemaju pojma da obicni ljudi koji su iole ispratili temu znaju da imamo slike gde se jasno vidi šta je bimboje radio nakon pozitivnog rezultata, kao da se to desilo pre 10 godina, pa se nece bas iskopati sve, a bukvalno nema ni mesec dana od greske u koracima. Trebalo je nakon 16. da se povuce u West65, narucuje vege pice kod Sase Kovacevica i da ga boli tuki. Pa morao bi bar Đorđe da je upućen u društvene mreže kao i svi u njegovim godinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 5 hours ago, svi pjevaju said: Kakva god odluka bila, apeliram na @alcesta @Arsenije Pesic @Milutinov Tata da se uključe (bez prelistavanja prethodnog sadržaja) dok ne ode sve u Honduras Uključiću se, nema problema, evo sad sam na stranicama kad je poleteo za Melburn. 2 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Svi trofeji koje je Novak osvojio su pičkin dim naspram činjenice da je takav kakav je otpao od jednog lika poput Srloa. To je meni svetsko čudo i glavni utisak čitave njegove karijere. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 (edited) 15 minutes ago, drperce said: Dje je Tata tema na ovom tenisu, kakav je bre ovo pdf? Tata je Mama ... pakaaaako pređe svaki put na novu stranu, ovo se samo meni događa. Edited January 10, 2022 by Neme Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 2 minutes ago, Arsenije Pesic said: Uključiću se, nema problema, evo sad sam na stranicama kad je poleteo za Melburn. Nes verovati sta mu se sve izdesavalo 😁 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 4 minutes ago, alcesta said: Pa kako ćeš zabraniti svojim roditeljima da rade šta hoće i pričaju šta hoće? Ja sam mislila da će konferenciju u to vreme držati Novak u Melburnu a ne Srđan. Je li uopšte bilo planirano da Novak drži konferenciju ili smo pogrešno čuli, a on ne sme da se zvanično oglasi pre konačne odluke? Neko je izračunao da je samo ovo saslušanje Australiju koštalo oko pola miliona dolara, a ako bude žalbi, razvlačenja i odšteta ko zna koliko će još. Par milioncica vise manje i za njih i za Novaka. Jeste bezveze vucicevski se razbacivati istima ali u ovoj konstalaciji to su site pare da bi uticale Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 16 minutes ago, CheshireCat said: Ima MAMA. Pa ova mama je pg13, treba da vidite na kosarci kako takva treba da izgleda 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Novak je sada ubedljivo najpraćeniji sportista i dostiže visine najboljeg sportiste u istoriji (Bron). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Svi trofeji koje je Novak osvojio su pičkin dim naspram činjenice da je takav kakav je otpao od jednog lika poput Srloa. To je meni svetsko čudo i glavni utisak čitave njegove karijere. Cekaj da vidimo kakav ce Novak biti u njihovim godinama... Ali da, motivacija deci da mogu biti bolji od svojih roditelja - nije bitno ko su ti roditelji vec sta ti ucinis od sebe za vreme svog zivota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 4 minutes ago, Boxy said: Koliko jeziva porodica... Za to vreme: 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Dobro, malo se treba staviti i u njihovu kozu...Clan porodice im je bio u imigracionom pritvoru par dana...Nije za ocekivati da sad trezveno odgovaraju na takva pitanja niti je to njima u ovom trenutku vazno...Doci ce momenat kada ce Novak svakako odogovarati na ta pitanja... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 2 minutes ago, ZiS said: Dobro, malo se treba staviti i u njihovu kozu...Clan porodice im je bio u imigracionom pritvoru par dana...Nije za ocekivati da sad trezveno odgovaraju na takva pitanja niti je to njima u ovom trenutku vazno...Doci ce momenat kada ce Novak svakako odogovarati na ta pitanja... would someone think of the poor family 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, gggggggg said: would someone think of the poor family 😞 Lako je iz fotelje kad niko tvoj nije u pitanju...Svi su legalisti u toj situaciji... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkturbo Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 26 minutes ago, Chaos Is Me said: Svi trofeji koje je Novak osvojio su pičkin dim naspram činjenice da je takav kakav je otpao od jednog lika poput Srloa. To je meni svetsko čudo i glavni utisak čitave njegove karijere. Moj stari za svoju djecu uvijek kaže - to su ženina djeca. Šta je sigurno - sigurno je 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Pa jebote Srle je poverovao ladno da postoji brigadni general Mojt Egadjo, moj te gadjo. To je fora u rangu zili mi ruka jel mogu u wc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 4 minutes ago, ZiS said: Dobro, malo se treba staviti i u njihovu kozu...Clan porodice im je bio u imigracionom pritvoru par dana...Nije za ocekivati da sad trezveno odgovaraju na takva pitanja niti je to njima u ovom trenutku vazno...Doci ce momenat kada ce Novak svakako odogovarati na ta pitanja... Ja ih recimo potpuno razumem, nisu ljudi svesni koja je to kolicina stresa. Samo osoba kome je neko bio zarobljen moze da zna koja su to osecanja i strahovi, i ne dao Bog nikome. Ovde su mogli lagano da ih preskoce sa odgovorom, da to nije tema danasnje konferencije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts